Официално: Няма българи на борда на падналия "Еърбъс"

Мисиите ни в Париж и Франкфурт са в постоянен контакт с властите
25 мар 2015 14:57, Красимир Ангелов
14
Официално: Няма българи на борда на падналия "Еърбъс"
Снимка: Reuters

По информация на френското външно министерство няма български граждани в списъка с пътниците на борда на пътническия самолет "Еърбъс 320” на авиокомпания "Джърмънуингс", който на 24 март се разби на територията на Франция.

Още по темата
Самолетът изпълняваше курс от Барселона към Дюселдорф.

От Федералното министерство на външните работи на Германия също потвърждават, че няма информация за българи на фаталния полет, се посочва на сайта на Министерството на външните работи.

Българското посолство в Париж и Генералното ни консулство във Франкфурт са постоянен контакт със съответните местни власти.

Министерството на външните работи на Република България изказва съболезнования на семействата и близките на загиналите при трагичния инцидент, съобщават от МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Преди години като се случи трагедията с българските деца в река Лим, си спомням, че и сърбите, с които не сме първи приятели, скърбяха заедно с българите. Геополитика, история, Изток-Запад, това е до един момент - оттам нататък нещата опират до елементарна човещина и съпричастност.
8
0
 
1
 
! Отговори
леле преди 9 години
До ХА-ХА-ХА!Бях тръгнал да ти отговарям със сериозен коментар, но се отказах, като помислих какви неща си писал. Просто няма смисъл.... Аз ценностната система си я имам, нито съм с робско мислене, не се безпокой. Живи и здрави
7
1
 
1
 
! Отговори
Аве... преди 9 години
До КикоЛошото е, че не са платени. Иначе винаги е кофти когато такива трагедии стават(загиналите от самолета имам впредвид).
6
2
 
4
 
! Отговори
Кико преди 9 години
Поръчковите ***-копейкаджии и от тази статия решиха да изкарат по някоя рубла! Мерзавци...
5
2
 
7
 
! Отговори
до Ха-Ха-Ха преди 9 години
Какви поробители, какви колонизатори - тук става въпрос за човешки същества, които имат семейства и близки, част от пътниците са били германски ученици, връщащи се от обмен в Барселона. Дори не може да се каже, че в самолета са се возели заможни хора, това е нискотарифна компания! Опазил ме Бог да разсъждавам като теб...
4
9
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
До лелеТочно твоята ценностна система е подменена.Ти, си с промит мозък !Кланяш се на поробителите си и жалиш като типичен роб за господарите си.Това е робски синдром !Като изключим няколко човека на борда на самолета, всички останали са били от държави, които поробиха и колонизираха България !На никой от тях не му пука за нерадостната съдба на българите.Трябва ли на мен да ми пука за тяхната ?
3
7
 
1
 
! Отговори
коци преди 9 години
Язък,какво приказване и писане щеше да паднетука ????
2
15
 
3
 
! Отговори
25 ГОДИНИ СТИГАТ ! преди 9 години
25 години българският народ е подложен на нечуван ГЕНОЦИД в мирно време ...25 години никой не ни съжали и никой не ни пощади !Защо тогава трябва да скърбя за някакви чужденци, които пет пари не дават за нас ?
1
17
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Жалко за загиналите мексиканец, 2-*** иранци и 2-*** венецуелци ...За другите граждани на Новия световен ред не ми пука !Странно как ли в самолета е имало цели двама пътници от бедна комунистическа Венецуела, а от богата европейска България - нито един ... :)