Ваня Министерска: Присъдата на Викторио ме уби!

Майката на убитата Дарина и дъщеря й Никол за случилото се в съда
21 яну 2021 11:40, Петя Славова
30
Ваня Министерска: Присъдата на Викторио ме уби!
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

20 години затвор получи Викторио Александров за двойното убийство на Дарина Министерска и едногодишната Никол. Родителите на жертвата очакваха присъдата да бъде доживотна без право на замяна, каквато поиска и прокуратурата."Присъдата ни уби. Не само нас, но и всички свидетели, които са срещу него, са застрашени", обяви пред "24 часа" Ваня Министерска - майка на Дарина.

Още по темата

За убиеца на детето и внучката й, тя заяви: "Той е страхотен манипулатор и е продукт, създаден от мама и тате. Затова казах в моята пледоария, че неговите родители не са надеждни и обективни свидетели."

Ваня Министерска заяви, че за нея решението по това дело е политическо, а присъдата е "спусната". "Парадоксалното е, че толкова много протести и действия съм предотвратила с цел запазване на мира и спокойствието в държавата. И съжалявам, че го направих. - обясни още тя, като уточни, че такива са можели да възникнат веднага след убийствата на  други хора.

Ваня Министерска обясни, че шестима свидетели, от които две бивши негови приятелки, които не се познават помежду си, две  съученички на Дарина, казват едно и също в досъдебното производство и в съдебната зала - прилагане на системно домашно насилие и парадиране с пистолет.

"Кажете ми как е възможно да има такава присъда след всичко, след всички експертизи, които бяха абсолютно категорични", пита още майката на убитата Дарина.


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
26,
да, след тарикатското признание няма как да доживотна, но имаше в закона има опция и за 30 години...
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той е страхотен продукт, създаден от мама и тате... Що, щерка ти продукт създаден от чинка и чичо ли е? Има си съд, който издава присъди. Лелки които искат да вменят вина нямат място. Факт - трябва по-голяма присъда. Но за такива трябва промяна в НК и НПК. Сега е така - като признае доживотна няма. Не вменявай вина на майка му и баща му!
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ясно, скапаното българско общество е лицемерно, то няма морал, нито ценности, прилага различни чувства и двойни стандарти при едно и също престъпление - убийство! Родителите на Дарина не искаха да са известни, на, те вече станаха, наглеците! Другите жени, деца и мъже жертви пасти да ядат! И Виктория е майка, но тя беше изнасилена и убита от непознат и без причина! За майката Виктория - едно НИЩО! За Вероника - също НИЩО! За Дарина Министерска - вой , съчувствия, внимание, долни лицемери!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 18

" УБИВА МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ И УБИВА НЕВИННА ДУШИЦА НА 1 ГОДИНА! ФАКТ!"

Да, убийството е факт. И? Като крещиш по - симпатичен на жертвите ли ще станеш, лицемер? Откога на децата се казва " душици"?

" МАЙКАТА НА ТОЗИ *** ДА СЕ ГРЪМНЕ"

А защо да не се гръмнеш ти? Защо не се гръмне и " тъщата" - продук на Викторио, която е също виновница за двойното убийство? Майката на Викторио е до него и при това тежко положение, нещо,на което твоята майка спрямо теб е неспособна,нищожество
23
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак крокодилски сълзи и сополи! Министерска, ти също си виновна дъщеря и внучката ти да са в гроба!

" Той е страхотен манипулатор и е продукт, създаден от мама и тате"

А ти какъв продукт си, Министерска? Дъщеря ти какъв продукт е? Сигурно и Никол е продукт, понеже е от " продукта" Викторио! Хората, дори и омразния ти Викторио не са продукти, нещастна, злобна, противна чанто!
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Убийцата от Сандански е за доживотен затвор без право на замяна!!! Или и това ще отречете?
21
4
 
3
 
! Отговори
до 13 преди 1 месец
Аха, точно, нали. И при двете положения виновен е мъжът! Именно за това говоря! И не - същото е! Като е жертва на тормоз това я оправдава да убие и двете си деца, така ли???
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Щатите щяха да му дадат 2 доживотни присъди. Пак сме криворазбраната цивилизация
19
1
 
10
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
Още едно срамно петно върху българския съд. Толкова с независимите съдии. А този който се възползва е мародер.
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви факти?УБИВА МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ И УБИВА НЕВИННА ДУШИЦА НА 1 ГОДИНА! ФАКТ! ТОВА И ЖИВОТНИТЕ НЕ ГО ПРАВЯТ! МАЙКАТА НА ТОЗИ *** ДА СЕ ГРЪМНЕ!НАСТАНИЛ СЕ В ЖИЛИЩЕТО НА ЖЕНА СИ !РОДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ СА ВИНОВНИ МОРАЛНО!НЕКАДЪРНИК С ПРЕТЕНЦИИ И САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Властта се сменя, но СЪДИИТЕ са едни и същи още от 89 година! Какво очаквате! Главен Прокурор ,ВСС СЕ ИЗБИРАТ НО ТЕЗИ КОИТО РЕШАВАТ ДЕЛАТА НЕ СЕ ИЗБИРАТ! СЕГА ЩЕ ЗАСТЪПВАТ И ДЕЦАТА ИМ! ТАМ Е МАФИЯТА! ЗА ТОВА СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО!
16
12
 
2
 
! Отговори
Фактор преди 1 месец
Фактите които се съобразявАт в едно дело яма как да се разберат от цялото общество за това коментАрите ви са излишни
15
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Така е в Бг.Като няма друг вид правосъдие,ще има платено такова.И леки присъди.
14
4
 
15
 
! Отговори
БОКО преди 1 месец
СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКОТО "ПРАВОСЪДИЕ"! НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ В НЕГО!
13
6
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
Ппестъплението не е ЕДНО и СЪЩО!!!
В случая със жената ТЯ е ЖЕРТВА на системен тормоз и го е извършила от безизходица и крайно отчаяние след многократен отказ на институциите да си свършат работата и да я защитят!
Напомня за подобни ситуации по време на турското робство, когато също майки са убивали децата си за да им спестят ужаса от турския поробител, извинявам се турските присъстващи!

В случая с мъжа изверг, става дума за системен тормоз и садизъм, завършил с жестоки хладнокръвни убийства!
12
6
 
6
 
! Отговори
Лейтенант от Запаса преди 1 месец
Горката майка!

Но изниква въпроса, КОЙ ли "отгоре" е спуснал политическото решение на Съда?

Подозирам едни проруски "патриоти", дето се отуркват във властта вече 8 години и ЗАХЛЕБИХА, доста!
Все пак охранителите са им основната електорална база, а идат избори!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЕГА ВЕЧЕ ИСКАМЕ ПРИСЪДА ЗА СЪДИЯТА!!!

Скоро ще настане време в което всеки ще си получи заслуженото!

Да се готвят всички подобни публично изобличени , като въпросните продажници, дали присъда за убийство по невнимание или катастрофа, на абсолютен изверг, заслужавяащ само смъртна такава, но поради лоши закони, евентуално може да се направи компромис с доживотна без замяна!

Съдията , съдията ееееЕЕЕеееее ....

След неизбежната гражданска война в Америка, няма да има кой да пази подобни "съдии"
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съгласен съм, че трябва по-тежка присъда. Но ми е интересно на тази в Сандански като й дадат пак толкова,, ,че вероятно и по-малко, тогава дали ще се вдига толкова шум? Аз ще ви кажа - Не! В България битува мнението, че за едно и също тежко престъпление за мъжете трябва да се дава доживотна, а за жените - по-леки присъди!
9
1
 
6
 
! Отговори
Unknown преди 1 месец
Дано да е доживотна
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да видим каква ще е присъдата за наркоманчето, виновно за смъртта на Милен Цветков. По една случайност не загинаха 8-10 пешеходци...