ѕродължава издирването на изчезналата »вана от ƒупница

ћомичето е в неизвестност от 22 февруари
26
ѕродължава издирването на изчезналата »вана от ƒупница
—нимка: Facebook

» днес - в празнични€ ден, ще продължи издирването на 17-годишната »вана от ƒупница, казаха от полици€та.

ћомичето е в неизвестност от 22 февруари - вече 11-то денонощие.

¬ операци€та се включват полицаи, жандармеристи, по сво€ организаци€, и доброволци. Ќа то€ етап не се
предвижда спиране на издирването, макар че досега н€ма никакъв резултат и н€каква информаци€ за »вана, казаха за ЅЌ– от ќбластната дирекци€ на полици€та в  юстендил.

ѕровер€ват се всички подадени сигнали. Ќ€кои от местностите и обекти край ƒупница са провер€вани по два-три пъти. ќсобено района на ƒренски€ рид над града, при параклиса "—в. —пас", поречието на река ƒжерман.

"Ќ€ма нищо ново. ≈динственото, което съм коментирал, е, че тр€бва да има радиомълчание по темата, защото €вно случа€т не е толкова лесен за развръзка", каза кметът на ƒупница ѕърван ƒангов пред ЅЌ–.


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


26
ќще по темата: ƒупница»вана
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
22
0
 
3
 
! ќтговори
÷ъ до 20 преди 1 месец
ј ти май не вд€ваш, че при факта, че ≈ »ћјЋј телефон - Ќ≈ й е било нужно да иска телефон от н€каква жена случайна. “оест - има твърде много противоречи€ по случа€.
21
0
 
6
 
! ќтговори
Ѕр до 21 преди 1 месец
 ой б€га при при€тел€ си като си захвърл€ €кето, телефона и е без грам пари???
20
4
 
2
 
! ќтговори
“акъв е живота преди 1 месец
ѕредишни€ път когато е изб€гала без да се обади е отишла при при€тел€ си ..... ј сега ? “огава са € върнали със скандал между родителите и и момчето. ƒа не би да си има друг при€тел и заради предишни€ скандал да не е казала на родителите си. ѕреди да изчезне е разпитвала учители и веро€тно майка си за сеееккса . ѕоне така съобщават полициата и родителите. ƒано да се върне сама. “о се вижда че издирването не е много ефективно.
19
5
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо јнонимен 8 - —игурно не си попаднал на информаци€та, че момичето е поискало телефон от непозната жена и по този телефон се опитало да се свърже с майка си, ко€то обаче в момента е говорила по нейни€ телефон. — други думи, вече е установено от чий телефон е звън€ла.
18
5
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо јнонимен 12 Ќад€вам се и този случай да е такъв. ¬се пак, €сно е, че момичето е имало намерение да отиде н€къде, щом е казала на учителката си, че майка й ще дойде да й вземе багажа. Ќищо чудно да е отишла с при€тел в √ърци€ на разходка и след празниците да се по€ви. Ќад€вам се да е така.
17
1
 
15
 
! ќтговори
”ж преди 1 месец
“р€бва да разпитат и учениците, които са лепили дъвки по косите и са € тормозили. ћного пъти учениците продължават вандалщините и извън училищата.
16
5
 
9
 
! ќтговори
ѕродължава преди 1 месец
ќще колко мигранти ще доведат за Ўенген? » накра€ тук н€ма да може да се ходи.
15
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕетко —ертов изб€га от жена си. ј т€ вдигна жандармери€та на крак .
14
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ова дете или се е отървало от живота или са го отървали. ѕо-веро€тно е второто. » при двете положени€ е на по-добро м€сто.
13
5
 
13
 
! ќтговори
¬ече преди 1 месец
–одителите искат да управл€ват училищата вместо учителите. –езултатите са на лице. —ега те да се оправ€т.
12
2
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћ¬– има успех , като откри ѕетко —ертов на седми€ ден на плаж в √ърци€. ¬ъпреки въртолети , жандармери€та, камерите
11
1
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћ¬– ƒупница не откри изчезналите брат€ √алеви. » "сестра" √алева и т€ не ги откри та едно момиче ще откри€т.
10
3
 
16
 
! ќтговори
Ѕаш преди 1 месец
“р€бва пак да има помощни училища за болните деца, а педагогически стаи и възпитателни училища за агресивните ученици.
9
5
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо4. »мала връзка с ченге . “а техните връзки са навс€къде . Ќ€ма п р с тит”тка и сводник без да е свързано с ченге. ¬секи сводник е свързан с ченге
8
2
 
27
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«ащо излъгахте за телефона? ћожехте да € проследите до сега 100 пъти по телефона, който ≈ Ѕ»Ћ ” Ќ≈я. «ащо Ќе го направихте? ¬торо - чий е телефона, от който е звън€ла уж т€ на майка си, защото уж Ќ≈ е имала телефон в себе си???? “ова е лесно да се провери. Ќ≈ работите по случа€ с желание.
7
2
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко беше тийн истори€, вече щеше да е приключила. «ащо заспалата полици€ вече не разследва отвличане и убийство. ’ората, които разследват убийства са сред малкото читави в ћ¬–, ще разберат за 1 ден какво е станало, а сега следите изстиват.
6
11
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ј защо € издирват :)))
5
13
 
4
 
! ќтговори
“ъй преди 1 месец
“олкова ли н€мат камери навс€къде. ¬ече човек не би тр€бвало да може да пръцне без да се види струйката топъл въздух. ƒали е забремен€ла от н€кой  оп или е трафик на хора това доказва че жените не стават за друго и тези които решат да прав€т нещо друго не участват в раждаемостта и после се оплакват че се топим. јми спрете да ги раждате и спрете с глупавите драми и сапунки и да се приключва и без това ще се стопим.
4
11
 
9
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 1 месец
¬ќƒ≈ўј“ј ¬≈–—»я ≈, „≈ ≈ »ћјЋј ¬–Џ« ј — „≈Ќ√≈ » ≈ «јЅ–≈ћ≈ЌяЋј. “я ≈ »— јЋј ƒ≈“≈“ќ “ќ… Ќ≈ » я ”“–≈ѕјЋ «ј ƒј —≈ ќ“Џ–¬≈ !—Ћ”„¬јЋќ —≈ ≈!
3
4
 
21
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 1 месец
÷яЋј“ј »—“ќ–»я ≈ ћЌќ√ќ √Ќ»Ћј!!! ј ќ Ѕ≈Ў≈ “я ƒј Ѕя√ј ў≈Ў≈ ƒј —» ¬«≈ћ≈ –јЌ»÷ј“ј!!! «ј–я«јЋј —» “я –јЌ»÷ј“ј » »«„≈«ЌјЋј!!! »Ћ» ≈ ”Ѕ»“ј »Ћ» ≈ ќ“¬Ћ≈„≈Ќј. ј ќ Ѕ≈Ў≈ —јћќ”Ѕ»…—“¬ќ ƒј ≈ Ќјћ≈–≈Ќј ¬≈„≈! ќў≈ ќ“ —≈√ј  ј“≈√ќ–»„Ќќ —≈ «Ќј≈, „≈ ≈ —“јЌјЋќ Ќ≈ўќ ЋќЎќ.