Заради ваксините: Сблъсъци между протестиращи и полиция в Париж

Протести срещу готвени ограничения има в редица френски градове
24 юли 2021 21:07, Красимир Ангелов
84
Заради ваксините: Сблъсъци между протестиращи и полиция в Париж
Снимка: БГНЕС

Полицията в Париж използва сълзотворен газ срещу демонстранти, излезли на улицата, за да протестират срещу задължителната ваксинация и въвеждането на коронавирусни ограничения във Франция, съобщава БГНЕС.

Агресивни участници в протеста нападнали полицейски служител и съборили мотора му на земята, като освен това са започнали да хвърлят камъни и бутилки срещу полицаите, след което патрулиращият полицай бил принуден да избяга, за да се спаси.

Още по темата
Днес в Париж се провеждат едновременно три протеста в три различни точки на града срещу въвеждането на санитарни пропуски. Има и протест на медици, които се обявиха срещу задължителната ваксинация.

По информация на телевизия ВТМ протести се очакват в Марсилия, Монпелие, Нант и Тулуза.

Този уикенд френските депутати трябва да гласуват законопроект, изготвен от правителството, за създаването на здравна карта, която осигурява достъп до определени места само за ваксинирани, както и задължителна ваксинация за здравните работници.


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Французи, гответе гилотината! Налапалите се с власт се самозабравиха.
71
0
 
3
 
! Отговори
La France преди 2 месеца
Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!
70
0
 
0
 
! Отговори
STOP COVID TERROR преди 2 месеца
ЕВРО КОМИСАРКИТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ И ДА СПАСЯвАТ НАРоДА НА ФРАНЦИЯ ОТ ТЕРОРИСТИ НА ВЛАСТ .НЯМА ЗАСЕГА СЕРТИФИКАТИ ЗА БЕЗВРЕДНИ ВАКСИНИ>>НЯМАТ КЛИНИЧНИ ИСПИТАНИЯ .Има огромен обем данни за терор с ковид генератори и обемно обсебващо проникващи дигитално холограмни оръжия .Снимани са поразени вкл в болници от нагло престъпни обемно обсебващи оръжия вкл Block life support systems с цел рекламни убииства.ИМА НАГЛА ДИВЕРСИЯ РЕКЛАМИРАНА КАТО КОВИД 19
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С мирни протести нищо не се постига. За съжаление, мачът е вече свирен и нареден предварително. Сценарият се приплъзва много бавно, но с неумолима и постоянна скорост. Болест (страх и паника) - Строги мерки и дехуманизиране - Икономическа криза, безредици, глас - добре дошли в прекрасния нов свят, честито на малцината оцелели и спечелили, конструкцията е построена така че излизане да няма.
68
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще има повторение на пълните болници от миналата зима в България и ще има пак задръстване на моргите и гробищните агенции. Това показва елементарната логика.
67
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм лекар. Не съм невежа, егоист и нямам страх от игли. Не се страхувам от Ковид, нито от смъртта, нито от препаратите, наричани незнайно защо ваксини. За мен ваксините са средство за предпазване от инфекциозно заболяване. Не са начин да получа право са пътувам зад граница, да пазарувам в мола, да ходя на кино, на мач или на работа. Точно за това няма да се ваксинирам
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каква франция бе окрали цивилизацията на други и я преписали за своя.Задръстиха континента с всякакви полухора а френската им революция е първата комунистическа революция в Света.
65
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Агресорите не са защитаващите правата си хора, а ковид фашистите и полицейските им бухалки. Браво, французи, отстоявайте правото си на свобода, което бе тотално погазено!
64
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 месеца
Нека продължат да взимат лекарството,сега в Париж,утре и в Лондон!
63
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Маските са по вредни,отколкото полезни.Фактът че вдишваш повторно току що издишания в маската въглероден двуокис,вместо въздух е красноречив.Не говорим за запотяването и обривите които се получават при продължително носене,особено при 30 градуса.
62
0
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 месеца
Вадете гилотините Френската революция :)))
61
4
 
27
 
! Отговори
Обективно преди 2 месеца
Точно ЛЕКАРИТЕ им НЕ ИСКАТ, ЗАЩОТО ЗНАЯТ ИСТИНАТА. КОВИД Е ЛОШ, НО Е НАПЪЛНО ЛЕЧИМ И БЕЗ ВАКСИНИ.
60
3
 
31
 
! Отговори
Майна преди 2 месеца
С новите мерки във Франция ще стане като в Израел и Великобритания - 40% от новозаразените са двойно ваксинирани. А вирусите просто се пписпособяват към ваксините, естествена еволюция!
59
12
 
8
 
! Отговори
Пророк преди 2 месеца
Очаквайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ОТ СТОЙЧО КАЦАРОВ И В НОВИЯ КАБИНЕТ НА ИТН. ЧЕСТИТО!
58
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Затова свободните хора, за разлика от евроробите, имат оръжие.
57
2
 
25
 
! Отговори
Павето преди 2 месеца
Никой не може да избяга от цикличноста, Мадам Гилотин идва със страшна сила. Очакваме на 21.1.2022 (колко много единадесетки, а) да падне земелката на някой диктатор.
56
2
 
50
 
! Отговори
SS преди 2 месеца
Няма такова нещо задължителна ваксинация ! И ако има БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СЕ ДАДЕМ !
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами нормално е да протестират. Повече са им ***-е
54
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сълзотворен газ?
53
4
 
13
 
! Отговори
Шовен преди 2 месеца
Да живее Републиката, да живее Наполеон! Vive la France, Vive l'Empereur!