Съпругата на загиналия пилот: Извървя пътя от мечтата до реалността

Смъртта на майор Терзиев беше потвърдена
115
Съпругата на загиналия пилот: Извървя пътя от мечтата до реалността
Снимка: Facebook

Съпругата на загиналия пилот майор Валентин Терзиeв Facebook. Димитрина Попова споделя, че той е извървял целия път от мечтата да стане пилот, през реалността - да бъде такъв.

Още по темата

„Извървя целия път - от мечтата да станеш пилот, през реалността - да бъдеш такъв, до края да останеш завинаги в небето! Светъл път към небесните висини! Ще се видим отново - там горе! Обичам те! Ще ми липсваш, но някой все пак трябва да гледа децата ни!”, написа тя.

Смъртта на майор Терзиев след трагичния инцидент при учение край Шабла беше потвърдена вчера от Министерството на отбраната.

Майор Валентин Терзиев е на военна служба от август 1998 г. Целият му служебен стаж е преминал в 3-а авиационна база „Граф Игнатиево”, където последната му заемана длъжност е началник на щаб на ескадрила. Притежава класна специалност „военен пилот – първи клас“. Пилотирал е самолети МиГ-21 и МиГ-29. През годините е награждаван многократно от министъра на отбраната, началника на отбраната, командира на ВВС и командира на авиобазата.
 


115
Още от Страната
Мъж плати над 23 000 лв. за "пратка" от чужбина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
Счетоводителя преди 1 седмица
Лека му пръст на човека ! Ама а стига с тия "герои" пилота има риск да падне водолаза да се удава полицая да бъде убит от престъпници...това не го ли знаят ? И точно заради рисковите си професии ползват много привилегии ! А какво да каже обикновения човек с гайдата ?
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И ИЗОБЩО СЕ ЦЕЛЯТ В ХРИСТИЯНСТВОТО-ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ЕВРОПА Е ХРИСТИЯНСКИ КОНТИНЕНТ,КАКТО НИКОЙ ДРУГ/така масово/!ТА СМЯТАТ ЧЕ КАТО ЕЛИМИНИРАТ БГ-ХРИСТИЯНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ СВОИТЕ ПЪКЛЕНИ ЦЕЛИ НА СЕВЕР И ЗАПАД СЪС СЪЩАТА ЦЕЛ!СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ-ДОКАЗВАТ ОТНОВО ,ЧЕ ИЗКЛЮЧВАТ ФАКТОРА БОГ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ!И СЕ НАДЯВАТ НА"КОД ЗА ВЕЧЕН ЖИВОТ",БЕЗ БОГ...НЯМА ТАКЪВ ЖИВОТ,ОСВЕН АКО НЕ СА ЛЪГАНИ И МАНИПУЛИРАНИ ОТ"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ"/дявола/-ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ ВЪВ ВСИЧКО НАПОСЛЕДЪК! МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА!!!
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПРОДЪЛЖАВАМ:ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ"СОЦИАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ",НЕУПОВАВАЩИ СЕ В БОГ "ТЪРСЯТ",НА БГ ТЕРИТОРИЯ"КОД ЗА ВЕЧНИЯ ЖИВОТ"-КИВОТ С ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА!ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА ИЗРАЗЯ КАТО ВЯРВАЩ В БОГ ХРИСТИЯНИН,ЧЕ НАПРАЗНО СИ ГУБЯТ СИЛИТЕ,СРЕДСТВАТА И ВРЕМЕТО,А И СА ЗАТЪНАЛИ"ДО КОЗИРКА"В ГРЕХОВЕ,ВОДЕЩИ КЪМ ОБРАТНОТО-АДА/вечната смърт/!ЗАЩОТО ВЕЧНИЯТ ЖИВОТ СЕ ДАВА ОТ БОГ,АКО СЕ СПАЗВАТ ДЕСЕТТЕ МУ ПРАВИЛА/с усилие/,т.е.ДУХОВНОТО ОПАЗВАНЕ Е КОДЪТ ЗА ВЕЧНИЯ ЖИВОТ!И ПРЕСТАНЕТЕ С ГЕНОЦИДА НАД НАС-ЕФЕКТЪТ Е ОБРАТЕН!
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПРОДЪЛЖАВАМ:А ПАРА-НОРМАЛНИТЕ ЯВЛЕНИЯ СА КАТАСТРОФАЛНИ И ЗАЩО ЛИ НИКОЙ НЕ ОТВАРЯ ВЪПРОС ЗА ТОВА,СЛЕД КАТО СИТУАЦИЯТА Е ОЧЕВАДНА,ПОЧТИ АПОКАЛИПТИЧНА!ЗАТОВА И НА ВСЯКА КРАЧКА ИМА т.н."МЕДИУМИ"-ПОСРЕДНИЦИ МЕЖДУ ЧОВЕКА И"ТЪМНИТЕ СИЛИ",ПРЕДСТАВЕТЕ СИ!КУРСОВЕ СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЗА МЕДИУМИ,ЗАЩО ЛИ...НИМА СА МАЛКО И"НАЛИЧНИТЕ"!УВРЕЖДАТ МЕНТАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИТЕ ХРИСТИЯНИ,ЖИВЕЕЩИ С ДУХОВНИ ДОБРОДЕТЕЛИ,ТА И ЗА ТОВА БГ Е БУКВАЛНО НАПАДНАТА ОТ РАЗЛИЧНИ ПО ВИД ВРАГОВЕ С ЦЕЛ-ЕЛИМИНИРАНЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО!
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ВИНОВНИТЕ 1:АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО НЕИДЕНТИФИЦИРАНИ СВЕТЕЩИ ТЕЛА ИМА ВЪВ ВЪЗДУХА ПРЕЗ НОЩТА ОТ ДОСТА ГОДИНИ...БЕДНА МИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВИ ГИ ВЪРШАТ С НАС И ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО СЕ УВЕЛИЧИХА ЗАБОЛЯВАНИЯТА НА ТОЗИ ЗДРАВ НАРОД,КАКТО И СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ!ЗАЩО ДЪРЖИМ ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО МНОГО НЕГАТИВНИ КЛАСАЦИИ И ЗАЩО НЕЩАТА НЕ ПОТРЪГВАТ В БГ?!ТЕЗИ СВЕТЕЩИ ТЕЛА СЕ ДВИЖАТ КАКТО ИМ ПАДНЕ-СЪС И БЕЗ МИГАНЕ,ИЗЧЕЗВАТ КОГАТО ГИ ЗАБЕЛЕЖАТ,ТА ЕДИН САМОЛЕТ ЛИ НЯМА ДА ПОВАЛЯТ НА ДУХОВНО КАЧЕСТВЕНИ ПИЛОТИ,ХОРА ИЗОБЩО?!
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Коя съпруга? Втората ли?
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много жалко за човека.. Съболезнования на семейството му!
73
2
 
5
 
! Отговори
ВоваПодкин преди 1 седмица
До пияница мистикТоя от как се случи инцидента,непрекъснато ги говори тия работи.Сигурно живее близо до антената :) Като му чета глупостите,явно яко е облъчен.Силни розови хапчета,много сън и силна храна.И задължително "бяло яке без ръкави"!
72
3
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
До ВИНОВНИТЕ 3 === Ахахахахахахахахахаха :))))))))))))) По-тъпо изказване не бях чел за последния месец :))) Мобилните фирми трябвало да бягат от градовете, селата и военните летища. И къде да им е мрежата? На Северния полюс и Южния сигурно
71
12
 
2
 
! Отговори
ВИНОВНИТЕ 1 преди 1 седмица
Най- вероятната ПРИЧИНА за падането на самолета са Облъчващите Базови Станции( антени на А1( ЕМтел ) и Вииваком... Пилота вероятно е бил ОСЛЕПЕН за 10 секунди от тия ОБЛЪЧВАЩИ станции и е катастрофирал с самолета... От тези станции умират МАСОВО птиците, а хората се разболяват от РАК, Левкемия и ослепяват.
70
6
 
3
 
! Отговори
ВИНОВНИТЕ 2 преди 1 седмица
Трябва да МАХНАТ всички станции на А1 (Емтел ) и Вииваком от градовете и с конкурс да оставят САМО една фирма да слага такива станции, на ПОНЕ 5-10 километра от градове и села. и да се ЗНАЕ къде се намира тази станци, за да НЕ катастрофират самолети и хеликоптери...По- добре, разговорите с мобилен телефон да са СКЪПИ и да РАСТЕ България като Население, отколкото евтини разговори, но БОЛНИ и умиращи Българи и птици...
69
8
 
1
 
! Отговори
ВИНОВНИТЕ 3 преди 1 седмица
Отделно от това е добре да купуват самолети, с ДВАМА пилоти.. Ако на единия пилот му стане лошо, му прилошее, да може, ДРУГИЯ пилот да приземи самолета..От Електромагнитното излъчване на Мобалните фирми А1(Емтел ) и Вииваком може да БЛОКИРА и електрониката на самолета. И тогава, дори и няколко пилоти НЕ могат да приземят самолета и ще катастрофират.. Затова, мобалните фирми трябва да бягат НАДАЛЕЧЕ от градове , села и военни летища..
68
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Генерала Радефф вместо да обучава авиаторите,той се занимавал с любовницата си.С цялото си нахалство и осигурява втора заплата.Той за това не обича демокрацията,защото еб***нето е с пари,но с втората заплата решил въпросът. Трагичен случай,при който загина добър човек и авиатор!
67
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки може да прецени- ъгъл на така на Боинг и на Илюхин... На Илюхина му трябва 4-5 километрова писта за да отлепи.
66
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
М,дааа.След като изчетох и други версии,стигам до извода,че занятието е стрелба по светеща мишена,катапултиране на пилота,самолета лети на автопилот и стрелба от корабите.Самолетът ако е стар за бракуване,ползват го за мишена!Другото,което вметнаха,че светещата мишена нещо бързо падала? Да не би тая мишена да е бил самолета,който е прострелан от зенитчиците?
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 63 Анонимен Kaкво общо има това ве, *** ?
64
5
 
6
 
! Отговори
До 61 преди 1 седмица
Радеф да подаде оставка?..никога,този акт му е под достойнството и би ти отговорил така...ако бях аз това нямаше да се случи
63
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Промяната на Радев
62
3
 
18
 
! Отговори
Ганди преди 1 седмица
Поклон за летеца,ама къде са сега Ян Бабикян алкохолика ,Мая кречеталото,Хаджи гейов да хвърлят яйца и да викат оставка...?
61
7
 
15
 
! Отговори
да ама не преди 1 седмица
Военният министър и главнокомандващия генерал Радев да подадат оставки а да не се снишават и правят на Тодар Живков!