Броят на психопатите се увеличава, българинът агресира!

Юмручното правосъдие станало норма на поведение
Обновена: 12 сеп 2018 06:51 | 11 сеп 2018 22:45, Анисия Иванова
93

Обществото ни определено боледува и има много дефицити. Броят на психопатите се увеличава. Агресията се възприема като нещо нормално в нашето общество. За българина да агресира и раздава юмручно правосъдие стана норма на поведение.

Това негативно твърдение посочи и обоснова пред Bulgaria ON AIR директорът на психиатричната болница "Св. Иван Рилски" д-р Цветеслава Гълъбова. По думите ѝ причините за агресията са разделени на две групи и са свързани със самата личност и с външните фактори.

"Децата от все по-малки започват да раздават юмручно правосъдие. Институцията семейство се разпадна и изчезна. Много деца са жертва на синдрома на родителското отчуждение. От тези деца, които не са расли в любов, изсрастват перфектните насилници", обясни д-р Гълъбова в предаването "Денят ON AIR".

Според нея политическият ни елит използва уличен речник, което по думите ѝ е абсолютно недопустимо.

"Как може бивш депутат да нарече президента "тоя тип"?! Циничното отношение към живота ни се налага от най-високо ниво", отбеляза д-р Цветеслава Гълъбова.

Тя призна, че не очаква повече пари за психиатрично здраве. Д-р Гълъбова е на мнение, че системата е "тотално забатачена". Тя е категорична, че са необходими много пари за дълбока и цялостна психиатрична реформа.

Тревожните разстройства бележат ръст и в световен мащаб, не само в България, посочи д-р Гълъбова в края на разговора. Тревожността се покачва, когато човек има проблеми, които го тормозят и с които не може да се справи, обясни тя и посъветва зрителите да бъдат себе си.

 


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е жената! Напоследък феминистките съвсем се вмирисаха. От социопатки се превърнаха в криминални социопатки... Много се увеличи нивото на женската социопатия и психопатия напоследък. Особено тази криминалната. Особено всред феминистките. Трябват закони срещу феминизма!
80
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 2 години
сметайте кво ви мислят като триете постове и пцувате без да ви лови бота за цензура ;). #жосуиднесбеге
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами дръжте го българина беден и гладен, ще агресира ами. И в другите държави след войната като са гладували са агресирали. Вижте няма никаква справедливост, едни работят пък гладуват, други крадат милионери станаха, пък не ги съдят, няма кой да им търси произход на мръсните пари. Агресията е дълго спотаено напрежение и неудовлетворение. Политиците не правят нищо да подобрят живота на хората, само вдигат данъците и пълнят джобовите си с пари.
78
1
 
3
 
! Отговори
истнски мъж преди 2 години
Нещата ще се оправят щом не се прие истамбулската конвенция това е най важно другото здраве му кажи
77
3
 
0
 
! Отговори
месара преди 2 години
каква е тая дума АГРЕСИРА?!
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли кой да не оплюете бе нещастници.
75
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази въобще дали знае какво е психопатът? Броят на психопатите е постоянна величина. Раждаш се психопат или не. Друг е въпросът дали ще се прикриват и въздържат или ще правят необезпокоявани каквото си поискат.
74
6
 
11
 
! Отговори
Енгелс преди 2 години
Ето докъде неизбежно води капитализма!
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Етичните потурнаци слезнаха от балкана на 9-ти и завзеха всички градски и държавни позиции избивайки интелигенцията и аристокрацията на България.Плодовете им берем и до днес на тези първенюта с непатриотично настроен елит от кравари по произход, които си ги влече тинята селящината и простотията.Не можеш култивира проcтакаТой си е вандал по ген мрази и завижда на всичко.Деградирането на нацията журналистиката и всички социални слоеве е вследст поголовното заразяване на държавата с келепир ***
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започвайки от заглавието психопатите се култивират от весникарите и журналята ,които са взети от гетото с елементарно , незавършено образование и неспособност дори да съставят правилно заглавия.
71
4
 
10
 
! Отговори
wer преди 2 години
Думите на докторката са изопачени. Тя говореше общо по света , а не за българите. Друго, хората с потури на село , т.н. обикновени хора са много етични и възпитани, уважават другите. Парвенютата по градовете са проблема.
70
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите сме имали цивилизация,но тя се разпада с унищожението на аристикратичният ни елит на няколко пъти и назначението на комунистически селяци и диви потурнаци,които доведоха юмрючното право нечленооразделното слюноотделяне и убийствата до правило за България.Такива катро теб не знаят нищо за истинската Българска история ,защото си и ти един от слезлите от село потурнаци.КУлтура и ценностна система не съжителстват с потури и селяндурщина и липса на аристокрация.Айде обратно в нужника виена
69
9
 
21
 
! Отговори
Д-р ХАНИБАЛ преди 2 години
Колежката е права, но Ви спестява на вас Българите истинския психопрофил! Никога не сте имали цивилизация /даже при Симеон Велики 9 век/ изградена на културна ценностна система! Вижте се- прос+таци и мутри, биячи всеки ден са ви за пример? Елита Ви-същия! Семейството Ви- бащата пияница бие майката, детето гледа и бие в училище? Облъчвате децата си с чалга и ВИП брадър? Е, какво възпитание имате? Резултата е това-което сте! Нула...
Доктор Лектър, Виенски Институт
68
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цветеславче, явно си голяма "специалистка"? Първо, оставят луди и то опасно луди да се"лекуват"сред нормалните. Второ, реват, че сме полицейска държава и органите на реда са в ъгала. Няма ги! Наглеците нямат страх и не спазват правилата. Трето, психопат ли е човек, дето му е писнало да го мачкат. Знае, че ако се обърне към институциите, само ще губи време и пари. И липсата на адекватна санкция ще го накаже трети път. Има един стар филм "Пропадане" с Майкъл Дъглас.Бърка се демокрация със свободия
67
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди време като я гледах тая русичката по телевизията, чак си го извадих и си ударих ч*кия за нейно здраве! В последно време обаче, ми се струва, че май прекалява с кокаина. Грижи се за здравето си, мацко!
66
1
 
10
 
! Отговори
Хичкок преди 2 години
Споко, идете да гледате световното по чудовищна гимнастика, да видите как се борави с бухалки, полицейски ленти и обръчи от фирми. Това намалява стреса и агресията.
65
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът не живее, той оцелява. А за да оцеляваш в джунгла, трябва да си хищник и да следваш животинските си инстинкти.
64
1
 
33
 
! Отговори
Точно преди 2 години
Много точно,нормално е да се увеличат,толкова години преход и стрес,хората са напрегнати и озлобени,разклатени са моралните устои. Много разбити семейства,а образованието никакво го няма,така още от деца тръгват травмирани,без подходящо възпитание!
63
0
 
32
 
! Отговори
A2 преди 2 години
Къде видя психодоктора в България политически елит ?? Хора стигнали до властта с подкупи, юмруци и интриги ! Драпащи за постове единствено за да крадат, да крадат, да крадат...Предишния президент щеше във война да ни вкара (добре, че нямаме армия) с приказки, дето нямат връзка с главния му мозък, ако има такъв. Та, е тая пасмина ни управлява - вече няколко десетилетия. И резултатът е налице !
62
2
 
0
 
! Отговори
психиатър преди 2 години
до 59 - некомпетентно сравнение