Бургаски общинар напуска заради строеж на джамия и цигански общежития

Валери Симеонов от "Атака" имал чувството, че е председател на "Джамийско настоятелство"
22 яну 2009 12:40,
144
Бургаски общинар напуска заради строеж на джамия и цигански общежития
Валери Симеонов. Снимка: БГНЕС

Досегашният председател на общинския съвет в Бургас Валери Симеонов подаде официално оставката си.

Като мотиви той посочи, че не желае да работи с чувството, че е председател на "Джамийско настоятелство", а на български общински съвет.

”Решението ми е продиктувано от факта, че на 20 декември 2008г. Общинският съвет на община Бургас прие без каквито и да е разумни мотиви, и според мен под външен натиск, решение за предоставяне на общински парцел, земя за изграждане на мюсюлмански молитвен дом-джамия, както и за изграждане на около 20 социални жилища за живеещите цигани в незаконното гето в комплекс “Меден Рудник”, без да е проучена и доказана необходимостта нито на едното, нито на другото”, каза Сименов.

Той допълни, че това решение е в разрез с личните му политически и морални убеждения на българин-националист.

”Аз не мога да остана на този отговорен пост, работейки с чувство, че съм председател на „джамийско настоятелство”, а не на Български общински съвет”, каза още Симеонов.

„Взимам си химикалка и водата. Ето ви стола!”, с тези думи той се обърна към зам.-председателя Георги Киров, след което седна при своята група от „Атака”.

Друг съветник от "Атака" Валентин Касабов пък поздрави колегите си на турски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А вас, турците, кой ще ви защитава от кюрдите? Щото нали знаеш, че по този въпрос положението в Турция е много зле и работат почти е стигнала до кръв. Колкото и да се прикрива този факт все по-зле става. Та кой ще ви защити, като започне асимилацията? Днес турци, утре кюрди. И да не вземе някои *** да почне да обяснява как добре са интегрирани кюрдите и да си сложи грях на душата. В Турция ножа е опрял до кокала. По кафенетата само това се коментира.
142
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
в турция да си отидат турците и да си вземат и другата *** дето е дошла навремето с тях -*** . в турция така ли се строят православни храмове или там май тая дума-дъвка религиозна търпимост не е позната , ама Гоце не ги критикува , на ли е компетентен по всичко
141
0
 
0
 
! Отговори
някоя преди 15 години
управниците като искат да строят общежития на *** да си мръднат до един близък до Бургас град - Ямбол!Да погледнат печално известния 20 блок в "Бенковски"...и там опитаха да ги интегрират но единственното което получиха беше коне по терасите и *** на нивото на трети етаж!/не е шега ...уви това е самата истина виждала съм го с очите си/...сега блока е опасен за живеене и предстои неговото събаряне!!Вместо да харчат държавни пари за *** по-добре да направят детски градини!!....а за джамията!!!нямам думи просто!!!.....да не четем после в "Разярен християнин/християнка/ отстреля разврещелия се в 5.00 часа имам в новопостроената джамия"...
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на човека, пич !
139
0
 
0
 
! Отговори
**grafit** преди 15 години
аве сички политици или са корумпирани немърливи или въобще нехаят эа бъдещето на МАИКА БЪЛГАРИЯ / эатова трябва да горят на кладата / щот эа 20 г нищо свясно не видях ОТ ПО бЕДНИ СТАВАМЕ ПО БЕДНИ и накрая кат *** станат повече от нас щот в момента един средно статистически българин има по 2 деца Е ОНЯ ЧЕРНИЯ ИМА по 5 или 6 или станем някои сарай на АХМЕДЧООо ши видим ............ ние тогава де сме СПАЛИиии !!!!!
138
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Борисов, правиш лошо впечатление. Ти си като азиатска ***. По едно време вземеш та стнеш симпатичен, честен, открит, защитаващ нац. интереси. В последствие, кажеш ЕДНИ ИСТИНИ - УПЛАШИШ СЕ
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
v turcia ima tri pravoslavni carkvi.ednata ot teh jelezna ina4e dobre gori.v bg 2 djamii stigat.a za ciganskite ob6tejitia -da trjbva da se postrojt.
136
0
 
0
 
! Отговори
майка му на Калин преди 15 години
Не съм ли ти казала,мама, да не се изказваш. Много тъпичко звучиш. Няма такова нещо като европейска джамия. Скрий се някъде.
135
0
 
0
 
! Отговори
жена преди 15 години
отвреме навреме в България се появява и по един истински мъж.Когато станем повече,държавата ни ще процйфти. Просто са й нужни мъже.
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да ходят в сушавия Анадол да строят джамии -там ако искат да ги залепят една за друга! Тука за 500 години турците не са издигнали нищо, освен БЕСИЛКИ! На нещастния български народ, който са оргабвали и с който са се гаврили, не са му постролили една крайпътна чешма! Турски крак откъдето е минал само безутешен плач е оставил!
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"в Истанбул има 3 православни църкви"ах, че многооо - и това в 14 000 000 /14 милионния/ Истанбул? Бравос. :) Значи, понеже България е точно 2 пъти по-малка от Истанбул, то у нас следва да има 1,5 джамии. Айде нека са две, от нас да мине.
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В БУРГАС ГЕРБ СА ТУРЦИ.ДА,ИМАТ И ТУРЦИ В ЕКИПА.ГЛЕДАЙТЕ СКАТ,ТАМ ПОНЕ ГИ ПОКАЗВАТ.
131
0
 
0
 
! Отговори
ДО BG НОМЕР 70 преди 15 години
АЗ ПИТАХ НА СЪВРЕМЕННИЯ ЕТАП КОЛКО ХРАМА СА ПОСТРОЕНИ,А КОЛКО ИМА ЗНАМ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕБ,А СЪщО И КОГА СА ПОСТРОЕНИ,ОТ КОГО И КОЛКО ПЕРИПЕТИИ
130
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Никой не ви заплашва ...вие самите ,ще си изкапете ,както му е реда..просто ще ускорим нещата :)Иначе не изпадай в съждения и расъждения отностно личноста ми...наясно съм,че съм желан за теб..но ,както съм и казвал..по същества не си падам и не ходя!Обърни се,към педофилите от Атака :)Та и напълно ще си подхождате!
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Калине проста глава беше и такьв ще си останеш а за заплахите заплашвай майка си ***
128
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
Az ziveja v Germania i znam 4e ne taka kakto ti kazvash.Ne preuvili4avai. Nai-mnogo da si navle4ete goljama bela na glavata, vai,vai. Samo neonazite ot Germania sa dostata4ni da vi opatkat.
127
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarin ot Germania преди 15 години
Chovek s DOSTOINSTVO. Ima edna nadezda za Bulgaria i tja se nari4a ATAKA.
126
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
хаха...ей атакисти/комунисти...крематориуми и гулаци ще градите ама за вас.По долна *** няма от вас..и не сте патриоти вие сте ментета!Патриотизмът ви е трапезен!Патриотизмът е добродетел на злите!*** нагли коминтерни плитурки!Аз съм българин повече от вас и по род и по мисъл!Нямам нужда ми казвате и да ме определяте,като не такъв!И ако продължите да ми обиждате в национален ефир ..христянство ,еврей турци...араби хомосексуалисти и т.н.Ще си имате големи проблеми с мен!Не моа ви дишам вече ...а не съм много много емоционален.Няма да да ми пробутвате смотания си маргинален национализъм и тоалетните си представи за държавност!Ще отнесете СО КРОЦЦЕ СО БЛАГО ..
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 73 *** в готовност са *** и сестра ти да го поемат
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Калине радвам се за теб че си *** и турска *** и го пишеш с гордост,замисли се да посетиш крематориума в най скоро време