Ей го нà: Станишев заобича Първанов

Премиерът не приемал "започващите да стават системни опити за насаждане на противоречие между кабинета и президентството"
9 юни 2008 15:40,
18
Ей го нà: Станишев заобича Първанов
Снимка: БГНЕС

"Надявам се предстоящият мониторингов доклад на ЕК да отрази както проблемите, така и успехите на България", заяви премиерът Сергей Станишев.

По думите му е наивно да се смята, че за кратко време могат да бъдат разрешени всички проблеми в МВР.

"Но има и конкретни резултати, които трябва да бъдат отчетени", посочи Станишев.

Той добави обаче, че работата на кабинета е да свърши всичко, което трябва.

Премиерът посочи, че българската демокрация все още е млада и има своите проблеми, в това число и купуването на гласове по време на избори.

"Необходими са промени в закона за финансирането на партиите", заяви Станишев.

"Категорично не приемам започващите да стават системни опити за насаждане на изкуствено противоречие между кабинета и президентството", коментира премиерът.

Той посочи, че президентът Георги Първанов винаги е действал в рамките на правомощията си.

"Нормално е държавният глава да изразява мнението си, да предприема различни инициативи, да критикува кабинета", отбеляза Станишев.

На свой ред вътрешният министър коментира, че с използването на специални разузнавателни средства /СРС/ има проблеми не само в МВР, но и при другите заявители.

Според него трябва да се намали броят на използваните и заявяваните СРС.


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Помагач на zlati преди 14 години
Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.
16
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
обичайте се, любете се ... света му тябва любов "По думите му е наивно да се смята, че за кратко време могат да бъдат разрешени всички проблеми в МВР"ееее, чеай малко ве, от колко време управляаш тази вълязала страна ве, а? Ти народа да *** го вземаш, *** с ***!
15
0
 
0
 
! Отговори
mi4o преди 14 години
Нека се вземат младите! Айде, честито!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Господи каква е тая държава,държава ли е хан ли е,бардак ли е?
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ами като се обичат, да се вземат.
12
0
 
0
 
! Отговори
ne преди 14 години
Вярно е че не бива да се наричат комунисти, защото вече замениха феодалния държавен капитализъм с режим близък до латиноамериканските хунти. Но комунизмът се различава от фашизма само по това, че при комунизма няма частна собственост, тъй като работниците и селяните не издържат на конкуренция и при комунистите селекцията е отрицателна - тъпото, неспособното най-отгоре и поголовна сеч на всичко можещо, при фащистите, които са им братовчеди, селекцията е положителна - всички луди, недъгави и т.н. поголовна сеч. Искам да съм в страна, в която селекцията не се прави от партийни апаратчици, а от конкуренцията, както е и в природата и във всички нормални страни.
11
0
 
0
 
! Отговори
Lovethe1990s преди 14 години
Трябват ни нови лица в политиката - малко предложения - Слави Трифонов, Елин Топузаков и Кристиян Гьошев. Ти май не знаеш ще тези хора са истински българи. Слави е най-добрият водещ, Елин е най-добрият футболис, а Гьошев е от моя град и осъди министъра за матурките.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
"Ще влезем ако трябва и в СНОШЕНИЕ с дявола, ако това позволява постигане на целите ни!"В.И.ЛенинЦитата претендирам да е точен.Изводите за горните двама бивши Марксисти-Ленинци правете сами.
9
0
 
0
 
! Отговори
$$$$$ преди 14 години
това, с което беше закърмена БКП(БСП) преди промените, не можеше да изчезне безследно - идеите на Ленин, Брежнев, Г. Димитров и т.н. Според Ленин морално е само онова, което служи на революцията.
8
0
 
0
 
! Отговори
Стефан Солаков преди 14 години
В морето от вербални страсти, което залива информационното пространство след последните разстрели, съвсем тихомълком се прокрадват и откъслечни реплики, произнесени по различни поводи от истинските кукловоди на криминалния преход у нас след т.нар. демократични промени. Онези, които обичат да стоят в дебелата сянка на политически и финансови чадъри и в типично конспиративен стил да редят днешните и утрешни пъзели на дивия капитализъм в България. Онези, за които човешкия живот е дребна, а понякога и досадна пречка, пред изпълнението на "грандиозните" им заговори. В суматохата около убийството на Георги Стоев и даже малко преди това дочухме интересни изявления от членове на емблематичния кръг "Монтерей", известен с доста любопитния състав на неговите членове. Бивши генерали, посланици и съмнителни бизнесмени се изживяват като кукловоди от масонски тип, а всъщност олицетворяват идеята, че престъпните среди у нас нямат политически цвят. Ръководи ги единствено чувството, че българския народ е едно кротко и безсловесно стадо, което трябва да бъде безмилостно доено и стригано от съвременните наши мафиоти. Всеки, който застане на пътя на тази безскрупулна и жестока шайка, бива отстранен - било по физически начин, било чрез широко обществено омаскаряване.
7
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 14 години
Томов Станишев или Парванов всичките са от едно котило БКП или БСП все некадърни и силно обратни е Томов и Първанов комаи може и би да са но станишката си е одкровен . КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП ГЛАСУВА ЗА КАДЪРНИЯ МЕНИДЖЪР АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ( ЛУПИ НЕКАДЪРНИКА )
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
o6te malko she kajete 4e Parvanov i Sergei stani6ev 6e se ojenqt axxaxaxaxaxaxa :D basi i sme6nata statiq :D . Kato sa obi4at da sa ojenqt be xaxaxaxaxaaxxaxa
5
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 14 години
ЩОМ СЕ ОБИЧАТ МЛАДИТЕ,НЕКА СЕ ВЗЕМАТ!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Чудя се от ваща любов кой ще е мъжът! Защото от сегашната вътрешна любов в тази партия се народиха много демократично избрани ***-партии които съсипаха цял един народ!
3
0
 
0
 
! Отговори
act1 преди 14 години
Za sujalenie ako ne sa turcite shte sa evreite, ako ne sa evreite shte sa obratnite...nikoga nqma da imame 100% nezavisimo ot nqkogo pravitelstvo.kolkoto do komunistite...tova e stara plocha i se izturka
2
0
 
0
 
! Отговори
N2 преди 14 години
Най-хубавото, което може да й се случи на "младата българска демокрация" е да се очисти от комунисти и за пръв път да има българско управление, от българи и в полза на българи, но това е утопичен хуманизъм! Отрицателната селекция на комунизма не е оставила нищо свястно, не е оставила нищо българско, освен маргинали с чуждо самосъзнание и полубългарски имена. Каква демокрация, какви успехи... ужас!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Че как няма да го заобича - нали са си от едно котило! А тия циркове/за разногласията демек/ вече сме ги гледали. И хем знаят, че никой не им се връзва и пак се напъват. Смешници жалки.