ВМРО: Спрете "София прайд", демонстрация на групово психично отклонение

Ще бъдат похарчени хиляди левове за охрана на това аморално събитие
Обновена: 20 май 2021 11:38 | 20 май 2021 11:30, Камелия Цветанова
553
ВМРО: Спрете "София прайд", демонстрация на групово психично отклонение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Карлос  Контрера към Фандъкова: Изберете София с нормалните ли ще бъде или с ненормалните
Общинският съветник от ВМРО с остра декларация срещу „София прайд“

„София прайд“ не бива да бъде допускан, защото е вредно и аморално събитие, което струва стотици хиляди левове на гражданите само за охраната му, смята общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Още по темата

„София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение. Столична община всяка година участва и съучаства в тези аморални действия, скочи  той по време за заседание на СОС.

Контрера настоя кметът Йорданка Фандъкова да заеме „страната на нормалността“.

„От „Патриоти за София“ ще поискаме и МВР, СДВР да си влязат във функциите и откажат да охраняват това безумие. Ако няма опасност за обществения ред, що щат хиляди полицаи  да пазят прайда?! Нали няма заплаха за обществения ред?! Нали било просто любов“, отсече той.

Контрера припомни, че след няколко дни отбелязваме един от най-красивите български празници – 24-ти май, Ден на българската писменост, ден в който почитаме светите братя Кирил и Методий и тяхното дело.

„Ще отбележим празника на българската азбука, на която днес четат и пишат десетки национални държави. Дни като 24 май са повод за гордост, но и повод да поговорим за ценности. Какви сме, откъде идваме и накъде отиваме.  Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици. Новото „модерно“, което в своя див прогресивизъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина“, коментира той.

„Точно след деня на светите братя Кирил и Методий София ще стане арена на едно псевдокултурно, срамно събитие, което е еманация на всичко онова „ново, модерно, прогресивно“ – говоря за „София прайд“, т.нар. гей парад. Това ли са новите ни ценности – публична демонстрация на хомосексуализъм, шествия с вой за признаване на трети, пети, десети пол, гей бракове. Това ценности ли са или манифестация на групови психични отклонения“,риторично попита воеводата.

Според него „София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение.

„И не ми говорете, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд, тези гей паради, се случват и продуцират от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства. Да, това е налагане на нов ред и на „нови“ ценности отвън чрез няколко местни проксита и храненици на заплата, прощавайте, на грантове“, упрекна Контрера.

Той обвини Столичната община, че от години участва и съучаства в тези аморални действия, помага за случването на гей паради и всякакви подобни събития.

„Общината е взела на хранилка същите тези НПО-та и техни активисти, обслужва ги, обгрижва ги с парите на всички останали нормални граждани“, упрекна още общинският съветник.

Той посочи още, че въпреки недоволството на огромна част от обществото на 12 юни с подписа на кмета отново ще бъде затворен целия център на столицата, МВР ще докара кохорти полиция и жандармерия да блокират централната градска част, „за да пазят така важния и необходим пърформанс на хомосексуализма“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 1 година
До Бай Тошо - Ще ги Призная когато могат да възпроизвеждат ДЕЦА. До тоагава няма как да ги призная! - много си *** Тоше , тези деца се раждат в 'нормални'семейства които ги обичат и подкрепят.Така че фък оф за твоето мнението
364
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правете любов, а не война!
363
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО от години прави реклама на тази проява, НАРОЧНО ЛИ ГО ПРАВЯТ, АМИ НАРОЧНО, КОАЛИЦИОННИЯ ИМ ПАРТНЬОР ГЕРБ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМ ТА ТИЯ ПАТЕРИЧОЦИ ДА ГО РЕШАВАТ, ТАКА ПЪК СИМЕОНОВ СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМ В ХАЗАРТА ТА ГЕРБ ДА УНИЩОЖАТ БИЗНЕСИ, АМАН ОТ ПСЕВДОПОЛИТИКАТА НА ХУНТАТА И ПАТИРИЦИТЕ И.
362
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЗ СЪМ ПРОТИВ ПАРАДА, НО ТОЙ ВСЕ ПАК Е САМО ЕДИН ДЕН НА ЕДНО МЯСТО В СТРАНАТА, А ВМРО ТАЗИ ДОЛНА КОРУМПИРАНА, ПОПУЛИСТКА ПАТЕРИЦА НА БОЙКА С ОТЛИЧНИ ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ СРЕД РОМИТЕЕ СЪМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОТИВ НЕЯ - ДАРИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА АЛБАНЦИКОНТРЕРАС ХОДИ СИ В РОДИНАТА ИСПАНИЯ НЕ СЕ ПРАВИ НА БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ И ТАМ СИ СЕ БОРИ С ГЕЙ ПАРАДИТЕ ТЕ ОТТАМ ДОЙДОХА КАКТО И ТИ ДА ОСМЪРДЯВАТЕ БЪЛГАРИЯ
361
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да се напиня Каракачана, ще види парламент през крив макарон
360
1
 
6
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Само да кажа първо, че нямам нищо против това движение, само да не ми се афишира така агресивно.Но! Тия паради са отлично място за вербоване на агентура със зависимости - х омо, пияндета, наркомани и т.н. Това е и целта на мероприятието - видеозаснемане, малко имена, установяване на самоличности. После активна работа по разпознатите лица и легендировка. Не искам да съм конспиративен, но това са абсолютни активни мероприятия на заинтересованите. Кои са те - идея си нямам
359
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нищо лошо да обичаш същия пол, децата и домашните любимци. Свят без любов е страшно нещо.....е добре дошли в 21 соpockи век
358
5
 
9
 
! Отговори
гост преди 2 години
Че то в България освен ***,обратни,лезбийки , пенсионери,мошенници ,куци и сакати плачещи за социални също така и мутри не останаха . Нормалните отдавна избягаха и се устройват на запад .
357
9
 
12
 
! Отговори
Xaxa преди 2 години
Точно така не трябва да има гей паради. Тия хора които се представят за обратни тях майка не ги ли е раждала? Тяхните дядо и баба обратни ли били докато са копали на новата? Има болници за такива хора.
356
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички лгтб под ножа
355
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой беха тия вмро ? а , онзи войводата-шкембе дето даде милиарди за самолети на хартия
354
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вмро нали до сега бяха в властта и защо не забраниха прайда ? Сега се пъчат пред изборно но нямат никакъв шанс, ще ги изритаме завинаги от политическата сцена
353
5
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
твърдо съм против това маскирано забаление - позор и срамота!!! все гледаме да препишем нещо от запада за да може и тези *** да се показват и разхождат свободно по улиците - Е АЗ СЪМ ПРОТИВ ТЯХНАТА СВОБОДА!!!
352
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да се напъвате да се харесате на средностатистическия *** избирател към който отправяте посланията си, пак няма да успеете да се намърдате в парламента. Вашето време изтече.
351
0
 
6
 
! Отговори
Георги Ковачев преди 2 години
*** е като проказата - не се лекува и не е за хвалба.
350
3
 
19
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Фандъкова е маша в ръцете на глобалистката, сатанинска клика от банкери-международници, мразеща християнството и европейската раса. Прави каквото й наредят "ония" и си кътка сладката службица на кметица! Забранява отбелязването на годишнината от убийството на националния герой ген. Христо Луков, но не само разрешава, но и стимулира така наречения "парад", на содомията, упадъка и душевното унищожение на младежта. Крайно време е да си ходи тази вещицa жалка и продажна!
349
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се прави гей парад, настоявам да се прави и парад на хетеросексуалните, по време на който даровитият български мъж, също както и хубавата българска жена, да могат да размахват и показват всичко, с което ги е дарила природата! В противен случай е чиста дискриминация!
348
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ превърнаха България в ЛГБТ ***
347
1
 
10
 
! Отговори
Ебането между мъже преди 2 години
Е отврат!И е редно да не се пропагандира!Наздраве!
346
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А "демократите" от гроб, изживяващи се като такива, а то се оказва обикновена латиноамериканска хунтичка, с главен сатрап тиквOFF. Европейска България, глупости на търкала, диктатура от азиатски тип