Миков поема МВР. Ремонтът приключи, май

Меглена Плугчиева - евроковчежник, Николай Цонев сяда на на стола на Близнаков, Валери Цветанов отстрелва Нихат Кабил, а Евгений Желев се намърдва в здравното министерство
22 апр 2008 12:05,
54
Миков поема МВР. Ремонтът приключи, май
Снимка: БГНЕС

Досегашният председател на парламентарната група на Коалиция за България Михаил Миков ще бъде новият министър на вътрешните работи.
 
Меглена Плугчиева пък ще е дългоочаквания вицепремиер, който ще отговаря за парите от европейските фондове.

Досегашният изпълнителен директор на "Социални дейности на МО" Николай Цонев сменя Веселин Близнаков на поста министър на отбраната.

Нихат Кабил е министърът от квотата на ДПС, който ще бъде сменен. На негово място застава ст.н.с.Валери Цветанов, койюто досега бе директор на Института по почвознание и агроекология "Никола Пушкаров".

С поста си се разделя и здравният министър Радослав Гайдарски. На овакантеното му място сяда Евгений Желев - председател на Aгенцията за българите в чужбина и бивш старозагорски кмет.

Новите имена в кабинета бяха съобщени от социалният министър Емилия Масларова.

По думите й всички промени се правят с цел да има организация, да се стимулират част от процесите, да се активизират част от администрациите.

„Промените се правят с оглед успешно приключване на мандата и много бързо реализиране на управленческите програми на правителството”, каза Масларова.

Масларова допълни, че промените се правят, за да се засили дейността на Тройната коалиция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е за вярване, че Емел Етем и Масларова остават!Егати жалката работа, егати подигравката!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наистина по-гнусен и мазен тип в БСП няма.Не ме е грижа,че тая партия ще се свие и ще се разпадне,а това ,че трябва да чакаме още една година.
51
0
 
0
 
! Отговори
Gigov преди 15 години
Абе този нов министър Евгений Желев не го ли гърмяха като мафиот
50
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Кабил, биха ли му шута накрая, айде на къраааа!
49
0
 
0
 
! Отговори
питащ преди 15 години
Този е най-гнусният и противен тип от БСП.Толкова е мазен.Направо отврат!Не знам докъде ще докара МВР?
48
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Може и да е верно ,че новите министри са по-добри от досегашните. МОЖЕ , АМА НЕ! Проблема на всичките е ,че дори да са добри момчета,събрали са се с лоши приятели - комунисти. Така ,че крайния резултат от дейността им ще бъде пак закопаването на България
47
0
 
0
 
! Отговори
ченге преди 15 години
Михов ще гони михаля.И него мама ще види.Стани да седна.Мушморок.
46
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Де да можеше както иска 41: да хванат такива като Галеви и Маргини. Щото тогава откъде ще дойде финансето на партиите? Подозирам, че тази ситуация нарочно се крепи от *** и ченгетата, за да има с какво да държат опозицията, така че даже и министър с най-добро желание трудно ще направи чистка.
45
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 15 години
за 18г. демокрация разбрах едно, който и да дойде все тая
44
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 15 години
xaxa uchudvashto e ,che i niakoi drug znae za voennite uniformi - diplomnata rabota na nashiat skup rpemier-mishok v MGIMO - Moskow , jaluk nauchen trud za visshe uchilishte ot takuv rang , tragedia dami i gospoda, strahliv premier si izbrahme, gorko ni s novite promeni /dosta smeshni/ v kabineta ....... ta koga e datata na opozitzionniat miting ....... za svaliane na pravitelstvoto........ i za idvaneto na nashata gostenka ....... xiperinflatziata
43
0
 
0
 
! Отговори
poli преди 15 години
Напълно съм съгласен с 41. Но според мен само Костов може да се справи с наближаващата икономическа криза и проблемите в МВР. Сергейчо е толкова слб и безхарактерен, че може да пише само за военни униформи.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
42-годишният Тони Василев бе прострелян си в столицата.
41
0
 
0
 
! Отговори
lora преди 15 години
Ако Миков е министър на място за 5 дни ще направи необходимите промени в МВР.За 5 дни маха всички корумпирани и доверени лица на Петков и проблемите се решават. На тяхно място слага честни и кадърни ченгета, които хващат Галеви и Маргини и доверието се връща към системата. Всичко е толкова лесно стига, човек да има желание да работи за родината. В това отношение Г-н Иван Костов е ненадминат.На човека му побеляха косите доката оправи страната и я поведе към ЕС и НАТО, и подобри финансовата ситуация. Затова и Костов трябва да стане пак премиер за да вкара Р>Петков и Гоце в зандана.
40
0
 
0
 
! Отговори
atanas_1941 преди 15 години
На тоя като му слушам приказките, явно е от верните партийци, готов да изяде цялата порция , която ще му сервират
39
0
 
0
 
! Отговори
Теменужка Драгалевск преди 15 години
След Мими Йорданов и магаре може да бъде министър на МВР! А Мими е министър на "великия" Костов! Тогава за какво говорим?!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво доживяхме народееее - Мутра да е военен министър! Мутра истинска!!! Не ченге, не агент, не счетоводител, не юрист а МУТРА!!!
37
0
 
0
 
! Отговори
rabo преди 15 години
Znam 4e ima lo6i hora, no za6to samo te pi6at. Za men nqma lo6a ideologiq ili religiq- maj vajnoto e da ne propovqdva IZBIVANE NA HORA. A tuk pi6e6ti samo iskat da iztrebvat, izgonvat i mnogo mnogo da obijdat. SYVZEMETE SE!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много зле изглеждат резервните играчи, ама мноооого! Добре че малко им остава! ЩЕ бъдете пометени тоталноооо
35
0
 
0
 
! Отговори
пипи преди 15 години
Каква реформа направихте Г-да управляващи само?Тури му пепел.Опитвате се да замажете очите както на народа така и на ЕС.Засрамете се бе, на народа му омръзна от вашето безхаберие и некъдърнатото ви управление.Няма що "страхотни "министри избрахте.От трън та на глог ,че е по-висок. Ама нали кокъла не е за изпускане.
34
0
 
0
 
! Отговори
шопо преди 15 години
Окам и яз на сергейчо невиди ли че резания турчин и Хасан "коннико без глава" го правят на изоглавен.Он може и таков да си е като требе нек се върне у детската градина.Много му харесва да е Председател,даже и да се усере целия ама да е председател.След време децата че учат освен Ж. Виденов другия който се усра беше С. Станишев.Дето викат сърбето "ХВАЛА".