Rabota.bg среща бизнеса и образованието на "КАРИЕРА УНСС" на 6 и 7 октомври

Кариерният форум ще се проведе в централното фоайе на университета
28 сеп 2020 13:10, Красимир Ангелов
1
Rabota.bg среща бизнеса и образованието на "КАРИЕРА УНСС" на 6 и 7 октомври

За поредна година сайтът Rabota.bg ще срещне бизнеса и образованието в рамките на специализираното събитие "КАРИЕРА УНСС". Кариерният форум ще се проведе на 6 и 7 октомври, в централното фоайе на университета, и ще даде възможност на студенти да се срещнат с водещи работодатели.

По време на него студентите ще получат ценни съвети за търсене на работа и подготовка на перфектното CV, което да им осигури среща с мечтания работодател. Студентите, търсещи стаж или работа, ще могат да се срещнат с HR отделите на водещи компании в България, на които да предоставят автобиографиите си и да проведат кратки интервюта. По време на събитието студентите могат да се включат в различни лекции, дискусии и фирмени презентации, които са част от кариерния форум.

През 2019 година събитието, което се организира от сайта Rabota.bg и УНСС срещна над 6300 студенти с представители на близо 70 компании. И тази година форумът ще завърши с томбола с атрактивни награди, в която могат да се включат всички присъстващи студенти.

Генерален партньор на събитието e Кауфланд България, медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg и Dnes.bg.


1
Още по темата: УНССrabotabg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива неща, трбява да се правят в гимназиите още от пети клас.
Трябва да се казва, какви професии сетърсят, какви са заплатиет, какво се прави на работа, как се стига до там. А не,като сега. 90% от населението, няма представа, какво правят всички останали, кое образование за какво и заотва много хора страдат, когаот изкарат 5 години висше, 2 години стж и започнат работа,която не е за тях, защото е нямало човек, да им обясни какво и как.