Бойко се самоизключи

Кметът обяви, че партиите стимулират сивата икономика. ГЕРБ партия ли е?(бел. ред.)
27 май 2008 10:19,
32
Бойко се самоизключи
Снимка: БГНЕС

"Българските политически партии зорлем правят фирмите за да влязат в сивата икономика като ги заставят да отчисляват от приходите си за партийните каси", каза неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на кръглата маса за сивата икономика в България.

Борисов подчерта, че в момента правителството и държавата стимулират сивата икономика и определи днешната дискусия, ката абсолютно ненужна.
"През последните две десетилетия се правят корупционни схеми пред очите на всички управления, но се представят като законни и няма последствия. Някои от тези схеми са като учебник как се прави сива икономика", каза още Борисов.

Според него заради увеличеният акциз българинът пие пет пъти по-малко отколкото при управлението на НДСВ.

Кметът обаче поздрави правителството за извършената от него данъчна реформа.

Въпреки изсветляването на част от сивата икономика през последните 5 години след намаляването на преките данъци, през първото тримесечие на 2008 г. все още 1 млн. и 700 хил. души остават извън работната сила, 14% от българите са получили допълнително заплащане в плик през 2007 г.се казва в анализа на Центъра за изследване на демокрацията, който организира днешната кръгла маса в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
зелената пепелянка преди 15 години
Прочетете последното изречение от глупостите писани от червената пепелянка и ще разберете за какво става дума. А дали привържениците на ББ са шимпанзета, съдете по образователният им ценз и от колко големи градове на страната са, за разлика от бабичките и детковците ,които си умират от радост, че Станишев ще им даде по 5 лв. отгоре на пенсията. Нещасттна България, щом все още има хора ?, които се уповават на БСП - НАЙ ГОЛЯМОТО НЕЩАСТИЕ НА бЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 70-80 ГОДИНИ.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе то ако се гледа честно и на праче, май наистина си е по-добре да остане БСП на вляст, а не да идва тоя маймуноподобен *** и некадърник Бойко Борисов и бандата му ГЕРБ, щото още повече крадене ще има от политиците, а за народа пак само един гол член отзад, празни хладилници, оскотяване и сиромашия!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
orlin преди 15 години
Бургас подари бизнес на съветник от ГЕРБСъпартиецът на кмета откри зеленчукова борса на мястото на общинската Само 3 месеца след като кметът на Бургас Димитър Николов от ГЕРБ закри общинската зеленчукова борса, съветник от същата партия разкри своя частна.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какво излиза след толкова мераклии за кметове,май ако се кандидатира Софиянски пак ще спечели :)))
27
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
само шемети ни оправляват вие шопите сте най големите *** но вие не сте щопи асте *** ***
26
0
 
0
 
! Отговори
Приваржененик на Жан преди 15 години
Определено трябва да се гласува само за БСП щото така или иначе сме я подкарали кам пропаста поне даите да оставим хората да ни доудавят иначе зако сме ги тарпяли 4 години.Инфлация 14,6 за този месец чудя се ако управляват още 4 години дали ще ходя на кафе пак с по 5 милиона погледнете го от добрата страна накря сички ще сме милионери
25
0
 
0
 
! Отговори
Червената пепелянка преди 15 години
Мястото на шимпанзета като Бойко Борисов и неговите привърженици от ГЕРБ, които са до един шимпанзета именно е в зоопарка - да им се смеят хората или пък в джунглите, което им е естествената среда! На шимпанзетата от ГЕРБ не им е мястото в политиката, ама айде те са заблудени, но Бойко е най-голямото шимпанзе и трябва да бъде държан далеч от сериозните неща, щото пречи.... и ще пати!Трябва да се гласува само за БСП, иначе ще станат още по-зле работите в България!!
24
0
 
0
 
! Отговори
панито преди 15 години
за 20 г само едно дядо ми хареса питат го как ще си оправи българия и той каза като ги избият в пърламента на тяхно място ще дойдат нови ще дойдат но вече ще имат 1 ум
23
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
С тези дебели пръстчета щипе парички като невидял
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe kak shte glasuvam za Kostov, toi se oako totalno i gledashe kato prudnal v noshta kogato zagubi izborite.Spomnisi 4e toi prodade aviokompania Balkan za zenata na apartament v Sofia, spomni si Sapio,Olimp i tn .....mnogo ti e kusa pametta!A na sofianzite koito mishat mnenia tuk - stiga s tova mekane- pishete na Bulgarski be yiovi glavi !!!
21
0
 
0
 
! Отговори
съветник преди 15 години
Я да каже тоя подлец защо ГЕРБ в София пак прави заменки с общински имоти. Колко пари се източват от градския транспорт и ***. Нали щеше да направи нов завод, след 3 години, вече мин този период и той нищо не енаправил за София. ВЪН МУТРАТА БОРИСОВ И САКСКОБУРГОТСКИ. Боже пази ни от такива шмекери.Амин
20
0
 
0
 
! Отговори
mutra преди 15 години
Б.Борисов е слаб кмет, който нищо не прави за столицата. Цялата е потънала в мизерия и мръсотия. Съгласен съм със предишния, че 1лв. е много, всеки знае, че в София за да стигне6 до някъде се смяняват минимум два автобуса. Но нека им е на софианци, другия път пак да глсуват за тоз главорез. Не дай Боже тоя *** пожарникар да ни стане премиер, тогава ептен ще го закъсаме. Стига повече опити с царе и мутри, опмнете се българи. Алтернатива има и тя се казва ДСБ и Костов.
19
0
 
0
 
! Отговори
boiko prostio преди 15 години
Тоя Бойко е най-голямата мутра в днешно време.Да каже кой му дава парите и защо вече три години не оправя София. Аз ви казвам, че тъпия Бойко нема да стане премиер. Как може да вдига билета в София на 1лв., тоя добре ли е. Билета от София до Кюстендил е 6 лвза за 100км, а тоя мафиот ни взима за 10км. 1 лв. Мислете българи и гласувайте за Костов.
18
0
 
0
 
! Отговори
Radko преди 15 години
Хи-хи, Б.Б. да си каже кой му дава на него парите. Идат от същите съмнителни каси, откъдето точат и другите. Б.Б. смуче и той от мръсните парички, ама айде, за неговите очи черни ще си затворим очите...Крадец и фразьор!
17
0
 
0
 
! Отговори
Petrarka преди 15 години
Аз съм шимпанзе и ще гласувам за ГЕРБ,както съм го правил откакто ББ е на политическата сцена.Горд съм с този човек и се радвам, че в най-скоро време държавата ще бъде управляване от него и идеите му.Жалко за теб човеко,който си мислиш, че знаеш всичко,най-вероятно не си гласувал за никой до сега,и единственото което те удовлетворява е *** и турци да се разпореждат с държавата ти.Аз съм шимпанзе и си мисля , дали е нужно заради такива човеци да си хабя силите и да правя нещо за тази държава.
16
0
 
0
 
! Отговори
nov преди 15 години
познавам една адвокатка герберка от Бургас - много активна. Само че единственото заради което стана такава е желанието и за власт, авторитет и далавери, тя се кланя точно затова на ББ защото той е авторитарен има власт и е далаверажия. Ето такива хора ще ни управляват, защото все търсим някой Крали Марко,
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нека не забравяме, че Бойко Борисов е просто едно крадливо шимпанзе, дето го е страх от всички и от всичко и понеже е ***.лив, то и цялата му мутренска партия ГЕРБ е ***.лива, което автоматично ги прави партия от крадливи шимпанзета, начело с баш-шимпанзето Бойко Борисов - липсващото звено между *** и раземния човек! Който гласува за ГЕРБ и Бойко Борисов е шимпанзе, защото и самият Бойко Борисов е шимпанзе!
14
0
 
0
 
! Отговори
me преди 15 години
за жалот тоя ще уплавява щото цяла БГ ше го избере, без София... До следващите избори тука ептен ще пропищиме от него... Само не мога да разбра кви корупционни ще пререже, като той е един от тях, Некой го мислят за светец като гледам :D
13
0
 
0
 
! Отговори
6aro преди 15 години
Epa v Burgas izvadiha 2 miliona i osemstotin hiliadi i go znam ot edin ot sponsorite deto sa miu kazali ili dariava 100 000 ili biznesa mu svar6va.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе той кмет ли е или какво!?защо не се занимава с кметките си работи (наслушах се на оправдания, че непрекъсднато му пречат да работи и заякани от негова страна), а се занимава с други неща. Добре, политиците в парламента и правителството не са цвят, ама той какво свърши за тези години!? Нищо, само оправдания! Какво стана със завода за преработване на ***, какво стана с ремонта на Цариградско шосе? Бойкоооооо почни да работиш, престани да гледаш в канчето на другите!