10 души са пострадали при безредиците тази нощ

Един човек е приет за лечение със счупена скула
24 юли 2013 08:20, Елка Василева
17
10 души са пострадали при безредиците тази нощ

10 души са пострадали в различна степен тази нощ при безредиците по време на обсадата на Народното събрание, съобщи БНР.

Те са потърсили помощ в "Пирогов", един човек е приет за лечение. Това е мъж на 38 години със счупена скула. Останалите 9 са с контузии на главата и подкожни кръвонасядания. От тях един е бил с контузия на рамото, а друг с контузия на пръстите на краката. Сред пострадалите е имало и мъж, който е бил със сътресение на мозъка, но той е отказал да остане в болницата.

Двама полицаи са били откарани във Военномедицинската академия с линейки на Спешната помощ.

На няколко пострадали спешните лекари са оказали помощ на място.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
2
 
! Отговори
Пожарникара преди 8 години
Снощи тия всички са хора на ПОЖАРНИКАРА и Цетанов.Преди месец вие ги избрахте , след 2 дена пак не сте доволни !!!Да много ясно се вижда колко са хората там, и че са привържаници на Пожарникара.Ако си мислите че ще ви изгаси пожара тоя лъжец , по добре си хванете самолета от терминал 2 :)
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До KretiА бе,***,ти във всички новини ли пишеш едно и също?Айде кажи да ти сменят листчето!
12
2
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 8 години
Командването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.
11
7
 
12
 
! Отговори
DODO преди 8 години
Вместо да седят до късно на площадите,и на другата сутрин да пият кафе пред парламента. Да вземат да се хванат на работа.Защото тази държава ще излезе от този икономически колапс само с работещо а не мрънкащо население.Вярно е че правителството направи грешки, но кое предишно грабливо правителство не е.Всичко се решава на избори но не с 40% активност а с 100%. България с нейните безбройни партии и движения предоставя достатъчен избор за всички,
10
0
 
5
 
! Отговори
ТЪПА ДЪРЖАВА преди 8 години
Всичко е един театър и накрая пак всички се отчитат на Ахметчо ....
9
4
 
5
 
! Отговори
Уоуо преди 8 години
Защо някой трябва да организира протестите,българите да не са тъпи и да не могат да осъзнаят какво става и да се вдигнат сами за правата си,защо се извъртат нещата? Свобода за народа,един за всички,всички зя един .
8
3
 
3
 
! Отговори
Yoyo преди 8 години
До frontline Как не те е срам бе ***,продажно нищество,затова българите сме стигнали до тук,срам ме е от вас,ако българските революционери ви видят как се продавате ще се обърнат в гробовете си.Ти защо не отидеш и не потурчиш бе загубеняк .
7
4
 
14
 
! Отговори
Kreti преди 8 години
Целта малко кръв да се пусни се получи добре, ГРОБ потриват ръце , явно парите за депутатски заплати и протести свършват и са атакували снощи. Итересно ми е кой плаща на онзи с рояла да свири пред парламента и кой е стоварил рояла там , човека бил от габрово. А да се предизвика меле стигат и 10 *** полицаите няма да седят и да гии бият, но тъпото е че явно са атакували и после са се крили зад жени ГРОБАРСКА страхлива работа.
6
31
 
14
 
! Отговори
Frontline преди 8 години
Чупете им главите на тия мръсни *** протестиращи беее
5
18
 
15
 
! Отговори
Владислав преди 8 години
Вчера един висш гербаджия каза следното: Много хора пътуват с коли всяка вечер за протестите в София. С автобуси е много явно и как само са го измислили с коли за да поддържат числеността на протеста.
4
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не ми пука кой ги е организирал, важното е да паднат предателите и крадците! долу правителството на олигарски!!!
3
15
 
23
 
! Отговори
321 преди 8 години
Йордан Недев, бившия шеф на БДЖ от времето на тиквеното правителство и той бил на протеста, че и го душили. Сега стана ли ви ясно коя партия е организирала и платила нещата вчера;)
2
21
 
19
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 години
Само 10?! Маааааааааааалко са! А на полето има толкова много работа...Казах!
1
18
 
12
 
! Отговори
jorkatta преди 8 години
Малко им е на полицята, защото те започнаха...