Българските закони – различни за различните хора?

Протест призовава: "Не на насилието над българи в България!"
37

Пореден протест пред Народното събрание. Движение "Възраждане" изразява недоволството си срещу агресията, която роми изливат върху българи, заедно с десетки събрали се граждани. Този път протестът е под мотото: "Не на насилието над българи в България!".

Още по темата

Пред камерата на Bulgaria ON AIR лидерът на партията и един от организаторите Костадин Костадинов заяви, че проблемът с ромската престъпност се толерира и покровителства от хората в сградата на Народното събрание.

"Проблемът не започва от ромските махали, а оттук, където се прилагат законите, различни за различните хора", твърди политикът, като изброи, че наредбите са едни за ромите, други за богатите престъпници и трети за обикновения българин - данъкоплатец.

Костадинов бе категоричен, че законът трябва да се прилага еднакво за всички и че това, което виждаме днес, е законова дискриминация и нищо повече!


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя би подпалил страната - фашага.
поредният клонинга на ...
24
0
 
2
 
! Отговори
Продължение на 28 преди 3 години
Ромите изобщо не му обърнали внимание, мъжът продължил да осакатява дървото. Съседът нямало какво да направи, наблизо не се виждал друг човек. Не носел и телефон. Затова отишъл в метрото и настоял пред служителя там да се обади на общинска полиция, за да дойдат да спасят дървото и да санкционират ромите. Служителят заявил, че няма отношение към този тип проблеми, но впоследствие обещал да се обади. Не знам направил ли го е.
Може да видите осакатеното дърво и купчината окършени клони. Още са там.
23
1
 
1
 
! Отговори
Пример за номадщина преди 3 години
Преди два дена, един възрастен съсед видял ром, който кършел клони от липово дърво и ги трупал пред три ромки, седнали на сянка. Не знам какво точно берат от липовите клони по това време на годината.Дървото се намира в зелената площ край източния тротоар на бул."Г.М.Димитров"(София), северно от сградата на Мултигруп, недалеч от автобусната спирка, която е между Мултигруп и спирката на метрото.
Съседът им направил забележка и казал, че догодина нищо няма да могат да наберат от тази липа (продълж)
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
PO KOLKO IM PLASHTAT ,ZA DA PROTESTIRAT.

15-20 LV.,SANDVIC I KAFE--
21
1
 
4
 
! Отговори
упс... преди 3 години
Българските закони – различни за различните хора?
------

Ха....
Мъ вие сега ли го разбрахте, бе!

В родната ни 27 годишна Мутрокрация, обществотони е разделено на - Класи и Касти!

Всеки сам за себе си може да определи в коя част на "Пирамидата" се намира и съответно - какво му е позволено и какво - не!

Свободата е илюзия дами и г-да!
Тя се определя от онези, които стоят над вас и решават вместо вас, колко "свобода" да ви бъде "отпусната"!!!!
20
5
 
6
 
! Отговори
българче преди 3 години
ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА НА БЪЛГАРИНА Е ДА КРАДЕ! САМО ДЕПУТАТИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЗАКОНА А НАРОДА Е ЗА ЗАТВОРА!
19
2
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Я, пак някой протестира. Браво, този площад е за това- да се събира там простолюдието, да се правят кавги, чат-пат по някой хубав кьотек да си спретнат... Важното е да има забавление за простолюдието. Ето, примерно всяка вечер дават Лотарията по ТВ и тълпата се разотива по панелните хралупи да гледа сеир.
18
0
 
17
 
! Отговори
Моканина преди 3 години
Добре де, интелигентни мнения чета, умни хора явно сте, адмирирам го, ама защо мислите, че с писане под статии и във фейса ще се оправят нещата? Стоите ли си вкъщи, как аджеба ще ви чуе някой мнението? Нали уж целта е да покажем на тия в Парламента, че не сме съгласни с това, което се случва? Разберете, с философски онлайн дискусии (без да влагам негативен подтекст в това) и предложения, нощо няма да промените. Само се залъгвате сами, че имате някаква гражданска позиция, без да ми се обиждате.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой по долу предложи частни затвори дасе строят -недейте ,тва ше е най голямата грешка !В Америца това е бизнес струващ милиарди,един от основните плюсове на частните пандизи е толерирането на възращаемост на рецидивистите (с други думи несе прави труд за реабилитация превъзпитание назатворници, те се връщщат отново и отново и затвора печели от това) да не говорим за големите бюджети които ще се крадат а стандарта на грижа 0 %
16
2
 
28
 
! Отговори
дфтх преди 3 години
До 19
И българите са с непроменена психика : 100% от политиците крадат. И понеже не остана нищо за крадене вземат пример от ромите : крадат суджуци, малко по-модерно, ма пак е същото.
15
0
 
35
 
! Отговори
Тъпак преди 3 години
Различни са законите за всеки, защото тези, които ги прилагат, знаят един закон само - парите. Другите закони не съществуват за тях, а обикновения човек е една ***, която можеш да смачкаш, когато попадне пред погледа им.
14
2
 
36
 
! Отговори
До 2 и 13 преди 3 години
Етнологията е сериозна наука, не давайте мнения на лаици.
Разликата в етнопсихиката на уседналите и на номадските народи:
Номадът не отглежда земеделски култури и не създава селища,жилища и паметници на културата.Той се прехранва чрез грабежи или с каквото намери в дивата природа. При грабежите руши, а природата съсипва, защото не знае дали някога отново ще мине по тези места.
Ромите са номади. Преди 50-60 г. насила са ги задължили да имат постоянен адрес. Над 90% от тях са с непроменена психика
13
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1. В сравнение с проблемния етнос, българите са с хиляди години напред по отношение на цивилизационното си развитие. Затова разчитат на полиция и съдебна система при случаите на насилие, а когато не са доволни от действията на тези институции, организират мирни протести.
2. Българите лесно биха се справили с дивашка орда, живееща на гърба им. Това ще се случи, ако не бъдат актуализирани онези закони и подзаконови разпоредби, благодарение на които днес у нас е възможно да вилнеят .....
12
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбирам,споделям и подкрепям това но.....
С мирни протести 20 човека НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!!
Тези бездушни нагли тлъсти долни предатели в парламента, са там защото са ги избрали с купени гласове, точно тези против които протестирате. Не очаквайте нищо от тях
28 години осилено работят против интересите ви!!
Не мислете че сега ще се притеснят от мирният ви протест
11
0
 
28
 
! Отговори
PD преди 3 години
Там на тъмно и скрито, зад фасадата на МВР, и съдбна систма има изсметкяри, които уреждат заобикаляйки закона, с цел финансова изгода, нарушители на закона. Те са основната категория, с която трябва да се разправи, същата тази система.
Това е омагьосания кръг, останалото са журналистически манипулации. Нямаме различни закони, за различните хора.
10
0
 
34
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Не се обиждай, ама това не са затвори. Всяка събота и неделя си си вкъщи, дават и храна и вода и ако работиш от 8 до 5 ти намаляват от присъдата. Едно време (2005 г), в казармите беше по-строго. Отпуски веднъж в месеца и тренировки или бачкане до от 6 сутринта до 8 вечерта. В затвора трябва да влизаш и да си седиш там докато си изтърпиш наказанието, иначе резултата е на лице.
9
1
 
50
 
! Отговори
Попа преди 3 години
Радвам се, че се намериха хора, които да посочат с този протест, че проблемът не е етнически или расов, а е проблем на корупция в Народното събрание, чиито обитатели не правят нищо, за да могат да коткат определени групи хора покрай изборите.
8
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже далавери се е снишил сега, занимава се с каналджийство и не иска да се шуми много около него изпълзяват тези. Все пак редиците трябва да се държат стегнати.
7
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът е последният екземпляр който ще види гредата в собственото си око докато има и един ром със сламка в окото.
6
3
 
25
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Моля Ви, спрете с тези протести...
Е ся Борисов ще се нацупи и обиди и ще подаде оставка!

От друга страна Бойко ,аз съм съвременник на девдесете години и не виждам разлика,към днешна дата........