"Пътна полиция" с нова акция, следи за неправилно изпреварване

Според черната статистика 59 души са загинали на пътя през септември
9

"Пътна полиция" започва нова полицейска операция. Ще се следи за основните нарушения на водачите - неправилно изпреварване и движение в аварийните ленти на магистралите.

Шофьори, които в рамките на една година, са заловени два пъти да не пропускат пешеходец на пешеходна пътека, ще се санкционират с 200 лева и лишаване от правото да управляват в рамките на месец. Ще се следи и дали самите пешеходци спазват правилата, съобщава Bulgaria ON AIR.

Санкциите за тях са от 20 до 50 лева. Ще има засилени проверки за употреба на алкохол както на водачи, така и на велосипедисти.

Според черната статистика 59 души са загинали на пътя през септември.

От тях 9 пешеходци и двама велосипедисти, съобщиха още от "Пътна полиция".


9
Още от Страната
Коронавирус у дома: Преживяванията на едно семейство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Безмозъчни шапкари глобяват наред и гледат лошо. А след работа се друсат с наркотици или правят престъпления. Това е Бг ченгето.
6
0
 
0
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 седмици
А, Стойчо Стоев го замеряха с яйца!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
mvr kat finansov prozrachen otchet po imena na kmetstva v rbg: broi narushenia, broi leva plateni globi, data, mesec, godina, broi narushiteli, broi kat uniformen i broi civilen personal ...:-)
4
0
 
2
 
! Отговори
Кина преди 3 седмици
Хахаха, а тия, които изпреварват на НЕПРЕКСНАТА линия, как ще ги локализират и съответно НАКАЖАТ ?! А те са основната група пътни убийци.
3
2
 
11
 
! Отговори
Пътен полицай ! преди 3 седмици
Статистици и пребирачи на пари!!! А да кажат колко глупави ограничения има
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Голям глад мори КАТеричоците. Като карпатски вълци вият прегладнели срещу слънчогледа. Кьорав лев рушвет не могат да сгънат миличките. Дано сега захлебят, че банката не чака, а мизерната им заплатка, стига да си платят сметките.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чудесно, тази седмица няма да се изпреварва неправилно.
А за догодина е планирана акция, с която ще се следи да не се превозват трупове в багажниците. Тогава да му мислят тези, които го правят!