Протест пред Съдебната палата срещу насилника на кучето Мечо

Захари Шулев не за първи път е проявявал жестокост към животни
25 ное 2022 08:10, Петя Славова
31
Протест пред Съдебната палата срещу насилника на кучето Мечо
Снимка: Bulgaria ON AIR

Протестите срещу насилника на кучето Мечо Захари Шулев продължават и днес. Демонстранти този път ще се съберат пред Съдебната палата, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Случаят предизвика голям обществен отзвук. Миналата седмица беше разпространено видео, на което се вижда как 37-годишен мъж примамва кучето, а след това го пребива почти до смърт. Последваха протести пред дома на насилника и Шесто районно управление, където беше задържан.

По думите на хората това не е първият случай, в който Захари Шулев е проявявал жестокост към животни. Събират се подписи с искане за разследване. Протестиращите искат адекватна присъда за Шулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
Джордж Бърнард Шоу преди 1 година
"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните"Написано от мъдър и умен човек (Джордж Бърнард Шоу), за разлика от повечето, които се изказват по темата. След като харесвате съдистите и ги подкрепяте, защо не си вземете съдиста вкъщи, да си го гледате ?
19
5
 
4
 
! Отговори
*** преди 1 година
Предлагам следващият пък, когато куче ухапе някой човек, ако е домашно да изпочупим къщата на собственика, ако е бездомно - съответната община.
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, да биеш куче не може, а да убиват ловците диви животни или да колят прасета и пилета може! Тия кучезастъпници са лицемери! Сгрешили са къде да протестират!
17
4
 
8
 
! Отговори
Една българка преди 1 година
Такава жестокост и садизъм трябва да се наказват строго от закона. Защото днес ще е куче, утре дете. Обществото ни трябва да проявява нетърпимост към подобно отношение. Замслете се, ако вашето дете стане просто свидетел на това насилие как ще му се отрази на психиката?
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пред Козяк кога? То Либия, то Ирак, Афганистан ..... И то хора избиват
15
5
 
4
 
! Отговори
Taню преди 1 година
Плexoто си е за панделата, *** и тия кyчелюбци са си диагноза...
14
13
 
23
 
! Отговори
алоо преди 1 година
А протести пред домовете на собсвеници на кучета,нападали,причинявали физически и психически травми на деца и възрастни КОГА????
13
9
 
6
 
! Отговори
Кой бие кучето преди 1 година
Срещам един познат безделник на социални помощи докато отивам пеша на работа щото бензина скъп . А той ми казва че по цял ден биел кучето.
12
18
 
6
 
! Отговори
Teo преди 1 година
11 човека се събрали и протестират! За какво бе, драги?!? Присъдата трябва да е превъзпитателна, за да не убие следващия път тоя папур човек. Единственото, което подкрепям е, че трябва задължително да го накарат да ходи при психолиг, заради изблиците на садизъм! А бездомните кучета нямат място в града! Точка по въпроса! Но това е работа на държавата, и те самите нямат вина!
11
19
 
6
 
! Отговори
Кути преди 1 година
Все тая, не ме интерсува.
10
9
 
2
 
! Отговори
ууу преди 1 година
До Зозо Дааа, такъв е манталитетът на раята ..... навеждане.
9
7
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен...А бе около Летището има три глутници кучета........... Ами ще купиш хляб /без ДДС/ от магазина и отиваш при кучетата. Храниш ги и повече няма да те закачат. Обаче трябва да отхапеш от филията и тогава да им я метнеш, така ще запомнят миризмата ти и ще те познават кой си.
8
28
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе около Летището има три глутници кучета идете и си ги вземете да си ги отглеждате, стига тормоз над хората който ненавиждат кучета,долна пасмина загрижили се за кучетата а що народ живее без дом и храна, те ще ви съдят утре
7
11
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен.......... Хахахаа, и тримата богатири, дето примамили Змея горянин в банята на Иванушка пияницата и чакали ред да го таковат... Казали му: ".....глyпak си ти Змей, глyпak. Сега ако имаше 3 дупки вместо 3 глави, отдавна да сме приключили с теб...." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
6
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва строг закон за насилниците на животни. Дали диви или питомни. Трябва да се заклейми Боримечката за насилие над мечка. Да се заклеймят тримата братя убили по безобразен начин ламята заради една златна ябълка. Учат децата с Тея приказки на насилие. Да не говорим за тия дето се точат да извършат убийство по Коледа на прасето си. Има и серийни убийци на кокошки.
5
12
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Много багодаря на тези Добри хора за неотстъпчивостта в опита за справедливо наказание на рома.Искрящо благодаря,че Животните имат Гражданска защита! Благодаря от сърце и разум! Ше използувам случаят отново да призова за назначаването на пост Министър на Правосъдието на Госпожа Леа Коен.Някак си свързвам холокоста с безумното мъчение на животни. Хайде стига вече екстерминации на Народът ни и Неговите Приятели !
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
каквото на село, такова у градо
3
28
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от такива навлеци АМАН като искат да си приберат уличните кучета по къщите а не да ревът като вдовици за уважение
2
20
 
23
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Лош насилник, лош! Щом посяга на хора, той ще посегне и на кучета! А къде да протестират нападнатите и разкъсаните от кучета, деца и възрастни?
1
12
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Пък Сашко вече е добре и взел да прави злобарки :))))))))))))))))))))))))))))