Екстри за родните евродепутати

Евродепутатите ни ще ползват коли на парламента, ще се лекуват безплатно в „Правителствена“ и ща минават през ВИП-а на летището
18 яну 2008 10:26,
10
Екстри за родните евродепутати
Евродепутатите Душана Здравкова от ГЕРБ и Кристиян Вигенин от БСП. Снимка: БГНЕС

 

Българските евродепутати също ще могат да ползват колите на Народното събрание.

Това стана факт след като депутатите приеха на първо четене промени в Закона за избиране на членове на Европейския парламент, които изравняват статута на нашите евродепутати с народните ни избраници.

Освен това представителите ни в Страсбург ще имат и привилегията да се лекуват безплатно в Правителствена болница и да минават през ВИП-а на летището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Още какви привилегии да им дават на тия, дето вземат 38 000 лв заплати на месец и всичко - билети за самолет, хотели, офиси, дневни и пр - им е безплатно докато са евродепутати? Нагли и ненаситни кръвопийци!
8
0
 
0
 
! Отговори
mila преди 16 години
А, как така? Нали ГЕРБ ги плюеше всички привилегировани! Каква стана тя! ***, на кой хвърлят прах в очите. Всички са маскари! И те си уредиха привилегии!
7
0
 
0
 
! Отговори
ML 400 CDI преди 16 години
БЕЗПЛАТНО само за обитатели от парламента!!! Изключвам Журналистите...Надарен предлага анални услуги- 23.7 см, може и с Вазелин- 22.9Пол и възраст без значение...
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
като му гледам визията на този псевдо човек- евродепутата - гей-комунист генчо вигенин направо се стряскам от въпроса който си задавам - какво е това *** и олигофренично население способно да избере да го управлява в 21 век болшевишката партия която за 60 години успя да унищожи България и да обезличи народа й ?Та нали точно тези червени *** бяха против Нато, против Евросъюза , а сега са евродепутати точно там !!!!!!!!!!!!!!!!Ето днес видяхме същноста на *** - първанов ГОЦЕ и ПЛАЗМОДИЯ станишев - ето такава *** и слузести червеи ни управляват ! Те не отстояват СУВЕРЕНИТЕТА на България !!!!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 16 години
Българчета, ВИЕ сами си ги избирате!...
4
0
 
0
 
! Отговори
gadnqr4eto преди 16 години
Миличките това ли ви беше проблема, не можете да си возите задниците на народните лимузини, на летището не ви бръснат за сливи защото никой не ви познава че искате ВИП да ползвате, а пък и милите безплатно да се лекувате......че сте социално слаби а народа нека плаща по 2.20 за тоя дето духа......... Мама ви загубена поне не се излагайте така долно....... крадливо племе сте ей ненаядени !!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Пустинна мишка преди 16 години
От евродепутат работа да чакаш да свърши - все едно от крокодил вълна да стрижеш! Безсрамници, не се наядоха бе, да им приседне дано това дето го късат от залъка на гладния народ!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
Това беше един от най-важните закони за гласуване! Браво на депутатите!!!!! А защо не си гласуват и по един самолет за да не се съобразяват с общия трафик на летището! Няма оправия тази държава...................
1
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
Браво! А някаква работа все пак вършат ли????