Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят

31% от учителите в цялата страна са ваксинирани, каза Асен Александров
12 авг 2021 09:00, Ния Христова
538
Български учители твърдо вярват, че ваксинират ли се, ще се разболеят
Снимка: БГНЕС
"31% от учителите у нас са ваксинирани, което е доста повече от средното за страната. В столичното 51 СУ са ваксинирани 35% от преподавателите, а над 30% от тях са прекарали COVID-19." 
 
Това каза пред bTV Асен Александров, председател на Сдружението на директорите в средното образование и директор на 51 СУ в София. 
 
"Някои колеги твърдо вярват, че, ако се ваксинират, ще се разболеят. Много е трудно да се убеждава",  каза още той.
Още по темата
 
Александров допълни, че около 80-90% от учителите предпочитат присъствената форма на обучение.
 
Според него родителите също имат резерви относно дистанционното обучение.
 
"Очаква се в началото на септември след разговори между МОН и МЗ да е ясно как ще започне учебната година", обясни Александров. 

538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
473
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много им се иска пак да преподават от вкъщи пред компютъра. Услади им се и сега се чудят как да си върнат кефа. Продавача в магазина какво ли оправдание може да си измисли, ако откаже ваксина? А да - ами рискува някой *** да го зарази, влязал в магазина без маска и изкихал му се в лицето. Забравих... продавача не може да продава хляб "дистанционно".
472
1
 
10
 
! Отговори
Учител преди 3 месеца
До Българопитек Българските учители не са държавни служители, не Ви ли е известно? За разлика от полицаите, които са.
471
2
 
5
 
! Отговори
До271 преди 3 месеца
Не бъркай решението на един цар с решенията на един народ. Не българският народ е спасил евреите, а цар Борис 3 и с това е платил живота си. Какво е спечелила България от това решение - знае ли се? Знае се само какво е загубила - един от най-милеещите за България управници.
470
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Българопитек Ами за всичкия немалък процент учители, които го преболедуваха и си изградиха имунитет? И тях ли ще караме насила да се ваксинират? А това, че излизат всеки ден данни, че ваксините след някой друг месец не вършат никаква работа? Осве, че не спират разпространението, Австралия, Израел, Великобритания, Сингапур, повечето в болници са с 2 дози? Къде е логиката в това задължително ваксиниране, или то отдавна не е медицински въпрос май..
469
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 464 Разбира се това би било най-логичната стратегия от самото начало още, предвид известните демографски характеристики на този вирус .. Тази цел със 100% ваксинирано население започва да намирисва, точно по тази причина.
468
30
 
4
 
! Отговори
Българопитек преди 3 месеца
Учителите имат по закон стандартен отпуск от 48 дни. Всички те са на държавна работа - и ние плащаме техните заплати. Задължително всички служители на държавна работа трябва да се ваксинират. Изключение само за тези, които са получили документ от личния си лекар, че са несъвместими с ваксината.
467
20
 
9
 
! Отговори
ЛУД преди 3 месеца
РАБОТАТА НЕ Е ВАКСИНАТА А ИСКАТ ОНЛАЙН ПО ПИЖАМИ ОТ ЛЕГЛОТО И С КАФЕ В РЪКАТА ДА ПРЕПОДАВАТ ДРУГОТО И БЛЯ БЛЯ БЛЯЯЯЯЯ
466
23
 
8
 
! Отговори
Спокоен преди 3 месеца
Вижте, сложно е ,но да анализираме (раздробим). Няма причина хората над 55 ... 60 години да се ваксинират. Не се очаква да правят деца тепърва или да развиват нещо автоимунно. Пък и да направят, то е бавно и (сори за цинизма) съвместимо с края на живота им. Ужасяващо е хора във фертилна възраст или деца да го правят!
465
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За съжаление, не знаеш че и учителите са като всички българи. Просто сме му яли попарата на комунизма и го надушваме отдалече. Четяхме работническо дело между редовете. Западняците тепърва ще се учат. Ваксините не са одобрени за масова употреба. А само за старци и такива със здравни проблеми. Факт. Производителите им не поемат отговорност и ни карат да подписваме. Факт. Принуждават ни насила. Факт. 40 нови милиардера се появиха покрай ковид плюс обогатяване на досегашните. Факт. PCR фалш- Факт
464
6
 
19
 
! Отговори
Въпрос преди 3 месеца
До Solar Power=,Кви патици бе патицо? И къв обстрел? Знаеш ли по колко хора измираха от сезонен грип преди да изчезне мистериозно чрез PCR тестовете? И знаеш ли на колко им се усложниха сериозните болести защото не ходеха на контролни прегледи а и докторите ги пренебрегваха. Или на зъболекар. Ами оведозите? Самоубийствата. А с тия маски спиращи кослорода? Дори на деца.
463
14
 
30
 
! Отговори
За съжаление преди 3 месеца
За съжаление в по-голямата си част българските учители са полуграмотни, лоши педагози, конформисти и не много интелигентни. Но срещу тях стои една по-малка част учители, които са тяхна противоположност и е истинска чест за училищата, в които работят и защитават високия престиж на професията.
462
6
 
18
 
! Отговори
Solar Power преди 3 месеца
До Анонимен 463: Ти какво предлагаш да си караме нормално и да чакаме като патици на обстрел ? Който оцелее оцелее просто природен подбор ?
461
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Далеч по-оптимална стратегия е да се ваксинират само най-уязвимите. Това ще ограничи количеството на резистентни на ваксини мутации и по този начин ще забави, ако не и спре, настоящата надпревара във въоръжаването с ваксини.
460
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ударната ваксинация ще доведе до възникването на резистентни мутации на вируса, които от своя страна ще изискват нови и все по-силни ваксини, а натрупването на множество малки рискове за здравето на индивида от всяка ваксинация, накрая ще доведе до сериозен риск за всеки от нас.
459
20
 
23
 
! Отговори
Solar Power преди 3 месеца
До Анонимен: Не съм против антиваксерите ! Напротив уважавам и тях. Обаче от последните 600 починали в САЩ 99% са неваксинирани. Нека тези против ваксините да предложат по добри решения от ваксините за да не умират хора ! Важното е да не умират хора. Правенето на нищо също не е решение. Имаме пример от миналата година когато нямахме ваксини. Умряха двойно повече хора от нормално. Предложете нещо от което да не умират хората !
458
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
американския лекар от евреин руски произход Владимир Зеленко, той работи с пациенти, заразени с КОВИД-19. И казва, че знае как да постигне 100 процентов успех в лечението им, но е почти безсилен да спаси ваксинираните. Заключението му звучи като присъда: всеки, който получи ваксина, може да умре от усложнения през следващите две до три години. В интервю той каза, че е лично запознат с 28 смъртни случая от инжектиране на ваксина срещу коронавирус, които не са докладвани при СДНСВ.
457
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прочетете какво казва д-р Малоун за ваксинацията, откривател на mRNA и DNA ваксините.
456
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никой не иска да се ваксинира, то и от тия, дето се ваксинираха голяма част го направиха за да могат да пътуват и да не плащат пср тестове. Единствените, които напират за ваксиниране са медиите, особено телевизионните, управляващите и една сбирщина от платени професори, математици, здравни инспектори, разни фокусници в празнодумието. Но и те го правят през медиите. Въобще медиите са основните преносители на тоя вирус, ако не бяха те, най-много няколко прилепа и норки щяха да знаят за него.
455
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това с принудителното ваксиниране не е чиста работа. Болниците са пълни с ваксинирани, но тази информация незнайно защо не достига чрез медиите до обществото. Сигурно е само, че не ни мислят доброто...
454
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
САЩ.Според последните данни (към 30 юли), броят на съобщенията за отрицателни последици от ваксинацията е надхвърлил половин милион (точния брой е 545 338). От тях 219 562 случая са класифицирани като неопасни. Следователно останалите случаи (325 776) трябва да се считат за опасни. И това е почти 60% от всички случаи. Сред тях - около 146 хиляди случая на спешна хоспитализация.