Ни вест от близо две години... Издирват 23-годишния Петър

Младият мъж е в неизвестност от септември 2015-а
9
Ни вест от близо две години... Издирват 23-годишния Петър
Снимка: МВР

МВР в Плевен издирва Петър Евдов Георгиев - 23-годишен от град Кнежа. Той е в неизвестност от 6 септември 2015 г., когато е напуснал дома си.

За последен път е разговарял със сестра си, като й казал, че пътува за Добрич, а след два дни мобилният му телефонен апарат бил изключен.

Досега мъжът не е установен на територията на страната.

Георгиев е със среден ръст, с нормално телосложение и с продълговато, мургаво лице. Косата му е черна, очите - кафяви. Бил е облечен в цветна карирана риза, синьо горнище на анцуг, тъмносини джинси и черни обувки.

Граждани, които имат информация за местонахождението му, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им е гарантирана.


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
19826 преди 3 години
МВР, както обикновенно една от най-еродираните и мобилизирани институции в страната, пример за поведение. Поздравления за навременната реакция!

Но не се тревожете, онзи горе - гледа, и всеки му според делата. И още нещо, накрая като идеш при червеите - джобовете са празни, а и *** няма там, така че си имайте едно на ум.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 7
ПРИРОДА Е "НАДАРИЛА" НЯКОИ ХОРА СЪС СПОСОБНОСТТА ДА ВИЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА.КОЕТО ВИЖДАМЕ НИЕ НЕНАДАРЕНИТЕ ....ТОВА Е БРЕМЕ-.ДА ВИЖДАШ ИСТИНАТА...АМИ АКО .НАИСТИНА.НЕЩАТА ИЗЛИЗАТ ОТ РАМКИТЕ НА ХУМОРА...???
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е! Па вие се сетихте да го търсите... Той човека ако е заминАл е заминаАл, ако е умрел е умрел (дано не де)...
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ммм..браво !
Навременна реакция !!
2 години .??!!
Няма нищо -време !
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАКВО ПРАВИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?!НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ ВСЕВИШНИЯ?!НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА НАКАЗАНИЕ СПОРЕД ДЕЛАТА ВИ ОТ НЕГО?!ЗАЩО НЕ СЕ СПРЕТЕ?!КОЙ ВИ РЪКОВОДИ?!КАКВО СМЯТАТЕ,ЧЕ"ПЕЧЕЛИТЕ"С ПОДОБНИ ДЕЛА?!С ПАРИ НИТО В РАЯ,НИТО В АДА СЕ ВЛИЗА!ГОРКОТО МЛАДО МОМЧЕ!САМО ТО ДА БЕШЕ ЖЕРТВА НА ***,ПЛЪЗНАЛИ ПО СВЕТА/освен и най-много в БГ/КАТО ЧУМА,НЕНАКАЗАНИ,НЕКОНТРОЛИРАНИ/създавани/,УМОПОМРАЧЕНИ,ОПАСНИ ЗА САМИТЕ СЕБЕ СИ!ЛИПСВАТ ИНСТИТУЦИИ,РАБОТЕЩИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО–ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!МОЛЕТЕ БОГ ХОРА!!!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да проверят вакъфските имоти!
2
0
 
24
 
! Отговори
? преди 3 години
Защо чак сега го търсят и чрез медиите?
Ако още преди две години бяха разпространили снимката му, сигурно много хора щяха да се сетят къде и кога са го видели.
1
7
 
26
 
! Отговори
Събирач на минуси преди 3 години
Уточнете, моля, кога е или кога е бил 23-годишен?
Ако е бил 23-годишен през 2015-та, значи сега не е 23-годишен!
Ако пък се очаква сега да е 23-годишен, то вече отиваме в хипотезата, че сега е жив, защото иначе няма как сега да е 23-годишен! А тази хипотеза ни препраща в един хипотетичен, нереален свят, където ентропията е голяма и не е разумно да се говори хипотетично!