Напрежението в "Росенец" ескалира за кратко, пускат до плажа на групи

Ще бъде използван алтернативен път
Обновена: 11 юли 2020 13:23 | 11 юли 2020 12:46, Александър Попов
0
Напрежението в "Росенец" ескалира за кратко, пускат до плажа на групи
Снимка: БГНЕС

Полиция, общински съветници и протестиращи ще минат през алтернативен път, за да стигнат до плажа "Росенец", където да проведат плануваното за 11:00 часа "масово плажуване" днес.

Оказа се обаче, че той не води към морето пред сарая на Доган и те се върнаха обратно.

Междувременно кметът на Бургас Димитър Николов съобщи, че Община Бургас предвижда нов път до плажа, но още не е урегулиран и трябва да мине през Общински съвет. Към него ще бъде обособен и паркинг, допълни той.

Въпреки разрешението полицията не допусна те да преминат през пътя, където пък са застанали стотици привърженици на ДПС.

Още по темата

За кратко напрежението ескалира и "плажуващите" опитаха да пробият полицеския кордон, а зам.-председателят на ДБ Иво Мирчев се оказа с белезници. По-късно той бе освободен.

И от двата протеста апелират за мирни действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
2
 
! Отговори
програмист преди 3 години
До ДидоПий си хапчетата, човече...
110
16
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Протестът не е за БСП или за Радев, той е срещу имбецилн..... Протестът е точно за връщането на червените кхмери на власт. Понеже те не могат да направят това по законен начин искат да предизвикат бунтове и да пролеят кръв за да накарат Баце да хвърли оставка. И Васил Божков активно им помага.
109
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще спретнем такъв митинг и пред кантората на автокъща "Шапо и син" в с.Енево Новопазарско. Вече се организирахме около 20 човека-излъгани и омерзени със стари таралясници с превъртяни километражи и нереални цени. Исканията къ властимащите ще обявим на място. Няма да липсва и медийно присъствие.
108
5
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
У,Важаеми оператори.Натрапените от Вас и продажнети Ви шефове, тъй наречени "БИСКВИТКИ" са също част от протеста на хората. Махнете ги мамка му, иначе замирисва на Руски шпионаж а на народа му е дошло до гуша.
107
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаНе съм червен, не подкрепям БСП, никога не към гласувал за тях. Мразя левите идеологии и идеи, както и хората, които ги изповядват. Протестът не е за БСП или за Радев, той е срещу имбецилни разхитители на мозъчна тъкан като тебе, и най-вече срещу любимата ти партийка, която съсипа България до основи за 10 години. Кого точно наричаш червен, като всичките гробари са бивши шофьори, охранители и слуги на БКП, най-нисшата шлака на най-червената партия, съществувала някога в България?
106
0
 
14
 
! Отговори
от 111 преди 3 години
Но противопоставянето на българите едни срещу други определено не е силния коз на българския народ а е силния коз на олигарсите, така че в момента играем тяхната игра, вероятно в тяхната игра те са по силни, затова не трябва да играем тяхната игра а да диктуваме наши правила в играта така че ние да сме по силни играчи в играта .Не можеш да биеш Григор Димитров на тенис, но можеш да го биеш в различна игра от тениса примерно българска граматика.
105
16
 
11
 
! Отговори
бг преди 3 години
Нинова ,Радев ,Сидеров и Доган са гнусни рубладжии ,чито цел е чрезразпалване на етнически конфликт да докатарруснаците тук да ни "освобождават" от свободата , парите , имотите и природните богатства ипр.както освободиха чеченците ,и освобождават от територии украинците
104
2
 
9
 
! Отговори
до 107 Зозо преди 3 години
Правилно казано които и да сложиш там ,проблема е да ги държим отговорни за действията им, естествено трябва да се направим по добре от нашите конкуренти които също искат да ги държат отговорни за действията им , това са олигарсите. Ако не се справим получаваме гнилоч.Така че народа трябва да е по конкурентно способен от олигарсите и нещата ще се наредят, но остава загатка как да спечелим тази конкурентно способност.
103
12
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До DDDЧервените *** са готови да подпалят България самабо и само да се докопат до властта. Затова една от опорните им точчки е неглижиране на опасността от коронавируса. Но когато допре да тях, Янаки Стоилов , веднага бягат във ВМА за да ги спасяват.
102
5
 
9
 
! Отговори
50 лева преди 3 години
Вчера се събраха петдесето левките на ГЕРБ, Днес се събират петдесето левките на ДПС.
101
7
 
15
 
! Отговори
до 98 преди 3 години
Това е забавното при Радев откакто стана президент, не се интересува какво трябва да прави един президент а само пищи много културнор къде е моето парче торта.Както казва Радев има корупция но не я конкретизира къде е и защо , а точно това е проблем на Радев къде е неговото парче торта което са му обещали, казвам че има корупция но никой не му дава информация къде и защо, а така не знае къде е неговото парче. И да Радев не е корумпиран и точно за това е бесен.
100
2
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Сега е важно единствено да се изчегърта тази гнилоч от управлението на държавата. Веднъж като почнем на чисто, ще мислим как да се справим. Ако ще и кварталните домоуправители за сложим за управници, ако ги държим отговорни за действията им, ще имаме повече успех от сега
99
8
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До до Чебурашка.... ни съм за комунистите.....както ни огпобиха Доган и ПЕЕВСКИ...... Грабежа става под ръководството и с кадри на БСП бе приятелю. 90% от днешните крупни капиталисти са свързани с БКП и ДС. Доган колко години управлява с БСП, кой предложи Пеевски да стане шеф на ДАНС? БСП е партията, която има най голяма вина за положението, в което сега се намира България.
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПрофесорНа Доган единствено му пука за него, умен е, рядко е по медиите и управлява територията.Какъв Левски бълнуваш !!
97
9
 
13
 
! Отговори
DDD преди 3 години
Довечера, след като усетят народната любов за пореден път, нищо чудно броят на "заразените" да превиши 1000!... Никой не им се връзва вече на измислиците!... "Корона вирус", тинтири-минтири!... Ама правоимащите - в Гърция на плаж!... Смешници! ДОЛУ ГЕРБ!
96
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента политиците ни нямат идея как да развиват икономика, затова е добре да се създадат с конфликти в народа.Това ще ги разсее от важните проблеми.България си имаме българи срещу българи-турци(*** между българи и турци нито са турци нито са българи, нормално наследство от дългото завладяване на България от Турция )Освен това си имаме българи срещу Роми , тука направо са си различни култури, и процеса на деинтеграция на ромите се движи много добре от 89 година натам, добра основа
95
5
 
14
 
! Отговори
NewOne преди 3 години
Доган наистина е голям играч, нямащ равен тук!Освободи НСО и остави некадърната хунта с неподготвената си полиция да се провали тотално.Браво на Христо Иванов, че постигна целта си!
94
3
 
17
 
! Отговори
Деян преди 3 години
И сега броят на заразените отново ще се увеличи стремглаво нагоре отново.Търсят начин да си мълчим и да ни е страх.И пак да ни се кара вожда по тв и да обвинява нас за всички неуспехи.Значи може да се ходи на мач с 15000,може и на барове ама от чужбина българите не могат да си идват без тази 14 дневна карантина
93
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А преди време привържениците на ДПС бяха на Орлов мост. Двама се целуваха на трибуната. Колко по- романтични по-стойностни бяха филмите едно време.
92
4
 
21
 
! Отговори
до Чебурашка преди 3 години
Не съм за комунистите, а за една чиста и свята република. Ако Радев е грабил както ни ограбиха Доган и Пеевски - и той да си заминава. Засега нямам сведения, че Радев има сараи, нито имоти в Дубай, нито е ограбил КТБ и т.н.