Посланикът ни в Скопие положи венец на гроба на Спаска Митрова

Министър Захариева изпрати съболезнователно писмо до нейната майка
30 юни 2020 17:15, Красимир Ангелов
10

Снимка: МВнР

Посланикът на Република България в Скопие Ангел Ангелов и генералният консул на Република България в Битоля Димитър Иванов положиха венец на гроба на българката Спаска Митрова в Гевгелия, съобщават от МВнР.

Както е известно Спаска Митрова, която дълги години води борба за правата на своето дете, почина след тежко боледуване в Северна Македония.

Още по темата
По повод трагичната кончина посланик Ангелов предаде на нейната майка, Сузана Митрова, съболезнователен адрес от името на заместник министър-председателя по правосъдната реформа и министър на външните работи на Република България Екатерина Захариева.

"Въпреки невъзможността да се компенсира толкова ранната загуба на човешки живот, България ще продължи отдадено да защитава правата на гражданите с българско самосъзнание в Република Северна Македония" се посочва в съболезнователния адрес от министър Захариева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Мир на жената, смела жена, не можаха да я унизят сърбеещите се македонски плъхове.....Те не но за сметка на българските хронични ганиуювеее и говниуюве!
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анониментова че бащата е сърбин няма никаква връзка на делото за попечителство с държавата македония,с македонците и т.н.престанете да правите от един чисто битов проблем някакъв грандиозен , междудържавнически спор...той просто не е и никога няма да бъде.това че спаска(бог да я прости) е българка го приемам,но не мога да приема,че едно бракоразводно дело отприщва такава омраза към хората определящи себе си за македонци.
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До воеводатя осъзна своите "български"корени след като се скара с мъжа си и започна бракоразводното дело.до тогава никой не бе чувал за "българката" спаска.то беше от ясно по-ясно...и в крайна сметка след като получи детето си всички забравиха за случая,а атака и вмро и биха шута след като беше употребена по доста грозен начин.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на жената, смела жена, не можаха да я унизят сърбеещите се македонски плъхове.
5
1
 
14
 
! Отговори
воевода преди 3 години
Спаска искаше да си вземе детето, което противно на европейските закони беше присъдено на бащата сърбин. Единствено защото Спаска твърдеше че е българка. СРАМ ЗА МАКЕДОНИJА!
4
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нека македонската прокуратура да се занимае с хората с "българско самосъзнание" в македония и да потърси сметка откъде идва финансирането им и как така имат такива богатства в бедна македония и най-вече колко и какви данъци са платили.не мисля,че парите им са само от статии оплюващи македонците.факт е,че редовият македонски данъкоплатец е забелязал,че хората с "българско самосъзнание"демонстрират доста висок жизнен стандарт,за което македонската прокуратура трябва да се самосезира
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е върхът на човешкото лицемерие.употребиха една млада жена за политически цели и след това я захвърлиха...самият факт,че спаска (лека и пръст на жената)се прибра в гевгелия и никога повече и не помисли за българия е достатъчно красноречив.кой ли не яхна случая-атака,вмро,герб,нфсб и т.н. и нито един не помогна на клетото момиче,а само я насъскваха и подстрекаваха да говори против македонците.гнусна работа!в македония никой не я намрази поради тази причина,защото тя беше употребена!
2
9
 
1
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Преди години тази тема я нищеше само Скат, което тогава означаваше - Атака!
1
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оф