Професионалното ръководство на МВР застана зад действията на полицаите

Те бяха обиждани по циничен и вулгарен начин, заяви Ивайло Иванов
68
Професионалното ръководство на МВР застана зад действията на полицаите
Снимка: БГНЕС

Професионалното ръководство на МВР категорично застава зад действията на полицейските служители, които гарантират реда и гражданския мир във всички райони на страната, в които малки групи граждани се опитват незаконно да блокират пътища и да възпрепятстват свободното придвижване на всички останали български граждани.

Още по темата
Това заявява главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов в позиция до медиите във връзка със зачестилите през последните дни случаи на провокации, груби обиди и агресия от страна на протестиращи граждани срещу полицейски служители.

"И на пътя, който свързва Стара Загора с магистрала "Тракия", и на магистрала "Марица", и на магистрала "Струма" и пътя за Гърция в районите на Благоевград и Кресна, наши колеги бяха обект на безпрецедентна агресия по време на нерегламентирани протестни мероприятия. Български полицаи бяха обиждани по най-циничен и вулгарен начин от лица, които претендират, че протестират в защита на демократични ценности и граждански права", посочва гл. комисар Иванов.

"Искам да уверя колегите, че нито един случай, при който, по силата на служебното им положение, те са били принудени да търпят агресията и обидите на тези лица, няма да бъде оставен без разследване на действията на провокаторите. След събиране, обективиране и документиране на доказателствените материали, те ще бъдат изпратени на съответните прокуратури за произнасяне относно грубите закононарушения, извършени от тези лица", посочи Иванов.

Той увери, че професионалното ръководство на МВР "няма да допусне провокацията, обидите и агресията спрямо български полицаи да останат ненаказани съгласно разпоредбите на българските закони".

"В заключение, изказвам личната си благодарност на всички полицаи за самообладанието и отговорността, с които изпълняват своите конституционни задължения по запазване и гарантиране на гражданския мир в страната. Благодаря им и за това, че с цената на лишения за техните собствени семейства, те не позволяват български граждани да се изправят едни срещу други", заявява гл. комисар Ивайло Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Та нали вие ги направлявате какво да правят!
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луксозни лимузини, агресивни батки и нападения над журналисти и граждани белязаха националната конференция на партиятаПиарът на ГЕРБ Никола Николов и негови помощници изведоха протестиращ далеч от камерите, където група здрави момчета му нанесоха няколко удара
55
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая ***, освен от бой, от друго няма да разберат. Бой, за тези ще платя в Хага с удоволствие!
54
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
И на тези дето днес охраняваха сборището на шайката в София ли? Там, както прочетохме в други сайтове, 2 цивилни полицаи, работещи извън работно време за частна охранителна фирма, бият хора освиркващи сборището. Наставления им лично Шехерезада и един от ПР-ите на Герб.... Браво, как да не им даде извънредни Боко?
53
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БРАВО на полицаите, само така с наркоманите
52
7
 
9
 
! Отговори
гост преди 3 години
Какво стана с героите дето пребиха беззащитен човек зак колоните пред Президентството. Абе *** ***, що си мислите, че сте имунизирани срещу ефективни присъди в пандиза. Какви полицай сте вие бе *** мутренски. Бойко с лични пари ли ви плаща бе сбирщина от бандите?
51
9
 
13
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Какви полицаи са това !!?!? Мутренски башибозук са !!!!??
50
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, които крепят властта на мутрите, не могат да имат уважението на народа.
49
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защитници на мутрите. Застанаха срещу народа си, позор! Утре ще излязат със скъсаните, *** кубинки и те да потестират, няма да има подкрепа за тези еничари!!!
48
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя Ивайло е толкова елементарно момче, че ако се опиташ да търсиш подобен, трудно ще намериш.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
забравили са как въртоглавите бият и затова се държат като колхолзници, тип кърски работници.
46
9
 
9
 
! Отговори
bbb преди 3 години
всички мутри и корумпета с милицайска униформа в затвора
45
9
 
10
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Промяна на законите за МВР - премахване на ранното им пенсиониране и 20-те заплати накуп. Ако полицай посегне на невъоръжен гражданин - в ареста с униформата докато се произнесе съда. Забрана да ставаш полицай ако си бил охранител или на сходна позиция. Забрана да ставаш охранител или на сходна позиция ако си бил полицай. Изпити на полицаите всеки месец - дали познават закона и дали са физически годни. Всичко ще е законно, нали това искате, шапчици ?
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом полицията оставя да я обиждат.... за........би.
43
6
 
6
 
! Отговори
полицията трябва да преди 3 години
...е в служба на народа--- тази е в служба на герб ! След сваляне на герберите трябва нещата много да се променят иска се много здрава чистка и проверка кой от къде е дошъл има ли роднини милиционери и прочие! Деполитизация няма !
42
9
 
5
 
! Отговори
Даниела преди 3 години
До ЧебурашкаАко имаше закони , който се спазват нямаше да сме на този хал. Сега се сетиха да вдигат заплатите на администрацията, плащат на мутри и роми да ги подкрепят. БГ е на дъното във всяко отношене-социално, здравно, образование, първи по смъртност и последни по раждаемост. Под мотото на демокрация и евроинтеграция последните 30 години продадоха , окрадоха и майчиното си мляко. Бате Бойко обаче е върха .Естествено ДПС и Пеевски са зад него.Вече е ненужен и скоро ще бъде наказан-т.е.убит!
41
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
полицията е тиня, те пазят мутрите бандитите и нарко дилърите. след падането на режима на борисов, мвр трябва да се почисти до крак , до ЕДИН всички вън и да се почне на чисто с нови и млади хора. всички до един от мвр вън!
40
11
 
19
 
! Отговори
Кът прочетох преди 3 години
Професионалното ръководство на МВР, ама тъй се смях:ха,ха,ха..ааа.шегаджии.Правилното е професионалния слугинаж, поръчковите момчета и т.н.
39
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иванов, гражданино, още чакаме имената и снимките на хубавците дето налагаха вързани деца зад колоните и вързан човек в бус преди няколко седмици. Там всичко законно ли е или закона работи само в посоката в която и когато ти изнася на теб и твоите шефове.
38
2
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
няма значение -епилация или тиксо с глюкоза) ХМ -важното е да СКИМТИ!!!