Борисов е в Словения за форум след Брекзит и кризата

В събитието в Блед участват лидери от Югоизточна Европа
71
Борисов е в Словения за форум след Брекзит и кризата
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Словения, където ще участва в 15-ото издание на Стратегическия форум в гр. Блед.

Всяка година събитието събира държавни и правителствени ръководители, външни министри и представители на международни организации, които обсъждат актуалните предизвикателства в региона на Югоизточна Европа и търсят решения за преодоляването им.

Тази година темата на форума е "Предизвикателства и възможности пред света след COVID-19; Съседи-региони-глобален свят - партньори или съперници?".

Българският премиер ще участва в лидерския панел за дискутиране на бъдещето на Европа след Брекзит и кризата, предизвикана от COVID-19, съобщиха от правителствената пресслужба.

Заедно с премиерите и президентите на държавите от Югоизточна Европа ще обсъдят начините за бързото справяне със социалните и икономическите последици от пандемията и ще фокусират вниманието си върху необходимостта от солидарност и единство в действията им за стабилност и устойчивост на Европа.

В рамките на форума в гр. Блед премиерът Бойко Борисов ще проведе и двустранни срещи със свои колеги от региона.

Вече 15 години Стратегическият форум в Блед е платформа за дискусии на лидерите от Югоизточна Европа, които търсят решения за преодоляване на предизвикателствата пред съвременните европейски общества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
2
 
! Отговори
СОФИЯНЦИ преди 3 години
До До ЦРУ......Абе..... !!!!!!!! Ти ходиш ли сега на жълтите павета ?????????? КОЙ ПРОТЕСТИРА .100 -тина млади хора....завърнали се в БГ ..и септември се връщат ..ОСТАВАТ ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТЕРИ !!!! КАКВО искаха в началото младите....в БГ да стане като в Германия ...ЕМИ ВСИЧКИ ГО ИСКАТ !!!!!! КАКВО ОБЩО имат младите с ГЕШЕВ ????????? КОЙ ПЪРВИ КАЗА - ОСТАВКА на ГЕШЕВ ?? Р.Р. .ЗАЩО иска сл. кабинет ??? За да вкара ГЕШЕВ в затвора...иначе ГЕШЕВ ще го вкара ..СИГУРНО....ДОЖИВОТ без ЗАМЯНА !
58
1
 
1
 
! Отговори
До ЦРУ преди 3 години
Да ти кажа кой иска ,щото явно не си в час!Иска народа.Тука не пише никой от тия дето ги чоплиш, ако внимателно четеш и мислиш ще разбереш, народа иска!Това че на тебе ти плащат ,да дращеш тука, на нас не ни плаща никой, и спортисти, артисти и др. уж хора на изкуството и те го доказаха.Всичките са платени клакьори, никой безплатно не ще да се застъпи за народеца.Така ,че мнението ти е абсолютно платено!
57
1
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До 1234 ПРАВ си !!! КОЙ ИСКАТ Б.Б. и ГЕШЕВ да се махнат ??? 1 - Олигарсите .СПОНСОРИ на БСП .къде е БАНЕВ -в ареста....БЕНЧО -в ареста ...ОЧИТЕ - в ареста...Миньо -в ареста...ВЕТКО - в ареста ...ВБ - СКОРО...Ц.В. - скоро ..2 - пРезидента Р.Р. - ГЕШЕВ има данни в СРС-тата за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА .ще му иска ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ...а за призиви за БУНТ и ДЪРЖ. ПРЕВРАТ - ОЩЕ ЕДНА ДОЖ. .Р.Р. ...ще бъде СЪС ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ! 3 - ДЕСИ - за изхарчен ПОДКУП за ГРИПЕН -ще и искам -от 10 год.
56
0
 
2
 
! Отговори
учен преди 3 години
До Анонимен 56.....СЛОЖИ СИ ОЧИЛА....и пак прочети какво съм написал ! Сравни го със ДЕИСТВИТЕЛНОСТТА ..и ако е ИСТИНА ( а то е ИСТИНА ).сложи си вместо маска ...табела със надпис - " АЗ СЪМ ЗАБЛУДЕН ЕЛЕМЕНТАРЕН ЧЕРВЕН ***-Л ".....АКО си работник на МРЗ (610 лв) ...да знаеш. че в Раша МРЗ е равностойна на 209 лв .АКО си пенсионер да знаеш . че пенсийте тръгнаха от 3 $ ( след ТОТАЛНИЯТ ПОГРОМ над БГ от *** при абс. мнозинство в НС) ..АКО не разбираш - ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ ( с калашник )
55
1
 
2
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До АнонименЗнае се,че и ти искаш да имаш "шкафче",за това надигаш и си против интелигентните,умни и РАБОТЕЩИ хора!Залавяй се за работа,махайте си смрадливите катуни от кръстовищата!Вмирисахте хубавия град!Не нарушавайте нашите права-искаме да се придвижваме нормално!!!!!!
54
1
 
5
 
! Отговори
1234 преди 3 години
До ЧитателКои хора искат Борисов и Гешев да се изпарят от кабинетите си???Аз не искам,моите близки и познати не искат,с когото и да заговорим на тази тема-също не искат! Кои са тези,които говорят от мое(наше) име?Кой ви дава това право?Кой Ви дава правото да затваряте пътища и кръстовища!? Обикновено пътувам за и от работа около 40-45 мин,а сега-по 1-1,5часа.Защо нарушавате моите права?Питам Ви-кога ще се махнете от кръстовищата?Минавайки сутрин виждам кои сте протесиращите!Двама....
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама в Брюксел не отиде, а? А и Гешев трябваше да ходи.Е???
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Читател 59Другарю злобен и меркантилен, ако Борисов е за затвора никой нямаше да го покани на такъв Европейски форум, а той даже се срещтна на четири очи със зам. Държавния секретар на САЩ . Един *** въпрос, защо не поканят пРезидента Радев някъде в ЕС или НАТО, даже Путин не желае да го вижда вече.
51
4
 
4
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Този е за в затвора,но продължава да представлява държавата тук и там.Не харчи парите на бедните хора аланкоолу.Чуй какво искат, не червени бабички,а младата генерация на България. Оставка,сл. правителство,избори и съд за виновните натикали държавата в помийната яма на Европа.Слонска кожа,слонско търпение,но всичко си има край.Хората искат Борисов и Гешев,да се изпаряват от кабинетите си,за да настъпи спокойствие от което всички се нуждаем.
50
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това някакъв форум на мафията ли е, че го канят?
49
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственият форум за Борисов е затвора!
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 50 ученСлед мозъчна ампутация може да се наричаш както искаш учен, професор или академик! След като IQ-то станало едноцифрено лесно се живее, трудно е за тези които са наоколо!
47
2
 
11
 
! Отговори
Тикворум преди 3 години
Опитва се да избяга някъде от очертаващия се линч.
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Противен ли ви е ?
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ти пази шкафчето бе мушморок ?
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже спец службите са на техни ,няма кой да излъчи записи как в момента се предлагат по 1 млн кеш,за да се набере бройката 120 в НС за запазване на статуквото
43
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остани си в Словения,Боеко.Направи ни толкова богати,че не може да си изхарчим парите
42
21
 
5
 
! Отговори
учен преди 3 години
ТАКА се гради авторитет на ЕВРОПЕИСКА БГ !!!!! БРАВО Б.Б. !!!!!!!!!! Б.Б. ще управлява ДОКАТО си ИСКА ..защото БГ никога до сега (от 681 ва год ) не е била по-богата...по-значима .и българина не е живял по- добре ! ...ФАКТ НЕОСПОРИМ !!!
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бприсов трябва да си отиде само защото допусна два месеца анархистите да подлудят София.Некадърник.
40
12
 
10
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Най-великият клоун е фигуранта - ФАКТ