Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Не е толкова закъсала, че да краде козметика по летищата
1 мар 2017 09:37,
219
Калфин за случая с Поптодорова: Неприятна история!

Инцидентът с Елена Поптодорова на летището във Варшава е много неприятен, коментира в бившият вицепремиер и външен министър Ивайло Калфин.

"Познавам Елена Поптодорова като един много добър дипломат, представящ България на най-високо равнище и въобще не си и помислям, че е човек, който е толкова закъсал, че да отива да краде козметика от летището", настоя той пред Нова тв.

Още по темата

Във вторник стана ясно, че бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова е глобена на летището във Варшава за кражба на козметика от безмитен магазин на стойност 400 долара.

След инцидента Поптодорова обяснила, че просто разглеждала един от кремовете във въпросния магазин. Тогава по телефона позвънила майка й. Без да си даде сметка, че помадата е все още в ръката й, бившият посланик излязла пред търговския обект, за да проведе разговора. Тя казала още, че веднага се отзовала на обаждането, защото майка й в момента имала здравословни проблеми.

При проверката на охранителите обаче Поптодорова се легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто има право да ползва пожизнено. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
10
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
И толкова се улисала,че едва след три дни като я хващат се сетила,че не си е платила козметиката... Хайде опашати лъжи.
162
9
 
4
 
! Отговори
Сам съм преди 7 години
Не хулете жената, на всеки може да се случи, дипломатите са хора натоварени, силно ангажирани, не е невъзможно да забрави човек да си плати.
161
0
 
8
 
! Отговори
тя преди 7 години
Когато си притеснен не ти е до магазини и още по- малко до скъпа помада за подмладяване!
160
0
 
14
 
! Отговори
тя преди 7 години
Какви хора си избираме да ни представляват пред света1 Срам и позор! Никога повече държавна служба! Така е свикнала , да взима всичко без пари! а е милионерка точно затова!
159
0
 
17
 
! Отговори
Шопа преди 7 години
Уникална наглост! Гепиш, а после размахваш дипломатически паспорт за да те пуснат по живо, по здраво!
158
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДО НАБЛЮДАТЕЛ 188, съгласен съм, но няма как да знаем. Когато си притеснен от нещо естествената реакция е да отидеш на най-отдалеченото място за да чуеш или решиш проблема. Обикновено се изнасяш първосигнално много бързо, което може да се разпознае от охраната като бягство. По летищата в безмитните зони е много строго. Защото (никой от драскащите тук не си дава сметка)безмитната зона се третира като държава с граници и когато напуснеш очертанията без да си платиш е все едно нарушаваш граница
157
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Лъжа е, очевидно никога не си бил/а на големи международни летища, щом дрънкаш глупости. Можеш спокойно да напуснеш зоната на който и да е магазин в безмитната зона, тъй като те са разделени само с очертания на пода, и ако се разсееш наистина могат да се разсвирят алармите. Не е за вярване колко злобни хора има. Едва ли, който и да е дипломат би се изложил с кражба от магазин. Всички имащи малко ум знаят, че алармите са вътре в опаковките на продукта и скенерите ще се разпищят
156
1
 
13
 
! Отговори
xxx преди 7 години
баба хелън изнесла/задигнала козметични продукти, а полската полиция се държала недопустимо. ами полицията си е вършела работата, а баба хелън орезели не само себе си, но и България.
155
1
 
16
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Калфин, прос.та кратуно, случаят не е "неприятен", а абсолютен срам за политическата "класа", за България и за българския народ. Ясно е, че "Българският Чърчил", както сама се наричаше, не е закъсала за 400 лв. Напротив, сигурен съм, че е милионерка, което е и още по-позорното. Дипломат - клептоман и то от крадливата ви партия.
154
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази комунистка не беше ли от ГЕРБ
153
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази мумия да не е оживяла та тръгнала да се разкрасява с кремове
152
1
 
17
 
! Отговори
Перник преди 7 години
Тая колко народна пара е профукала през живота си слаба ви е фантазията. Аз на това бих му конфискувал цялото имущество, банкови влогове и. т. н.,Боксониерка в Перник на 8-я етаж и 165 лева пенсийка да се радва на старините си.
151
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЗАЩО НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА бОЙКО
150
6
 
6
 
! Отговори
комунистите преди 7 години
Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Иван Костов, Румяна Бъчварова, Лиляня Павлова, Цецка Цачева, Теменужка Петкова, Менда Стоянова, Десиславите, Цветан Цветанов, Ивелина Василева, Екатерина Захариева, Цвета Караянчева, Кристалина Георгиева и сега тази ЕЛЕНА ПОПОТОДОРОВА са крадци, лъжци и вампири. Гласувайте за еврото!
149
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лъжа еТи си от троловете на ***, нали?
148
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОМУНИСТКА .....ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ КАК НАЙ-ЛЯВАТА НИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ СИ КУПУВА КОЗМЕТИКА И КОЛКО Е ЕВТИНА ТЯ ,КОЛКОТО ПЕНСИИТЕ НА МАЙКИТЕ НИ ! ТОВА Е ДАР ОТ СОЦИАЛНАТА НИ ПАРТИЯ....
147
1
 
8
 
! Отговори
Минувач преди 7 години
Изпратиха ми съобщение за Вени Марковски, че са го хвърлили на Амбразурата, заедно с Калфин и Чуков, да защитават Елена Поптодорова!:) Пълен контрол в интернет пространството и пропаганда! Стратфор, ряпа да яде!:)Пълна цензура:https://bivol.bg/stratfor-markovski.htmlСега от Президентството такава активност ще симулират, заедно със Служебното правителство, само и само да замажат, най-големият дипломатически гаф за последните 20 години, предизвикан лично от Гоцевата, Елена Поптодорова! Ето още за Вени Амбразурчика: mejdu-redovete/вени-марковски-галеното-внуче-на-со
146
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лъжа еАре па и ти не се изказвай не подготвен, щото верно ги ядеш доматите с колците. Кремове за лице за по над 1000 лв има даже в козметиките по моловете. Па камо ли по летищата.
145
4
 
5
 
! Отговори
- - - преди 7 години
Да я наблюдават да не би да е клептоманка, че ще се изложим отново. Ако е случайно , на всеки се случва да се разсее
144
4
 
12
 
! Отговори
СОПАЛАН ПАСИ преди 7 години
Като гледах СОРОС -НОВА телевизия как Калфин и Ани ЦОЛОВА как я защитаваха ,стана ясно че тая Е голяма КРАДЛА.