БЛС: Подкрепяме ограничителните мерки!

Лекарите очаквали приемането им възможно най-бързо
33
БЛС: Подкрепяме ограничителните мерки!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Българският лекарски съюз подкрепи напълно обявените от здравния министър проф. Костадин Ангелов нови ограничителни мерки.

Още по темата
Очакваме тяхното приемане в пълния им вид възможно най-бързо. Преустановяването работата на заведенията, дискотеките, на МОЛ-овете, прекратяването на спортните мероприятия, семинари, екскурзии, конкурси, конгреси и всички други мерки са изцяло в полза на българското общество и ще дадат възможност на нас лекарите и здравната система да си поемем глътка въздух, пише в позицията на БЛС.

Само така може да бъде скъсана веригата на заразата, която през последните седмици показа сериозен ръст и погуби стотици животи. Нека спазваме дистанция, но да се държим един за друг в тази битка! Време е да се обединим в името на живота, се казва още в нея.

По-рано здравният министър Костадин Ангелов обяви мерките и каза, че те ще бъдат обсъдени с колегите му министри. Той уточни, че е посочил рамката и целта, която се преследва с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
3
 
! Отговори
Фъзи преди 3 години
До Обективно Мангъров е много свестен лекар. Виновни са колегите му, които избягаха. Никой не работи! Болни хора умират от инсулти, инфаркти, умишлено не ги диагностицират, прикриват пневмонии само да вземат пари! Това е престъпление, но на дъното са управляващите! Да си дадат оставките незабавно и да се сложи край на тави лъжа!
29
5
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
АКО БЯХТЕ ЗАТВОРИЛИ МАНГЪРОВ С ЦЕЛ ПРОФИЛАКТИКА - СИТУАЦИЯТА ЩЕШЕ ДА Е СЪВСЕМ ДРУГА. МНОГО НАИВНИ ХОРА, ДЕТО НИЩО ТЕ ВДЯВАТ ОТ ВИРУСИ, МУ ПОВЯРВАХА. ЗА ЖАЛОСТ. НЯКОИ ХОРА ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЪРБА НА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД БЪЛГАРИ. ПОТРЕС!!!
28
1
 
1
 
! Отговори
До тра ла ла преди 3 години
Еее, ама ти наистина си тра ла ла!!!! Добре си се самоопределил. Точно!!!
27
5
 
1
 
! Отговори
Хекимин преди 3 години
Ние, хекимините единствено мислим за себе си. Имаме работа. Държавата даде двойно пари. Сега ще даде още гепене по клинични пътеки. Бал съм имМамата на онези от барове, хотели и ресторанти. Ние, хекимините ще се правим на луди докрай, ще преиграваме и ще печелим, а това, че Вие ще обеднявате....много важно.
26
1
 
6
 
! Отговори
ЛЕКАР... преди 3 години
АБЕ , АМИ АКО И НИЕ РЕШИМ ДА СТАЧКУВАМЕ .....КВИ ТОГАВА ЩЕ ГИ ДЪВЧЕТЕ...??!ДА НЕ СИ МИСЛИШ , ЧЕ ОТ ЧУЖБИНА ЩЕ МЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ С ПОЛИЦИЯ...??!КОЙ ЩЕ МЕ ПРИНУДИ ДА ВИ ЛЕКУВАМ ??!!ТИ ЛИ...??!
25
0
 
2
 
! Отговори
доФтор преди 3 години
До Ямболски цървула това е безсимптомно протичане на Ковид-19.Удари още 2 за проверка на мозъка.Оди скочи от Безистена
24
1
 
2
 
! Отговори
доФтор преди 3 години
До Хаахдр Вожд ще линчувате.Системата не се определя от работещите лекари,а от управляващите.Още ли не ви е станало ясно??
23
1
 
1
 
! Отговори
ЛИНЧУВАЙ МАЙКА СИ! преди 3 години
ЩОТО ТЕ Е РОДИЛА С МАЛКО МОЗЪК!
22
1
 
6
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА КРЪЧМИТЕ, УЧИЛИЩАТА И ГРАДИНИТЕ!ЕГА СЕ РАЗСЪХНЕТЕ ПИЯНИЦИ ТАКИВА!
21
8
 
4
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
Ох милите те. Да ви затворят в ковчег, задето затваряте градини и училища.
20
4
 
12
 
! Отговори
Хаах преди 3 години
И аз ги подкрепям, само искам да попитам, като ги въведат, а хората продължат да умират на стълбите, кого да линчуваме?
19
11
 
10
 
! Отговори
trala la la преди 3 години
масовите убийци в бели престилки,няма как да не са съгласни.1200 лева е ковид пътеката,искат увеличение!Разбира се че ще искат мерки.Строги мерки.Счупен крак - ковид.Самоубийство - ковид.Престрелка - ковид.Арест - ковид.Всичко е ковид.Печалба да има-това е важното.Умишлено оставят грипа да премине в пневмония,за да се пише ковид и да има 1200 лева.Загрявате ли?Даже по заповед и устав и те се разболяват.С рекламна цел!
18
11
 
5
 
! Отговори
И да не забравите преди 3 години
Затваряне на най-големите заразители - училищата и градините.
17
6
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Имам следните симптоми: Отпадналост, световъртеж,загуба на обоняние,загуба за пространственост,симптом на невидимост (като застана пред огледалото и не мога да се видя)......Ковид 19 явно....след 6 ракии
16
1
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До влак GTПълна подкрепа.
15
3
 
10
 
! Отговори
; преди 3 години
Платена ваканция преди коледа, как няма да подкрепят?
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най накрая, наиграха се, но по добре късно отколкото никога в този случай.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
шамани, мнението на Мангъров по въпроса май е друго
12
8
 
14
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Един вирус показа колко е кежаво здравеопазването по цял свят, за тук да не говорим, дефиницията SARS е от преди десетина години е също на корана вирус, новата версия китайско производство е от края на 2019, дефинирана като SARS Cov2, която е набедена за всички смъртни случай с изключение на катастрофите...Въпроса ми е дали преди 2019 година се е умирало, от какво и дали смъртните случаи са повече средно статистически от сегашните?Всичко в момента се крепи на някакви мижави тестове, без микро
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има пациент, има проблемНяма пациент или има безсимптомен пациент, то тогава няма проблем