В Мирово, край магистралата: Димът от боклука е виновен за пътния ад

Какво още казаха хората вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR
Обновена: 6 юли 2017 17:07 | 6 юли 2017 17:05, Анисия Иванова
21

 

Димът от горящото сметище край Ихтиман е предпоставка за тежката катастрофа на АМ "Тракия". В това са убедени жителите на близкото до магистралата село Мирово.

Още по темата


Сутринта от атмосферното налягане димът ляга върху пътното платно, обясниха те пред Bulgaria ON AIR.

Сметище официално няма от 1 ноември 2016 година. Неофициално обаче боклуци, които горят почти всяка седмица има, разказаха още хора от Мирово.

Само на метри от тях има и фотоволтаична централа, която заради облаците дим работи на половината от възможностите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Сиси преди 6 години
И още: кметът, АПИ, КАТ и т.н. онова с 16 годишния е парлама! Виновни няма, забравете!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте и 55 000 000 лв , които Герб подаряват на Домусчиев .
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хитрино, Хитрино ! Собственикът на ГЕРБ затвори селото и всичко беше покрито, скрито. От обяд вчера герберасчета поливат сметището на Ихтиман за да спасят АПИ ! Ще успяват само докато са на власт . После в затвора !
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7И двете, дядо попе! Българинът действително е слаб шофьор, нагъл и самонадеян. Понякога мисля, че действа естественият отбор, но какво са виновни дечицата в колите? А за сметището виновна е местната управа и тя трябва да се изгони с ритници и накаже административно и съдебно! Както и Главния пожарникар!
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че годишното време е виновно, както евроатлантическите ценности и НАТО, в т.ч. Борисов, Цветанов и демокрацията! Високата скорост и безхаберието - не!
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо за 16 годишния шофьор? Или БХК не дава.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То беше повече от ясно, че димът от сметището е влошил видимостта на магистралата, само кмета на Ихтиман, КАТ и АПИ, твърдяха, че имало мъгла по понятни причини - ако има мъгла, ще излязат чисти, а ако димът е причината, те са виновни за катастрофите.И ми писна от едни дето леят общи приказки по принцип без да вникнат изобщо за какво става дума в този случай. Дистанция, карат с 200, българина е слаб шофьор, джигити, състезатели , ... и какви ли не още дивотии, писани от хора с явни комплекси.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно, с това финансиране ще си достроят къщите, ще още са им на груб строеж.
12
2
 
23
 
! Отговори
Joke преди 6 години
То си личи от 100км че всичко това е вследствие на запалените *** но нали в България никога няма виновни трябва да изкарат че в било мъгла. Смях!И зад всичко това стои някои необразован селянин може би швед който просто е решил че е добра идея да се запалят ***. Народа ни е доста необразован а да не кажа и ***. Магистрала-2 никакви си платна и всеки бърза с луда скорост, това 170км/ч за нищо го нямат. Резултатите са на лице, някои пристигат 10 мин по-рано а други никога.Абсолютна простотия.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновни!? Не. Естествено, в България такива няма.
10
0
 
15
 
! Отговори
От ЕС преди 6 години
Община Ихтиман чака 2.5 млн за да реши проблема???????????????? Ще помпат вода от Егейско море и ще я пренасят с 20-30 самолета ли???????????????????? Какви милиони, тия луди ли са чак толкова много да им се краде???????? За 10 цистерни вода чакат 2.5 МЛН???????? БРАВО! ХВАЛА на България и българското председателство!!!!!!
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5И КАКВО ОТ ТОВА?,че те изпреварват? Значи, според теб, трябва да не спазваме достатъчна дистанция, щото щял някой да се "вмъкне" пред нас? По твоята логика, всички трябва да караме на 4 метра дистанция при 120 км/ч. Ами, за това стават верижните катастрофи.
8
1
 
8
 
! Отговори
ЕЕ преди 6 години
Верно ли?????? Аз си помислих, че е от глобалното затопляне и озоновата дупка над Антарктида плюс малко прах от войната в Сирия и бежанци, които потънали с лодки до Сицилия.
7
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е виновен дима, а неумението на българина зад волана, не може да преценява нито обстановка, скорост, разстояния нито нищо. Българина е слаб шофьор, само приказките са му големи като на вожда. В съчетание с една от най високите скорости в ЕС резултата е този.
6
0
 
15
 
! Отговори
toti преди 6 години
Казах Аз..някой се опитва да скрие истината и ЗАЩОоооооо...защото хората са казвали за пожарите А СЕГА някой *** шеф на пожарната трябва да си даде ОСТАВКАТА.
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"дистанция, братя!"Аз като спазвам дистанция и веднага 2 джигита се намърдват пред мен, че според тях много място съм оставил.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОБРЕ Е ДА ИМА НОВ ПЪТЕН ЗНАК " ГОРЯЩО НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ"3
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дистанция, братя! Спазвайте дистанция и като се наложи да може да се спира. Мъгли, дъждове, димове, бури... като има дистанция вероятността за такива верижни катастрофи е по-ниска.
2
1
 
14
 
! Отговори
Drz преди 6 години
До АнонименНе ги знам шоферите, *** това да няма сметище пък зорлем да се събират *** и да се горят на нерегламентирано място някак си не е ОК... е според теб може и да е де *** е видно, че не вникваш много в проблемите ми караш първосигнално по повърхността...
1
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е то. Българските шофери са най-добрите състезатели, или дима им пречи или слънцето ги заслепява или дъжда е хлъзгав, само те самите нямат никаква вина.