Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми

Приоритетите му са корупцията и битовата престъпност
28 юли 2020 11:32, Петя Славова
482
Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми
Снимка: БГНЕС

"Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми." Това заяви главният прокурор Иван Гешев във Велики Преслав. 

Той е в региона на Шумен, където се провежда специализирана полицейска операция в три общини на територията на областта, свързана с битовата престъпност.

Пред журналисти Гешев подчерта, че за тази година неговите приоритети са елиминиране на битовата престъпност и борба с корупцията по високите етажи на властта.

По думите му, прокуратурата е отчела спад на кражбите на автомобили, както и на телефонните измами.

"Благодаря на колегите от МВР, защото заради извънредното положение ситуацията е много тежка. Въпреки трудностите работата продължава и се отчита спад на кражбите и грабежите.

Имаше дни, в които кражбите на автомобили бяха по 30 само в София. Днес има дни, в които в цялата страна няма нито една", отбеляза обвинител номер едно. Подобен бил случаят и с телефонните измами, като тази година те били 30, а броят им преди години бил огромен.

"Прокуратурата, заедно с партньорите от МВР, смята да намали до минимум битовата престъпност", обеща още главният прокурор и изрази готовност да направи отчет пред депутатите като изпрати писмо до Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
1
 
1
 
! Отговори
Делян преди 3 години
Гешев = Пеевски!Трябва да си сляп, глух или много глупав ако не си го разбрал.
396
3
 
1
 
! Отговори
мнение преди 3 години
Този човек - Гешев, няма харизма. Това не е маловажно, когато заемаш важна за обществото длъжност. И няма ли някой от обкръжението да му каже, че с този каскет прилича на някакъв чичка. Аз лично го оприличавам с Ленин, който никога не се е разделял с каскета си. А пък сега, като сложи и маската, плюс каскета, Гешев прилича на...да не казвам.
395
2
 
2
 
! Отговори
Да им имам приоритет преди 3 години
КОРУПЦИЯТА в Бг...ТИКВА С КАСКЕТ (Международен поздрав)....https://segabg/hot/category-foreign-country/tikva-kasket-holandec-narisuva-karikatura-za-bulgariya ...... Ами ПРИОРИТЕТ им е ...... ОСТАВКА, СЪД ЗАТВОР!!!!
394
5
 
9
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Този мазен грозник, освен че вдига адски шум някаква работа не знам да е свършил. Уж изловил страшния престъпник Божков, а го остави да се оттегли на заслужен отдих в Дубай. А за братя Галеви никой вече не се сеща и да пита.
393
5
 
13
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Бе добро, но просто момче! Стана милиционер, за да има пистолет, фурашка и да гони лошите! Сега по погледа му си личи, че е тотално объркан! Защото са му поставили извратената задача да гони не когото трябва, а който е неудобен и за когото си мисли, че може! Кьовеши натъпка цялото правителство в затвора! Тоя гони опозицията и единствения, който мутрите не успяха да купят и сплашат. Хората искат справедливост, а тоя с Тикваря ви връщат в 1947 г. Народният съд е бил по изпипан юридически !
392
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега не съм чул протестър ясно и точно, и аргументирано да обясни защо Гешев трябва да подава оставка. Крайно време е да спрат да ни занимават от сутрин до вечер с има-няма 5000 човека, които нарушават обществения ред!
391
14
 
11
 
! Отговори
Некой преди 3 години
Браво на Гешев! Очакваме скоро Метежника да бъде арестуван! Няколко стотин гейове от Дай България няма да му помогнат с мятане на свинска карантия!
390
6
 
11
 
! Отговори
тъй дръж преди 3 години
Помните ли 2013 когато Цацаров направи пишика с бюлетините. Не изкараха и една година бандитите. Обещарски затри Южен Поток за да прикрие далаверите.Сега пак огладняха разбойниците и мечтаят за такъв удобен като Цацаров.Затова е цялото скимтене от Позитано 20 до Дондуков 2
389
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали искахте Кьовеши бе ? Сега имаме точния Главен Прокурор ! Крайно време беше ! Затова са тия писъци от Метежника и айдуците дето си мислеха че вечно ще са на далавера в България !
388
14
 
11
 
! Отговори
Satira преди 3 години
Давай Гешев има и разумни хора който сме с теб. Българина никога не е обичал хора който работят и се показват. Цацаров мижитурката на тях..
387
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешевтев се е добрал до това място - да взима не да дава!
386
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 415И БКПееца от Банкя и Червеното котило ГЕРП ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Не противореча! Да бъде! БКП=Герб, БСП, ДПС, Патриоти, АБВ, НДСВ, Воля
385
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен И БКПееца от Банкя и Червеното котило ГЕРП ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
384
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, инвестирайте в басейн с крокодили със скамейки за зрители, нещо като стадион. Създайте играта Комунисти и Крокодили (нещо като дънджънс енд драгонс) и нека всеки БКП-ец участва задължително в него!
383
2
 
7
 
! Отговори
Чекмедже преди 3 години
До Окрадоха България ...Тулупа ,Домуза ,Емилчо .. А де ?
382
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Места в затвора има, но президента ги помилва, скоро едно друго ще го...
381
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и какво "работи" тоя?
380
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наркоманите на Черепа не харесват прокурори.
379
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махай се бе гну.с! Народа те мрази!
378
2
 
8
 
! Отговори
ПРСТЪПНИКА преди 3 години
ПРЕТЪПНИКА ИМА РАБОТА ЗА ДОВЪРШВАНЕ ЕЛЕМИНИРАНИ НА НЕИЗГОДНИТЕ И ПО БУДНИТЕ НАРОДНИ ЛИЧНОСТИ!