Само за седмица: КАТ спипа 300 без книжка, 202-ма – на градус

Полицията залови 11 000 нарушители от 23 до 29 януари
31 яну 2017 10:52,
26
Само за седмица: КАТ спипа 300 без книжка, 202-ма – на градус
Снимка: архив, Bulphoto

10 543 нарушения на пътя са установени в страната от 23 до 29 януари, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според данните, предоставени от ГД "Национална полиция", 5287 от констатираните нарушения са засечени при проверки на КАТ. Издадени са 5170 фиша и са съставени общо 3849 акта. Издадените електронни фишове са 5843.

Още по темата
Броят на установените неправоспособни водачи е 316. 202 души са управлявали моторно превозно средство след употреба на алкохол, от тях 92 с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. За периода са настъпили 71 пътно-транспортни произшествия, при които са загинали 5 души, 80 са пострадали.

МВР ще продължи да следи отблизо данните за тенденциите на пътя и редовно да анализира дали има необходимост от допълнителни промени в подхода по отношение на проверките и нарушителите на пътя. Стремежът на ръководството на МВР е подобряване безопасността на пътя и намаляване на жертвите и ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
145 преди 7 години
Правили проверки- дрън! дрън! дрън!... И колко ще правят? Месец ,два и толкова!Ако ченгетата наистина ги следят за рушвети и хранилката-свърши до там!!! До сега се стараеха за да изкарат някой лев!Няма ли рушвети,няма и работа! Абе кой се престава само за едната заплата ? Българи сме все пак!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много интересно . Преди седмица всички ли са били с книжки. Според мен печатницата за номера е заработила и както винаги държавата е в услуга на мафията /управляващите/
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи като искат КАТ могат и да си вършат работата!!! Интересно за какво им се плащаше досега, да дремят в патрулките само май.....
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази справка е само една капка в морето. Колко са пуснати по живо по здраво срещу една хубава пачка само господ знае. В провинцията автомобилите на кат не са обурудвани с камери и микрофони и корупцията процъфтява. В София положението е друго. Тука са оборудвани и служителите на кат започнаха да напускат службичката. На сухо са а това хич не е хубаво.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко праим сеа..а.
17
0
 
4
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
А до сега защо спаха търтеите?
16
0
 
3
 
! Отговори
pepe преди 7 години
а номерата свалят ли?
15
6
 
4
 
! Отговори
Глупак преди 7 години
Хващат баламите като нас!А тези със скъпите коли? Аз ако дам 50 000 х. и повече за кола какво ми пречи да дам още хилядарка,две за качествен радар детектор!
14
1
 
4
 
! Отговори
78 преди 7 години
Към 12. Абе ти да не караш каручка с магаре!
13
0
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
Не ти вярвам. Шофирал ли си с 51 км/час или повече в населено място при стандартното ограничение от 50 км/час? Ако шофираш и в София, с колко шофираш по Ботевградско шосе? А по Цариградско шосе?
12
0
 
3
 
! Отговори
От 13 поправка преди 7 години
Едно нарушение хванато, а 100 хиляди нехванати.Браво КАТ, много работиш!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно нарушение хванато, а 10 хиляди нехванати. Браво КАТ, много работиш!
10
1
 
5
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До 78Ама те си го правят това! Едната кола е прибирам в гаража като завалят дъждовете и една година въобще не е излизала от двора щото не бях в България. Обаче получих писмо, че имам кола без ГО и подлежа на глоба по еди коя си точка.
9
0
 
6
 
! Отговори
Глупак преди 7 години
Мен пък не ми пука!? Аз съм от реформаторския блок!Щом ме глобят за превишена скорост търча при чичко Ананиев.Вие му мислете! Сега и на 26.03 пак за кого да гласувате!!!
8
1
 
4
 
! Отговори
безсмислено преди 7 години
От такъв род статистики ще има полза само ако са конкретни, защото не става ясно колко от хванатите без книжка са под/над 18, в градове или села са хванати (и в кои области), мъже, жени ли са; нарушенията какви са и т.н. и т.н. Такъв род информация, представена по този начин е чисто и просто PR и нищо повече.
7
2
 
7
 
! Отговори
78 преди 7 години
Тази седмица-10 000, а в края на месеца-милион!!! Вече ще започнат да ни глобяват щото не си вадим и колите от гаражите!Така де !Имаш кола,а нямаш глоба! Не може!!! Парите ни трябват за изборите!...
6
2
 
1
 
! Отговори
Skunka до Веско преди 7 години
Можеш,разбира се, само чрез конкурс /5 останали чеда на милиционери.И до ден днешен ченгетата първо за новобранци-полици ,а след дългогодишен предан дълг към Републиката, стават милиционери...
5
0
 
5
 
! Отговори
34 преди 7 години
Хванали- Дрън!Дрън!Дрън! Просто се отчитат хората! Като всички в тая администрация!...
4
0
 
12
 
! Отговори
Орката преди 7 години
Аз всъщност имам 9 деца, но само първото е на мое име. Ако ще вземате нещо, вземете него, много слуша. Веднъж му казах да си е*е мaйката и другите 8 са от него. Послушно е детето, вземето го
3
0
 
21
 
! Отговори
Орката преди 7 години
Ни книжка имам, ни карам в трезво състояние. Колата ми е без гражданска, преглед и винетка. Джиткам си и никой не ме закача. От БХК ме пазят, не се притеснявам. А са ме спрели а съм им спретнал такива чудесии че свят ще им се завие. Така сме ние, тъмносините в тази държава. А и случайно да се размина с някоя глобичка, откъде ще ми вземат парите за нея? Аз нямам нищо на мое име, имам само едно цигaнче, и една ръждясала тенджера. Тях вземете ако искате.