’ристо »ванов: ƒо 8 месеца може да приключи законодателната част по съдебната реформа

 огато местните избори приключат, нещата ще се успоко€т
7 окт 2023 21:30, —тела —то€нова
45
’ристо »ванов: ƒо 8 месеца може да приключи законодателната част по съдебната реформа
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

’ристо »ванов от „ѕродължаваме пром€ната-ƒемократична Ѕългари€ съобщи, че до 8 месеца може да приключи законодателната част от работата по съдебната реформа. “ой посочи, че в парламента има мнозинство, което може да промени конституци€та. ѕо думите му след това ще бъдат нужни промени и в «акона за съдебната власт, като после се пристъпи и към реформи на Ќаказателно-процесуални€ кодекс. –аботата ще отнеме време, но ако всичко се движи в нормални€ политически график, би тр€бвало в рамките на 6 до 8 месеца да приключим, об€сни »ванов. » допълни, че в същи€ срок може да има и нов главен прокурор, още повече че процедурата ще се развие пред реформиран ¬исш съдебен съвет.

»ванов каза още, че местните избори са инжектирали допълнително адреналин във всички политически играчи, но когато приключат, нещата ще се успоко€т. ћного хора са изкушени да клат€т лодката, но бих призовал да не се увличаме, защото т€ лесно може да се обърне и после всички ще бъдем на дъното, каза »ванов и подчерта, че от тази гледна точка правителството е безалтернативно и ще бъде стабилно.

«а протестите на миньори и енергетици той коментира, че проблемът е, че от много години не е имало управление, което да търси диалог с т€х. ѕритеснени€та на хората са разбираеми, посочи »ванов. —поред него има пазарни възможности и финансови средства, с помощта на които проблемите да бъдат решени
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


45
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
37
0
 
0
 
! ќтговори
Ќещо преди 8 месеца
под-лец
36
0
 
2
 
! ќтговори
¬асил преди 8 месеца
ј най-веро€тно нищо да стане, превдив че неуспели юрист и политици като »ванов се занимават с това.
35
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
—м€там, че вашата власт ще приключи преди 8 месеци. » нико€ парти€ н€ма да се съюзи с ƒЅ и ѕѕ. ¬ие сериозно ли си пов€рвахте, че Ѕоце от Ѕанк€ ще се коалира с вас? Ќа него вие вече не му тр€бвате: де що има мърсоти€ направхте и ЅЅ може само да ви благодари.
34
0
 
1
 
! ќтговори
баба мара преди 8 месеца
не пипаите конституци€та н€мате капацитет при 40 процента изб активност когопредставл€вате
33
0
 
3
 
! ќтговори
јло ћаджо, преди 8 месеца
а бе ћраво€д-√ранто€д,от 2016 все съдебна реформа правиш и още нищо не си свършил освен десанта на –осенец за парче баклавичка от ръката на ƒоган€,бъркането в носа и монотонно каканижене на безсмислици в Ѕосфор тв,возене в джипки за бибитки и лапане на р€заната мазна наденица на Ѕеевски! Ќа всичко отгоре н€маш 1 ден трудов стаж и си със спрени адвокатски права!— други думи - ходещо право черво за производство на демократични Fекалии!
32
0
 
4
 
! ќтговори
ќф преди 8 месеца
—акън, недей! ¬сички знаем, че тупаш топката и нищо н€ма да направиш! ¬сичко е за пред хората, другото е ала бала.
31
0
 
7
 
! ќтговори
√еорги »лиев ћитев преди 8 месеца
ƒо сега не ви стигнаха н€колко петилетки другарю ’ристо »ванов . ¬реме е да си влезете доброволно в психодиспансерите или в затворите с доживотни присъди .
30
1
 
3
 
! ќтговори
нафърфорий преди 8 месеца
»цоуу..., ти си бил гол€м оптимист, бе! -))) ƒостъ съ съмн€ва да изкарате още ќсем ћесеца във ¬ласта и ”правлениету на държаватъ!!!!!
29
0
 
2
 
! ќтговори
ззд преди 8 месеца
«акон за защита на държавата. Ќай сетне . Ќие от браник отдавна чакаме този моментъ.
28
0
 
6
 
! ќтговори
Ћъки преди 8 месеца
» с лодка и без лодка,с колело и пеша пак си същи€ дългоноско,само дето преместихте *** на ћеди ƒоган в –осенец!
27
0
 
6
 
! ќтговори
¬есо преди 8 месеца
–и100 »ванов,по-известен,като ”ди  ълвача,завършва нещо,дето никога не е започвал!ѕолитически инвалид и долно ***!
26
0
 
4
 
! ќтговори
–анбо преди 8 месеца
ƒѕ— никога н€ма да отстъпи пълни€т си контрол над правораздаването.  акви закони и промени ще се приемат, н€ма никакво значение, пак всички съдии и прокурори ще се назначават само и единствено според това, колко са ло€лни на сара€! “ова е основата на съвремента българска държава и никой не може да € промени!
25
0
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
ƒа се има предвид, че ’ристо »ванов (Ѕойкикев) е с прекратени адвокатски права. “ой никога не е влизал в съдебна зала и е една правна нула.
24
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
Ќикаква реформа не правите Ѕойкики,създавате антиреформа в правосъдието съвсем умишлено .ќстав€т ви да правите каквото си искате само и само да сте ло€лни на чужди интереси,затова мачкате  онституци€та,защото за покровителите ви не е важно дали държавата потъва и финансите също,а т€хното.ј двойното гражданство от какъв зор и за кого?ќткъде се пръкнахте такива позорища ?
23
0
 
5
 
! ќтговори
»стината преди 8 месеца
√оворител€т на ћаджо се изказва неподготвен! ћафи€та официално си има държава след като са завзели √≈–Ѕ, ѕѕƒЅ и ƒѕ—!
22
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
" –исте".“и който беше ћинистър на ћутро омуниста и ѕак му "пристана"! 8 месеца са доста време мисл€! » до тогава ўе сте ѕаднали » други —ћ≈Ќ»Ћ»! —хващаш ли ѕредателю??!
21
1
 
8
 
! ќтговори
»деалист преди 8 месеца
“€ вече свърши. »мате си ваш √лавен прокурор!
20
0
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
«а 8 месеца може да се роди още едно момиче на  ирчо. Ќищо друго н€ма да направите. ј. ’ристо Ѕойкикев по търбух се влачеше на –осенец, вчера се прегръща с ѕеевски. Ѕо€джии и предатели!
19
5
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
’ристо, промените тр€бва да са гласуване до  оледа! —тига разт€гахте повече локумите. »ли правете импийчмънт на ***... ƒ≈…—“¬ј…“≈!
18
0
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 8 месеца
¬сички промени направени от сегашното мнозинство ще бъдат отменени от следващото мнозинство!