Манолова: Няма заявени намерения за приватизация на ББР

От партията й настояват: Минимална пенсия 369 лв. от октомври
55
Манолова: Няма заявени намерения за приватизация на ББР
Снимка: БГНЕС

Няма заявени намерения за приватизация на Българската банка за развитие и концесии на магистралите.

Това обяви след разговорите на експертно ниво с "Има такъв народ" председателката на парламентарната група на "Изправи се. БГ! Ние идваме!" Мая Манолова. Тя заяви, че няма да отстъпят от предложението си за преизчисляване на пенсиите още от 1 октомври:

"Първа стъпка от 1 октомври в резултат на актуализация на бюджета, която ще бъде направена през следващия месец, като нашето настояване е минималната пенсия да стане 369 лева, да стигне прага на бедност и да бъдат повишени всички останали пенсии. В крайна сметка важно е да се стигне до целта, която хората очакват, а именно да усетят промяната в джоба си".

В допълнение Мария Капон отчете пълно съвпадение с данъчната политика на "Има такъв народ":

"Тоест запазването на 10% корпоративен данък, запазването на плоския данък и включването, разбира се, на необлагаемия минимум".

Депутатът от БСП Георги Гьоков заяви, че не трябва да се прави компромис с преизчисляването на пенсиите и че левицата ще настоява и за редица социални облекчения:

"Политиките в социалната сфера за младите семейства, данъчно облекчение, безплатни детски градини, безплатни лекарства за лицата до 14 години. Смятайте го това като предварителни разговори, на които да уточняваме позицията, има време, ще стигнем и до генералното решение кой ще подкрепя и кой няма да подкрепя".


55
Още по темата: Мая МаноловаИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 месец
Вижте Капонката как предано гледа сестра Галева!
43
1
 
6
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 1 месец
Няма начин комунисто-чалгарите да не съсипят някоя банка. Правят го винаги когато управляват, да си спомним банките при Виденов, КТБ при Орешарски и сега са нарочили ББР!
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
е как няма да се вдигат пенсиите нали Дон Джовани избори го чакат
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мая прекалява. С 5 %.Кресла.
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутрите идват.Галеви,Михалеви,Божкови и Мая- картечарката.
39
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много са смешни трoлоеете на мутрите с техните писаници против хората от антимутренските партии.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грешка е да се връща необлагаемия минимум при този огромен размер на сивата икономика.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Г-жо Манолова, къде са петте майки където уж системата ги убиваше? Притеснен съм. Няма ги вече на палатка пред МС. Да не би системата вече да ги уби? Защо не протестират, след като нищо не се е променило за децата им? Или бяха камуфлаж докато влезете в НС? Живи ли са? Или спонсора Ви от Дубай вече не праща пари??
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МаяМа, кой предложи Пеевски?
35
3
 
3
 
! Отговори
ООООХ... преди 1 месец
ДОКОГА МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ СИ ПРЕПИСВА НЕЩА КОИТО ДРУГИ СА КАЗАЛИ ИЛИ НАПРАВИЛИ ВЕЧЕ ЗНАЕМ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОЛКО ЩЕ Е МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ТЯ ГО КАЗВА ВСЕ ЕДНО ЧЕ ТЯ ГО Е НАПРАВИЛА- АКО СТАНЕ НЕЩО И НЕ СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ТАЗИ ЖЕНА ЩЕ Е ВИНОВНА ДОСТА ГОЛЯМА ИНТРИГАНТКА МЪЧИ СЕ ДА ПОВТАРЯ НЕЩА КОИТО БСП ГОДИНИ НАРЕД КАЗВАХА -ТАМ САМО ХАДЖИГЕНОВ МИСЛИ РАЗУМНО Е ХАЙДЕ ДАНО КЪСМЕТ
34
3
 
7
 
! Отговори
Симо жетона Волуяк преди 1 месец
На нейната партия името трябваше да бъде:"Изправи се Ганьо, идваме старите .с нов бардак."Боката на такова дъно на заби, че и тия в сравнение с него са нещо като реформатори за демократични промени.
33
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
...търсете парите...и ще им разкажете играта!!!
32
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
и ДС...изберете..България...или...крепостни...с нас който иска!!!
31
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
До от Дубайг-жа Манолова е ...пич!!!...за обща...севдето по- става...замък си докара бре...като обслужващ мафията...няма е за дълго!!!
30
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
направи се опит с ББР...опитаха да" минат" ИТН и да ги вкарат в "играта"...не сме слепи...изберете правилната страна...децата ни не висят пред китайските и руски посолства!!!...отвратително е че ги докарахме да висят въобще!...върнете децата ни!!!подкрепа г-жо!!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако вдига минималната значи трябва със същия процент и максималната да скочи! Не е коректно хора дето са бачкали на черно, да взимат повече пари от хората дето са работили за държавата!
28
8
 
3
 
! Отговори
Бойко шкафа преди 1 месец
Безплатен суджук няма ли да има?
27
2
 
8
 
! Отговори
поправка преди 1 месец
Изправи се БГ ! Ние се връщаме .
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До анонимен Съгласен съм. Редно е Мая да поеме някаква отговорност. Но би следвало да е по-скоро вътрешен министър, отколкото социален. Само така евентуално може да видим ще има ли ефект от нея в политиката и дали България ще се промени. Всичко друго са празни приказки.
25
5
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Лицата на промяната ? Както казва Румен Петков, ако съберат годините на Татяна Дончева и Мая Костинбродска в бг-политиката, и двете заедно ще минат ...50 години!