Икономически интереси стоят зад драмата "Челопечене"

Като основна версия за инцидента се очертават икономически интереси, смятат от военната прокуратура
10 юли 2008 16:51,
34
Икономически интереси стоят зад драмата "Челопечене"
Снимка: БГНЕС

Икономически интереси е версията, която се очертава като основна за инцидента в Челопечене, каза наблюдаващият военен прокурор Евгени Иванов. Той допълни, че останалите две версии, по които прокуратурата работи, са умишлен палеж и технически причини.

По думите му, все още не са разпитани нито заместник-министри, нито министри на отбраната, но не е изключено това да стане. До момента показания пред военните прокурори са дали близо 40 човека.

Началникът на поделението майор Мирослав Митов също е разпитван много пъти. Показания са дали и охранителите на обекта.

Прокуратурата издирва свидетели, които могат да помогнат за разкриването на инцидента и затова военните прокурори отправят апел - всички, които знаят или са чули нещо в деня на инцидента, да се обадят на телефон 9216019.

Към предмета на доказване е и кой е направил плана за охрана на обекта, допълни още Евгени Иванов. Той заяви, че са събрани до момента огромно количество документи. Огледът, започнал в понеделник / 7 юли/ на военния обект, временно е прекратен заради новите гърмежи, но най-вероятно съвсем скоро ще продължи.


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 12 години
МАХНО, се е юрнал да пише във всяка тематика защото кандидатства да прави PhD по дезинформатика като се мъ4и да пише на всякъде с голееемите пе4атни буквииии. Момент, нау4ен ръководител на будещият докторант е илюзионистът Даскалескуъ, нари4ан галено из форумите Педерско заради двули4ните му дописки около ланската у4ителска ста4ка.
Та активистът МАХНО ще седи на един 4ин с НФБерката, като и двата са подписали в канцеларията на Педерскуъ декларации 4е нямало да си показват един на друг графитите, и 4е ако сикат да онанирът, 4е щели да идът да онодъдт фонтан4ето на Педерскуъ.
Разкарайте се от форумите докато не са ви оплешевяли от употреба.
12
0
 
0
 
! Отговори
Ай стига бе не може преди 12 години
Ай стига бе не може да бъде икономически интереси ? Не вярвам.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
МАХНО може и да не е достатъчно грамотно българче, или се прави на такова, но едно е сигурно – доста е буден и умело “рита кошера”!
10
0
 
0
 
! Отговори
Лора преди 12 години
Където и да вляза все Махно! Абе, човече вече ми писна от тебе!Хайде стига спри се!Като че ли някой май нарочно те кара да запълваш всички форуми и да отклоняваш вниманието на хората в друга посока- към себе си!Все пак ние сме българи и бързо ни писва!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Ако сте чели тази книжка, Махно ще ви е от ясен по-ясен. В наше време обаче сигурно е на метадоново лечение момчето, или както там му се вика. Моля обаче да се съгласявате с него, защото докато сестрата не му изтръгне клавиатурата от ръцете, процента за суисидален изход остава висок!
8
0
 
0
 
! Отговори
bobafet преди 12 години
този Махно май прекалява с кафетата,вечно е в истерия.Човече успокой се.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Лека полека все това ще се повтатаря - икономически интереси стоят зад взрива. И така дакато мозъците на хората изтръпнат и почнат да го възприемат като най-нормалното нещо на света! Защото както е казал Достоевски, хората за разлика от животните свикват с всичко и остават живи във всякакъв плен! Обаче ако случайно закача някой от "другарите" за дантелките, така ще го накълцам че в Холивуд 50 години ще правят филми на ужасите по мои мотиви...
6
0
 
0
 
! Отговори
Do MAXNO преди 12 години
mai jegata ti deistva zle MAXNO, pii edna voda, razhodi se, izs.. ako trqbva. uspokoi malko topkata. puk idi i na lekar - moje i ni6to da ti nqma ...
5
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 12 години
В ЧЕЛОПЕЧЕНЕ ГРЪМА
В ЧЕЛОПЕЧЕНЕ ГЪРМИ
В ЧЕЛОПЕЧЕНЕ ОЩЕ ГЪРМИ
И ТАКА ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА
И НАКРАЯ НА МЕСЕЦА КОГАТО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИТЕ ТОКА ВОДАТА ТЕЛЕФОНА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИЕ СТЕ ИСПУШИЛИ
ЗАТОВА Е ТОВА ОМАЙВАНЕ ДАСИ ДРЪНКАТЕ А ТЕ ДА ВИ ДЕРАТ КАТО ОВЦЕ
АЗ СЪМ ВИНОВЕН МАЙ??
КАК СЕ ПОДИГРАВАТ С ВАС ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА МИ ХАРЕСВАТ ВАЩЕ ПСЕВДОПОЛИТИЦИ КАК СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА ?? ПОНЕЖЕ ТАКОВА НЕЩО ДРУГАДЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ
ВЗЕХ ДА ИМ СЕ КЕФЯ
РАЗВЕСЕЛЯВАТ МЕ Е ЗАТОВА И НЕСЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА РАБОТЯ ДО 2-3 ЧАСА ПОСРЕД НОЩ!?!?!
ИНАЧЕ ЩЕ ИСТАРВА ДА СЕ ПОСМЕЯ КАК СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С ВАС ПАТРИОТИ
А ВИЕ СЕ НАПЪВАТЕ ДА ПСУВАТЕ ПО ФОРУМЧЕТА ?
А КАКВО ДА ВИ КАЖА ?? НЕВИ СЪЖАЛЯВАМ ЗАЩОТО ТАКОВА НЕЩО АЗ КОГА ЛИ ЩЯХ ДА ВИДЯ ? ЩЕ ИМА ДА РАЗСПРАВЯМ И ДА СЕ СМЕЕМ НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАТРИОТИЗЪМ
СМЯХ В ЗАЛАТА КАКТО СЕ КАЗВА
СМАХНАТА РАБОТА
4
0
 
0
 
! Отговори
bobafet преди 12 години
Из дневника на Емел Етем


6,28 сутринта - Нещо гръмна. Много важно.Да си гърми.
6.40 сутринта – Пак се гърми. Аман бе, човек не може да си поспи!
7.00 сутринта – Гърми и не спира. Досадно. Къде ми е закона, че да си почета докато ми правят прическата и да си подбера тоалета.
7,30 сутринта – Фризьорката ми е притеснена нещо. Били гръмнали 2000 тона... нещо си там. Дреме ми, нали в моя си закон не го пише.
7.40 сутринта – Сергей ми звънна. Нещо му съборило кафето. Пита, знам ли нещо.От къде да знам пък аз.Не знам, естествено.. И фризьорката нищо не знае.Пита ме мене.Лигла.
8.00 сутринта – Някакъв военен ми звъни, Обяснявам му, че съм на фризьор и да не ме безпокои. А, начачалник-щаба бил. Не го знам тоя. Абе, проверих си в закона. Никъде не пише какво да правя. Пише, какво да не правя. Уу... тези обувки не съм си ги носила още.
8.15 сутринта – Сергей настоява да ида да видя защо му подскача кафето още. Да иде и да си види сам. Казах му го, ама го мързяло. Да ида аз, той бил шефът и се нуждаел от очи и уши. Добре де, тръгвам. И Ахмед нещо любопитства, ама и той зает. Е, все аз ли да ходя!?!!?
8.15 сутринта – Отидох, видях, скъсах си чорапогащника. Нещо гори, нещо гърми, не е бедствие, не е авария. Не е природна катастрофа. Не е в моя ресор. В моя закон си пише много ясно, Бедствие е земетресение от 10 по Рихтер нагоре, паднал астероид, всемирен потоп и все такива неща. Бойко! Ти си виновен! Да ти го кажа в очите. Аз да не съм министър на всичко? Що ме разкарвате по никое време? И си скъсах чорапогащника и не можах да видя къде ще почивам през лятото. Досадници такива. Помолих Ахмед да ми прати актуалния списък на нашите фирми, които да се заемат с почистването.
11.00 преди обед – Пресконференции, досадно. Гладна съм...
23.00 преди полунощ – Сергей настоява да ходя по телевизиите и да обяснявам какво пише в закона ми. Неграмотници! Да си го прочетат сами! Какво има да обяснявам. Още ме е яд за чорапогащника!
3
0
 
0
 
! Отговори
pensioner преди 12 години
tazi al4nost za tiia pusti pari moje gramne tzialatadarjava ne samo 4elope4ene.ve4e ni6to ne moje da ni iznenada.
2
0
 
0
 
! Отговори
Икономически интерес преди 12 години
Икономически интереси + умишлен палеж е моята версия.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Бат Бойко май е смятал тия терени да ги раздава на строителни босове движещи далаверите му. Бая се чудих що искаше на мястото на Кремиквци да строи комплекс и сега искал да събаря хотел Родина ,за да строи 60 етажен небостъргач.. хе хе не е прост той. Вместо да е лидер на Герб предпочита да е кмет защо ли? Голяма лапане пада сега.