"Пирогов" с безплатни прегледи за деца с проблеми на опорно-двигателния апарат

Прегледите ще се извършват на 24 и 25 юли
14 юли 2021 06:00, Ния Христова
3
"Пирогов" с безплатни прегледи за деца с проблеми на опорно-двигателния апарат
Снимка: БГНЕС
На 24 и 25 юли в "Пирогов" ще се изършват безплатни прегледи за деца с проблеми на опорно-двигателния апарат, възникнали в хода на растежа или след инцидент, предаде БНР.
 
Консултациите ще се извършват между 08:30 и 14:30 часа. Препоръчва се родителите да носят предходни изследвания и епикризи.
 
"Страхът от Covid-19 се е отразил на профилактиката, което е особено рисково при децата", обясни доктор Николай Цуцумански, началник на Отделението по детска ортопедия и травматология към УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов”. 
 
Според него има нарастване на случаите с усложнения при деца след травми и заболявания, чийто симптоми са били пренебрегвани.

3
Още от Страната
Хора чакат при 30 градуса на опашка пред паспортната служба в Шумен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
колко щедро
2
1
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 1 седмица
Прегледа го прави ТЕХНИКАТА....Оператор на машина.....Така стои въпроса и със изследванията...Всички те се правят от ТЕХНИКАТА до 10 мин.. Теоретично КАК Е ВЪЗМОЖНО ЛИЦЕ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ във високите технологии да оценява такова нещо...Това здравеопазване - НЕОБХОДИМО Е ТОТАЛНА РЕФОРМА....Над 100 излишни болници точат касата...Всичко е шуробаджанащина.....Това ще стане !!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прочетете още веднъж заглавието "Пирогов" с безплатни прегледи за деца с проблеми на опорно-двигателния апарат" и се замислете над трагизма и абсурдността на българското здравеопазване. Българските лекари само два дни в годината ли извършват безплатни прегледи на деца?