Тийнейджърки пребиха връстница след спор за момче

Побойничките са две
19 окт 2023 13:51, Стела Стоянова
29
Тийнейджърки пребиха връстница след спор за момче
Снимка БГНЕС, архив

Хванаха две момичета, нанесли побой на трето в Перник, съобщиха от полицията.

Сигналът за битото 16-годишно момиче е бил подаден на 29 септември от майка ѝ. Установено е, че извършители на побоя са две момичета - на 16 и 14 години.

Между трите е имало спор за момче, който е ескалирал в края на септември. Материалите по случая са изпратени на прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: побойтийнейджърки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
6
 
! Отговори
Диана преди 6 месеца
До Мъжкарани Каквото и да е, лошо е - момичетата не са момичета и момчетата не са момчета! Ето заради такива кучешки истории нямаме здрави семейства! Защото мъжът е главата на семейството, а той не може да бъде уважаван и ценен ако се поддал на атака на жената, а жената определено използва всички възможни средства - като почнеш от натрапване и свършиш със секс...Жените трябва да разберат, че е в техен интерес мъжът да поеме отговорност за връзката и тогава да дойде секса, а не обратно...
20
4
 
12
 
! Отговори
Мъжкарани преди 6 месеца
Не разбрах, те ли са искали да таковат момчето или обратното?
19
2
 
11
 
! Отговори
Оставете носталгията преди 6 месеца
Демокрацията победи!
18
5
 
19
 
! Отговори
Нафърфорий преди 6 месеца
Нямаше подобни ексцесии в поведението на момичетата по времето на моето детство в училище, в гимназията и в университета!!! Афроамериканската култура и поведение стигна, и превзе и Бг!!!!! Ужас!!!!!!!!!!
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В българската "ивица Газа" непрекъснато стават военни дейсрвия по най-различен повод, характер и изход.
16
6
 
5
 
! Отговори
Диана преди 6 месеца
До Кравар Евроатлантик Според мен, не си много далеч от истината защото БСПтата работят под шапката именно на САЩ-от там на Англия,т.е САЩ са без отношение към нас,но явно слушкат Англия за нас..А тя си има стари планове да ни върне в Турция за да замаже очите на турците и получи достъп до Истанбул-древната столица на Православието..Натиска върху нас е чутовен,направо ни размазват отвсякъде с тези негод.ници от БСП-техните проводници у нас!-да сме толкова зле,че сами да искаме да сме в Турция
15
11
 
17
 
! Отговори
Има още накъде преди 6 месеца
Имат още да се развиват децата докато достигнат нашите кумири от ФАЩ. Във ФАЩ не се бият когато имат проблем. Там се стрелят. Да бяха хванали по една ЕМка да влезнат в училището и да направят и тук една масова стрелба та да има Кирчо с какво да се похвали. Че и ние се нареждаме до големите сили! Мерим се с прогресивния свят!
14
6
 
7
 
! Отговори
Нервноатлантик съм преди 6 месеца
Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.
13
5
 
9
 
! Отговори
По подобие на ФАЩ преди 6 месеца
Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истината и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Джендърство и нивък морал. Бият се избиват се! Всичко се вижда!
12
5
 
8
 
! Отговори
Диана преди 6 месеца
Децата копират възрастните! Докато не махнем насилието във всяка форма от живота си има много да се чудим защо това и защо онова...Насилието, което внедрява БСП по всякакъв начин в обществото ни няма как да се премахне докато не премахнем причината - БСП и тяхната некадърност да решават политически проблеми!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Да спрем насилието!
11
5
 
22
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 6 месеца
В България започна да има липса на Мъже .Има програма на ЛГБТ за Училищата насочена срещу момчета - да станат ГЕЙ . Пример са Хекимян , Терзиев и Контрера - хора издигнати във високи Позиции , гейове - това е примера за обръщане на пола .
10
14
 
8
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 6 месеца
Я да видим руските ботове как ще го изкарат че САЩ са виновни за тийнеджърските случки в сряда следобед в Перник.
9
4
 
22
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 месеца
Е? И като я пребиха спечелиха ли момчето :)))
8
7
 
23
 
! Отговори
Коментар преди 6 месеца
Ами то при модерното еврожендърство всеки втори е модерен ляв и трудно намират момчета!
7
4
 
10
 
! Отговори
явно са по ниско преди 6 месеца
интелигентни пубертетките . сигурно по отдалече се е започнало, но не са обърнали учители, родители . ако не е заради момче ще е заради дрога или пари . в перник е малко като на Газа . кряскане , вряскане , ама от играчка и любов, та плачка . едва ли са джендърчета, не е кой знае какво станало - леко кютек , мало плесканици
6
5
 
17
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 6 месеца
Много са ги сърбяли "саксиите"
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво внимание от родителите, крушата не пада по далече от дървото .
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
тройка не искат ли :)))
3
10
 
17
 
! Отговори
Друго момче преди 6 месеца
А биха могли да му предложат телата си заедно! Недосетливки такива!
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е това е чалгарско поколение!Замислете се! Нула възпитание и внимание от родители- предишна генерация чалгари.