Скандал! Обвиниха майките на деца с увреждания: Платени!?

Пациентски организации твърдят, че имат сигнали за това
Обновена: 21 юни 2018 19:02 | 21 юни 2018 14:45, Петя Славова
276

13238 гледания   |  Още видео

Национално представените организации обявиха, че имат сигнали за финансиране на протестите на майките на деца с увреждания. Те отказаха да съобщят детайли, тъй като по думите им фактите все още се проверяват.

Още по темата

По думите на представител на НПО-тата финансирането е ставало по социални проекти, които после са се изпълнявали по различен начин.

"И ние може да плачем, и ние плачем. Не е необходимо това. В момента имаме шанс, а го изпускаме", обясниха от пациентските организации.

След конфликта между тях и майките, който прерасна дори в лични закани за убийство, хората с увреждания се разделиха на две, съобщава Bulgaria ON AIR.

Така, за да бъдат разграничени от майките, представители на пациентските организации обявиха - съвсем скоро ще разпънат свой палатков лагер, но не пред парламента, а пред националния стадион. И вместо с черни, ще ги видим с бели тениски.

 


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Де кубрат, да им покажи снопа с пръчки, да изкара най-дебелия прът и да ви запуха по главиите ...
Вие сте ЕДНО и трябва да се държите като такова,иначе сте нищо.
251
1
 
6
 
! Отговори
Рино преди 1 година
Щом майките на деца с увреждания са платени, герберастката пасмина на Бойко милиардера каква е? Зашо герберастите не говорят за Пеевски, какво стана с него и откраднатите милиарди от КТБ, магистрали, саниране? Защо цари беззаконие по улиците, а институциите спят?
Майките ли са виновни или крадците от ГЕРБ?
250
10
 
4
 
! Отговори
1111 преди 1 година
Точно така!!! ПЛАТЕНИ СА , разбира се!!! И с какво , всички тия *** са с по - големи права от всички други нуждаещи се деца??? С нищо!!! ВСЕКИ ДА СИ НОСИ КРЪСТА!!! И тези „майчета“ с ДИВАТА СИ АГРЕСИЯ не постигат нищо положително!!! Пак повтарям - НАПЪЛНО ВЯРВАМ , ЧЕ СА ПЛАТЕНИ!!!!!
249
3
 
4
 
! Отговори
Ники преди 1 година
До Анонимен 248
Ето това вече е нещо конструктивно. Напълно съм съгласен, че изхранването на огромно количество лентяи и *** ощетява всички ни. И разделянето на групи, които да имат особени привилегии само доразвива проблема. Факт е и че гореописаните обикновено най-шумно защитават "правата" си.
Колкото до Германия и Холандия... В Китай прага на бедността е 160 долара. Годишно.
Ние живеем в България. :)
248
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тези черни балони,скелети,черни фанелки с надписи и как случайно техния протест съвпадна с вота на недоверие на БСП!?
247
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ники
В Германия и Холандия за майките в такова положение пари има. Няма пари за автомобили и квартири на депутатите. И аз съм за това, да има пари за всички нуждаещи се. Може да се постигне САМО ТОГАВА, когато парите не се дават на ненуждаещи се. Аз съм от провинцията, дъщеря ми работи в София. Плаща си наема. Защо онзи, който отива да работи в София като депутат, да не си плаща неговия? В крайна сметка никой не го е принудил да работи това.
България трябва да си промени приоритетите.
246
1
 
4
 
! Отговори
ЕТО ТОВА Е СКАНДАЛ преди 1 година
Как Славея Сиракова взриви Фейсбук....
...https://vesti.bg/bulgaria/kak-slaveia-sirakova-vzrivi-fejsbuk-6083679...
Вижте снимки N3 и N4 - после ще си говорим за морал.
Това ми напомня на морала на Дейвид, от "Господари на ефира", с режисираните си репортажи и дето се прави на много принципен. САМО ДЕТО преди 13/15 години, на плажа в Царево заедно с мацката си се съблякоха дибидюс голи пред малките деца(моето семейство бе на почивка тогава).
245
1
 
5
 
! Отговори
Ники преди 1 година
По темата-не вярвам протестите да са платени. Но и да са-какво от това ?
От какво да се засрамят някои ?
Да не кълнат.
Да уважават и мнението на другите.
Вместо да тролят и дават акъл да се хванат в работа, така ще помогнат на всички.
Иначе се сещам за две поговорки :
"На чужди гроб сълзи леят." и
"С чужда пита помен правят.".
Майките на децата с увреждания не са единствените нуждаещи се. Аз нямам проблем да дадат на всички по колкото искат. Стига деа не ги вземат от мен, родителите и детето ми.
244
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ники

Та какво предлагаш? Аз например предлагам държавата да продаде всички онези стадиони, които направи в последните години в почти ненаселени места с 2% печалба и да даде парите на майките на тези деца. А държавата трябва да може да продаде тези стадиони на въпросната сума, защото ако не може, значи е постъпила глупаво, когато ги е строила.
243
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 242

От какво да ме е срам? Те не могат да разберат чуждото нещастие. Няма как, да разберат какво им е, докато не изпаднат в тяхната ситуация. И ако си прочел(а) статията, ще разбереш, че НПО-тата обвиняват, като все още нямат доказателства. Били в процес на проучване на фактите. Ами като още ги проучват, защо ги наричат факти? А онези форумци, бързащи да ги подкрепят, не се ли замислят, че НПО-тата може и да грешат или изпълняват чужда поръчка?
242
0
 
7
 
! Отговори
Ники преди 1 година
Та значи, седя си аз в къщи, в болничен. Зашото си порязах ръката. Докато работя. Истинска работа-от тази дето можеш да пипнеш, използваш и продадеш. Дори извън България. И от скука реших да поразгледам дискусията.
Нямам думи колко хора се мъдрят в нета в работно време, готови да разпределят парите, които съм изработил.Всички са политици. И хора. И кълнат всички инакомислещи.
ЗАСРАМЕТЕ СЕ !
За съжаление няма сума, която да помогне на повечето от тези деца. Става въпрос за майките и изборът им.
241
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

На всички твърдящи, че този протест е платен, пожелавам да имат такива деца (или внуци), та да могат и те да изкарат някой и друг лев от протести.
9999999999999999999999999999
Браво !!! Ето на това му казвам аз хуманност. Не те ли е срам !!!
240
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ангел

Ами не са ги разделили. Настройват част от обществото срещу тях и в това успяха. Но реално срещу майките успяха да настроят само онези, които са на държавна издръжка. Дори "успяха да настроят" не е съвсем вярно, споменатите знаят, че трябва, да защитават властта с всички сили, защото тя смени ли се, те ще бъдат изгонени, а не стават за нищо. Самите протестиращи няма как да ги настроят едни срещу други - за тях ножът е опрял в кокала. Те са в ситуацията на съветските войски пред Москва.
239
2
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 1 година
Не знам дали са платени или не, в случея това не е най важното, но е факт че успяха да ги разделят.
238
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всички твърдящи, че този протест е платен, пожелавам да имат такива деца (или внуци), та да могат и те да изкарат някой и друг лев от протести.
237
2
 
9
 
! Отговори
ттт преди 1 година
Голи твърдения! Да представят доказателства. И нека се легитимират - това "национално представени организации" нищо не означава.
236
4
 
17
 
! Отговори
Платено дрънки преди 1 година
Само се оправдават. Няма платено тука. Тука има вдигане на народа от страдание. Ако беше платен протест нямаше да има никаква промяна от парламента. Ако всичко живо идваше с брадви лопати и коси и резачки към парламента това не е протест научете се да правите разлика между протест и не протест. Имаше един лиглю по телевизията викаше спрете да ги влачите тези нещастни деца по улиците и им каза да се засрамят малко. Къв си ти уе мух.ю такъв пом.р да казва такова нещо.
235
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До нонстоп олигалобизъм
герб в момента употребават медиите като за лична употреба.
(((((((((((
Страхотен изказ - научете се бе хора, научете се да пишете и да използвате правилно думите, моля ви!
234
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно, че са платени.БСП няма да се посвенят да използват куци, кьорави, сакати, луди и т.н. за да се докопат до властта.
233
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой, в безсилието си и разочарованието си излиза на улицата да протестира и ченгетата веднага го обявяват за платен...
А матряла...започва неистово да плюе по НПО-та...и протестиращите.

Спонсорирани публикации