Убиха кучето на Катето Евро с въздушна пушка

5-годишната Джаки е била простреляна в двора на къщата
153
Убиха кучето на Катето Евро с въздушна пушка
Кадър: bTV

Неизвестен е прострелял тази нощ с въздушна пушка едно от кучетата на актрисата Катерина Евро.

Животното е уцелено два пъти, докато е било в двора на къщата, съобщи bTV.

5-годишната Джаки е била простреляна в окото и корема. След няколкочасова операция във ветеринарна клиника e починала. Джаки е от породата Джак ръсел териер, а синът й продължава да я търси из двора

"Какъв е този човек? Как може да застреляш куче? Кученце малко да го простреляш в окото?! Той все едно ми уби детето", сподели Катерина Евро.

Синът на актрисата – Александър Кадиев, се притеснява, че агресията на извършителя може да е насочена към цялото му семейство.

На мястото са направени два огледа, тече разследване. Предвиденото наказание за жестокост към животно е лишаване от свобода до 3 години и с глоба от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
1
 
! Отговори
Таня преди 6 години
Ментално увреден кучкар.На мен животни не предлагай!Имам у нас достатъчно и не са вонящи.Вонящата гад,наречена куче,НИКОГА.Игуаната не мирише и няма собствен мирис като любимите ви гадни пом.ари.Останалите,изброени от теб миришат точно толкова,колкото любимите ви гнуснотии.Хората около мен,които имат любимите ви кучета,миришат,разбира се като тях,а за жилищата им-нямам думи.Ако ще изброяваш още екзотични,информирай се,защото като всеки кучкар,познаваш само пом***арите.По-добре мълчете!
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи за убийство на куче 3 години затвор. Ако блъснеш дете на пешеходна пътека пак толкова.Или какво ще стане ако си заколя кучето и напълня бурканите за зимата. Ще ме осъдят ли? Какво едно куче е повече от прасе или теле например?
108
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Skoro q vidqh po tv, pokazvashe kuchetata si s ogromna liubov, nqkoi iska da q narani i e mnogo zloben
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТаняПредлагам 1. Игуана2. Хамстер3. Морско свинчеИма и др. по екзотични варианти, но мисля, че тези горе са достатъчно миризливи.А и проверете хората край Вас дали не миришат пошече!
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До (-_-) Може ли да Ви отгледам Вас с питателна цел. За сега в апартамент за следващите екземпляри ще потърсим обор?
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееее Не познавам момчето (освен от БТВ) ама той бачка като луд очевидно. И ако не го Виждате значи Вие не сте работили в скоро време (изключвам заниманията като ***)
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ментално бедният съсед би могъл както се предлагаше по горе да хшане гората. А ние ще си организираме "Игри на глада" (тоша ще е по друга версия)
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В същност по добре Вие да ходите в гората а ние ще си шземем пушки да стреляме по Вас.
102
0
 
0
 
! Отговори
Mihail Avramov преди 6 години
А може би бащата на тийнейджъра 3г + 3000 лв. и като излезе куршум от същата пушка в корема (в окото може да умре бързо)
101
4
 
1
 
! Отговори
vvvalov преди 6 години
Да бе да ....това е водещата новина !!! Пък те ми споменават , че е невъзможно финансирането на протези за хората над 75 години . Голяма работа , ще се хранят със сламки . А пък ако умрът , те не са като кучето на Катето....
100
2
 
5
 
! Отговори
Иван Иванов преди 6 години
Леле каква злоба и анонимно мижитурско лаене..
99
5
 
13
 
! Отговори
.. преди 6 години
М**КА ВИ ПРОСТА.. КАТО ВИ ЧЕТА МНЕНИЙЦАТА И БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ МИ ИДЕ ДА ИЗБЯГАМ ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА С 200 ..*** СТЕ ВИЕ. И НЕ Е ВЪПРОСА ДАЛИ Е КУЧЕ ,ВЪПРОСА Е КОЛКО ЗЛОБЕН *** КОМПЛЕКСИРАН МРЪСЕН ИЗВЕРГ ТРЯБВА ДА СИ ДА УБИЕШ БЕЗЗАЩИТНО СЪЩЕСТВО. А ВИЕ СТЕ ***,КАКТО Е КАЗАЛ БОТЕВ! :)
98
12
 
14
 
! Отговори
гост преди 6 години
Пречат ми и наркоманите,и психопатите.Но не забравяйте,че лошият човешки материал сте и вие,кучкарите.Моля да се престане с това,че когато един 4-ног терорист вдига шум,това е нормално и останалите са длъжни да се примиряват.Добре е да се промените първо вие,а после да изисквате от тях.Или ще си търпите последиците от това.Ваш избор.Имате правото да мразите всички човешки същества,които ненавиждат кучета,но сте длъжни да се интегрирате сред тях,не те сред вас и вашия любимец.
97
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на мен много ми пречи шумът от минаващите постоянно камиони, но ако започна да ги стрелям, ще отида в затвора. Така трябва да стане и със стрелеца *** - максимална глоба и затвор. А освен глобата към държавата - обезщетение за шока, причинен на семейството.
96
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам, че световните агенции са отразили тази извънредно важна новина за трагедията на това сипатично, свестно семейство.
95
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички сте изверги,пожелавам ви да се мъчите 100 пъти повече от горкото куче!Дано ви изкормят живи,дано!За това сме на този хал българите са *** и заслужават да страдат!!!
94
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не одобрявам,дворно куче в двора си е нещо нормално,не застрашава никого освен евентуален крадец,вероятно е гръмнато от тийнейджър изпробващ новата си мощна пушка или от бъдещ взломаджия,ако е така скоро ще го последва и второто
93
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички кучкари и пом'яри, марш в гората!
92
19
 
9
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Защо кучето бе?Собственичката му и оня мазния и син трябваше.
91
13
 
8
 
! Отговори
ЕЕ преди 6 години
Как може това да е новина ....на първа страница...?!