Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"

Това да стане там, където има чакащи хора
Обновена: 28 фев 2021 09:26 | 28 фев 2021 09:14, Елка Василева
216
Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"
Кадър: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заръча на здравния министр Костадин Ангелов да бъдат възстановени "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

Премиерът Борисов отиде на проверка в болница „Пирогов“, за да се запознае  как върви ремонтът на детското отделение. Заедно с него бяха здравният министър Костадин Ангелов, а гид в обиколката им беше шефът на „Пирогов“ Асен Балтов.

Министър Ангелов докладва, че вече са пристигнали над 52 000 дози ваксини, а от 6.30 ч. всички РЗИ-та чакали да бъдат разпределени.

Още по темата

Борисов на свой ред заръча на Ангелов да възстановят  "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

"Възстановете до 8 март, до следващата доставка", каза Борисов. Той припомни, че утре трябва да дойде и още една доставка с ваксини - над 22 000 от Пфайзер.

Ангелов поясни,че до обяд ще се прецени дали е възможно "зелените коридори" да се възстановят и къде.

"Там където чакат днес, пуснете ги, за да минат хората", каза Борисов. Напомни, че са отделили и 20 млн. лева за хеликоптер.

В детското отделение на „Пирогов“ показаха на премиера и стаята за деца инвалиди. Балтов пък поясни, че преди това е било стаята за аптеката. 720 000 лева са били усвоени. Имат и детска млечна кухня.

"Дано все така да е празно", каза Борисов.

Балтов поясни, че от спешното има топла връзка за педиатрията и детското спешно отделение. Именно там са операционните и всички е събрано на едно.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата година на 3 март Радев се провикна от Шипка:Миналата година на 3ти март нямаше болни, шматко.Сравни колко болни и починали е имало на 3ти март преди година, и колко бяха болните и починалите през ноември-декември заради некадърността на Боко! Наглец!
125
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко лошо е в момента да си Герберска мишка, искаш не искаш трябва да се ваксинираш щом си на хранилка или си администрация.Имам познат който е върл противник на ваксинирането скоро се чух с него бил се ваксинирал, само да уточня работи в администрацията от ГЕРБ е.Нали скоро онова примитивното същество им се накара и те на студа се юрнаха да се ваксинират.Това ако не е диктатура и комунизъм здраве му кажи!
124
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата година на 3 март Радев се провикна от Шипка:"Няма вирус. Това е вируса на страха и вируса на манипулациите"Тази година се покри след като втората му съпруга се разболя от Ковид19.Няма го в медиите. Не излиза след онзи ден когато жена му направи тест за Ковид и цял ден Радев мааше крачолите без маска сред хората.Става интересно. Болен ли е Радев? Ако не е болен защо не се показва? Ако не е болен ваксиниран ли е със Спутник? Ако не е болен-значи ли, че не спи в една спалня с Радева?
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този т.н министър не може ли да разбере , че след като направиха грешка да не ваксинират първо възрастните и рисковите контингенти, това е единствен начин, да поправят грешката си.
122
2
 
16
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ПОЗОРЪТ БОРИСОВ
121
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе пашата, защо забрани да се чества 3-ти Март
120
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен до 121 преди 3 години
Водача е нито смел нито млад, а страхлив и дебел но въпреки всичко кара Герберското стадо да се ваксинира и те като овце изпълняват.
119
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 177 ????хахахаха 177 все още спи и не е наличен.
118
0
 
10
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Наближава 04.04.....Бойкоооо, знаеш ли какво означава това за теб? И да, и аз питам, къде ще е шофьора на джипката на 3ти Март????
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 177 За половината депутати на герП ли говориш
116
6
 
1
 
! Отговори
до Стоян преди 3 години
Стоянее, Стоянеее, я кажи сега къде беше Румен Радев на 3 март 2020г.!Кажи на хората, не се срамувай да кажеш истината!
115
1
 
17
 
! Отговори
стоян преди 3 години
На миналият 3-ти март Боко Тиквата беше при Ердоган.Къде ли ще се скрие банкянската *** в сряда?Въпреки всички долни забрани българите ще бъдем масово на Шипка в сряда.А Тиквата да се готви за бай Ставри.Тази година ще бъдат съквартиранти в централният затвор.
114
1
 
2
 
! Отговори
до 177 преди 3 години
Има достатъчно партийки. да-така е. На са облекъл се Илия пак в тия.Те не са нови. В листите им са набори на дядо ми. Те са производни на системата. Създадени са от системата. Няма как да имат различно мислене или различни идеологии. Това са хора, които са деца на комунисти. Вижте им биографиите! Повечето са агенти на ДС с агентурни имена. Цял живот се шлаят като бояджии от една партия в друга или накратко отиват на където ду ха вятъра.
113
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари нека изпълним заръката на нашия смел млад и красив водач! Всички по местата за ваксиниране и нека изпълним седмичния план за един ден!!!
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече очаквам следващият път Борисов да заръча на Слънцето да угасне,за да не пречи на неговата обгръщаща Космоса светлина!
111
1
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
До 116:-В нормална държава ББ и компания, отдавна щяха да бъдат арестувани,и осъдени на ефективен затвор.Да се надяваме,че това ще се случи много скоро.
110
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангела Меркел отказа да се ваксинира с AstraZeneca.
109
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази сутрин Корнела пак се издъни по БНР.Говори да има един учебник и той да се печата от държавата, а не от някакви си там издателства, дето това им ерабтотата и затова съществуват. Значи ще ги закриват, а служителите им на борсата за безработни.След един учебник следват един хляб, едно мляко, една бира и най-важното ЕДНА ПАРТИЯ.Тия комунисти нищо ново не научиха и нищо старо не забравиха. Затова на 4 април ще гледат умно-умно как дори Слави и ДПС са ги изпреварили!
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Анализатори и социолозите не са ванга. Какво бсп, какъв герП, какъв слави. Има достатъчно партии за които може да се гласува
107
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нормална държава Бойко щеше да е портиер в Била и всичко в държавата щеше да е наред. Да, ама не.....