Момче изпадна в кома, след като е бито и душено от мъж

Насилникът опитал да се самоубие, арестуван е
Обновена: 23 юли 2021 10:28 | 23 юли 2021 10:28, Елка Василева
47
Момче изпадна в кома, след като е бито и душено от мъж
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж е пребил и душил 12-годишно момче в Пазарджик, съобщи говорителят на МВР в града Мирослав Стоянов, цитиран от „24 часа“. Инцидентът е станал в четвъртък.

След побоя момчето е било прегледано от екип на Спешна помощ и оставено за домашно лечение.

По-късно се е почувствало зле, поради което дядо му го е закарал в болница, където момчето е изпаднало в кома.

Оказало се, че то е било душено от насилника си, което е довело и до коматозното състояние.

Тази нощ детето е излязло от комата и сега е добре, съобщиха от болницата. Заради случилото се в нощните часове  областната болница е била окупирана от около 200 близки и съседи на момчето. До стълкновения не се е стигнало, защото периметърът е бил охраняван от сили на полицията.

Междувременно мъжът, пребил детето, е опитал да се самоубие в жилището си и сам е извикал Спешна помощ. Той също е бил откаран в болницата, но нараняванията му са повърхностни. Нападателят е арестуван, след като му е оказана медицинска помощ.
 


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малката булка, 2518 епизод?
26
0
 
14
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
Истината е, че в Бъкгария има много граждани с индийски произход, на които се слагат други имена. Кога ще почнем на индийците да казваме индийци?
25
0
 
35
 
! Отговори
Моля, назовавайте преди 2 месеца
нещата с истинските им имена! Тези 200 човека не ходят ли на работа? Кой ги храни? Колко са сред тях ромките, които са в безконечен отпуск по майчинство? На тях кой им гледа децата докато те обсаждат болницата? С други думи, като се имат предвид помощите, които им даваме и средствата, които харчим за издръжка на жандармерията, каква е общата сума, излязла от джоба на българските данъкоплатци, за да го има този панаир днес в Пазарджик? Прибавете и здравната помощ, която също струва пари.
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
История с дъх на ром и Аржентина
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак фейк новина. АБЕ НАЛИ В ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ПИШЕ, ЧЕ САМО ЖЕНИТЕ И МОМИЧЕТАТА СА ЖЕРТВИ НА НАСИЛИЕ И САМО ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЗАКРИЛА!
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези защо са се събрали около здравното заведение, а не си уреждат взаимоотношенията в тяхната маала? Нали и извършителят, и жертвата са си от техния етнос? Защо ни занимават с техните междуособици? Затова ли харчим луди пари да поддържаме жандармерия, за да озаптява семейните им взаимоотношения? От къде накъде?
21
1
 
15
 
! Отговори
ПриПроблеми с етноса преди 2 месеца
нашите власти днес уважават традициите му. Защо тогава вместо жандармерия не пращат полицаи, екипирани и инструктирани като в прародината им - всеки полицай в Индия винаги носи къса, здрава тояга и има правото да я използва по своя преценка.
20
6
 
9
 
! Отговори
до пияница мистик преди 2 месеца
По-голям комунист от твоя идол, охранителят на Живков и член на БКП Тиквун няма. Престани да се излагаш тук всеки ден.
19
16
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Дойдоха чалгарите и Фигуранта на власт и започнаха хаоса и безчинствата. Всеки ден умрели и убити от анархията, предизвикана от "новите" стари комунисти
18
0
 
29
 
! Отговори
Егати преди 2 месеца
"болница е била окупирана от около 200 близки и съседи на момчето. До стълкновения не се е стигнало, защото периметърът е бил охраняван от сили на полицията." Тези случаи трябва да се пресичат в КОРЕН. Всички ОКУПИРАЩИ трябва да бъдат арестувани, агресивните - осъдени. Аман от ***, дето се събират на групи и нападат, а властта - мълчи.
17
2
 
34
 
! Отговори
Умберто Жеко преди 2 месеца
От боята на 12 г. не са момчета. Вече са изпечени крадци и мушенници.
16
1
 
27
 
! Отговори
Защо преди 2 месеца
Защо когато някой шареноЛилЯв влезе болница полицията трябва да пази медиците от роднините му? ШареноЛилЯвите толкова ли им липсва поведението на разумни същества?
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДО 5KOV. И аз.
14
3
 
38
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 2 месеца
Имаше един случай в софия дето физкултурника бил пребил едно момче ... а после се оказа че момчето е за трети път пети клас и не е баш така цялата история. е, човека остана без работа, ама националните медии отразиха случая само до едно време
13
2
 
11
 
! Отговори
Динко преди 2 месеца
Бат' Георги задушавам са
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имаше преди доста време някакви истории от Пазарджик, или от пазарджишко, за студио за производство на порно с деца, което беше разкрито от полицията. Май ставаше въпрос точно за гей педофил, който е снимал момченца. Може и да е същият, излязъл от затвора и пак в занаята?
11
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стигнах до 200тата роднини и съседи окупиралиболницата и .... ясна работата. Само ни губите времето с подобни новини
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много моля, не обиждате индианците, нито правете сравнения с хората от средновековието. Не е справедливо!
9
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С каква цел 200 човека окупират болницата, освен ако не желаят бой? Останалите пациенти как са се чувствали, заради тази орда оторки? Недопоснимо!
8
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом болницата е била окупирана от 200 роднини, мисля, че всеки се сеща за какво става дума. Индийска сапунка.