На опозицията й мина, отказа се от бойкот

Опозицията остава в НС, но иска скалповете на Първанов, Станишев и предсрочни избори
22 юли 2008 13:52,
28
На опозицията й мина, отказа се от бойкот
Снимка: БГНЕС

"Опозицията не смята да бойкотира Народното събрание през август, но смята да използва това време, за да се организира и обедини срещу правителството", обяви зам.-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова.

Тя допълни, че предстоят разговори дали пред септември опозицията да напусне парламента.

"Интересите на българските граждани ме карат да мисля, че трябва единодействие на опозиционните партии", каза тъмносинята депутатка.

Призивът за бойкот и напускане на парламента бе отправен от кмета Бойко Борисов, впоследствие бе подкрепен и от "Атака".

Според ДСБ президентът е абдикирал от отговорност и доказва, че не е в състояние да носи отговорност.

"Настояваме за неговата оставка, за оставката на правителството и за насрочване на предсрочни избори", каза Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
VAZDUHAR преди 15 години
NALI VI KAZAH ,CHE NE MOJETE DA SVALITE PRAVITELSTVOTO ! 1990 I 1997 OTMINAHA OTDAVNA . JIVEJTE SI MIRNO I TIHO S OKRADENOTO I CHAKAJTE VREMETO , KOGATO SHTE TRJABVA DA PLASHTATE .
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ни трябват комедии, не ни трябват забавления. #16 като един Спасител даде отговора на всички въпроси - Костов е за всичко виновен, за изчезването на белите мечки даже.Божееее, какви сте ми комплексирани нещастници божееее... В името на някоя леля или вуйчо, уредили се със заплатка в държавната машина, целия род виси в интернет и прокарва комунистическата идеология а-ла "всички са маскари" и "няма да гласувам, понече обаче защото!". Ама свърши тая, ще ви метем с голямата метла вече - червените ви кумири с разпрани кореми и обесени по стълбовете, а държавните "служители" - обратно на село, да работят за голф тройка и пристройка.
25
0
 
0
 
! Отговори
Дим преди 15 години
В момента е дошъл звездният час за парламентарната опозиция, но за съжаление те обслужват олигархическия модел", заяви бившият лидер на СДС /Петър Стоянов/.Повече коментари са излишни.
24
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Много злоба и страх от г-н Иван Костов струи от тебе.Да не ти "дръпнал черджето" от някое държавно предприятие,което си източвал?Или те е разкарал от някое топло местенце,заслужено с услуги към крадците от БКП/БСП и тяхните клонинги
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Права е Класната. Никакъв бойкот през август. Нали тогава ще са в отпуск и ще набиват заедно пържолите в Евксиноград. Какъв бойкот на празен парламент?
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не вярвайте на никой български политик. Ще сбъркате.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ОПОЗИЦИЯТА НИ Е ЕДНА *** ОПОЗИЦИЯ,която не знае какво точно иска.Нейната работа-хем сърби,хем боли.От една страна е агресивна.Всичко саботира и всичко бойкотира,всяко нещо и най-дребното.От друга, страна ескалира ненужно напрежението в страната.И когато се стигне до решителен момент се обръща на 180 градуса.Опозицията сама себе си не може да оправи.Иска страната да управлява.Трябва да сме луди да и поверим управление на цяла държава докато не се разберат самите те вътре в партиите си.Докато не изчистят междупартийните си борби и плюене.Тая агресия с която сега ни залива политическата класа и измекярите и,тая агресия никога, никъде и на никого не е донесла нищо добро.Разбира ли се това от политическите тикви?Как успяха да докарат народа ни да се самоизяжда и хората да се хващат гуша за гуша?Отровени от пропагандата на разни катили.Къде е гражданското общество да сложи нещата на местото им и озапти някои самозабравили се нашенци?
20
0
 
0
 
! Отговори
Спиро преди 15 години
Абе най-добре е Костов пак да дойде и да оправи нещата, както след Жан Виденов. Само се чудя до кога така ще го караме.
19
0
 
0
 
! Отговори
Ani преди 15 години
Каквото превителството, такава и опозицията!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Опозицията се уплаши ! Какво ще правят , ако правителството падне ? А може би : БСП извади някой компромат и всички дружно се догориха - И вълкът сит и агнето цяло !
17
0
 
0
 
! Отговори
отчаян преди 15 години
абе ръките нема да ти стигнат да ги бъхташ. Умиране има отърване няма от тез тахтаби ниедни
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ВМЕСТО опозицията да се чуди какво да прави, нека подготвят кадри за бьдещото правителсвто., и да мирясат за да може да се вьрши работа. А колкото до Костов той е много опасна личност той приватизира Бьлгария на себе си, чрез фирми и хора на себе си.естественно не оставя следи но, проверете тази американска фирама дали вьобще сьществува и дали изпьлнява дейност.....смешно е наистина колко може да бьдеш нагьл. и цяла бьлгария стои и гледа, и никой не може да се справи с него? а този човек иска да управлява, и не само иска, той изисква, и го прави насила. той дори в опозиция управлява и е пуснал пипала навсякьде. случая сьс разрушената сграда и двете умрели момичета в центьра на София, пак той седи в сянка, пак сградата е негова, но, е на името на друг човек и по делото наказани няма и няма да има. никой няма да го издаде, защото хората ги е страх, ами колко ключови мафиоти заминаха ? той ги сьздава и той ги алиминира. той и хора от ДС в комбинация. разрушете пипалата и сьдружниците му които всяват хаос в страната. положението наистина е нетьрпимо и не тьрпи отлагане.
15
0
 
0
 
! Отговори
консерватор преди 15 години
На "опозицията" й било минало... Била се отказала ("опозицията") от бойкот... Абе хора, това са някакви смешки за ***. Няма опозиция в България.
14
0
 
0
 
! Отговори
роби преди 15 години
Които напуснеха парламента щяха да берат девиденти. Ама защо да си развалят кефа преди отпуската. Той народа ще види демокрация през крив макарон и в следващия парламент пак БСП с твърдия електорат от бетонните чутори и ДПС с техните овци. А наш *** ще се спасява поединично от ситуацията-емиграция или далавера. Няма оправия.
13
0
 
0
 
! Отговори
бивш наиник преди 15 години
Всички разбраха, че опозиция в парламента от 1944 г. до сега ПРОСТО НЯМА. Не се заблуждавайте, че днешната псевдо"опозиция" е нащо по-различно от управляващите. Всяка една т.нар. "опозиционна" партия със зъби и нокти драпа да се коалира с който й падне, включително и с днешните управляващи, само да се докопа до властта и да ръфа от кокала. Който живее с някакви илюзии, че има парламентарна "опозиция" е пълен наивник. За щастие лично аз отдавна се разделих с подобни илюзии. След хиляди предателства и съглашателства зад гърба на избирателите не вярвам на никой. Единствено Брюксел може да спре нечуваната престъпност, корупция и беззаконие. Никой друг.
12
0
 
0
 
! Отговори
justice for all преди 15 години
Смърт за мазните дупетати!!!И за *** също!!!Масларова на мас и ***!!!Царо-вън,дее.ба и плехаря му гаден и целия му антураж от юпита-на кладата ***.....а им ***!!!Един от тия да мерна някаде,ще го дебна ако требе и цяла година,но ще го очистя,гада!!!Набелязал съм вече няколко хубавци...
11
0
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 15 години
Как така да си напуснат парламента?!такова топло местенце не ще докопат вече те...ТЕ ??? О,не !!!Това само не е опозиция....те само ще се наведат (заедно с БСП)да отмине бурята ...и пак ще се изправят....Само с ритници,със силни щутове да ги изритаме всички....какво още да чакаме...те печелят време за да се пазарят?...Старата песен на нов глас....СТИГА ВЕЧЕ ШИКАЛКАВЕНЕ ! ! !А И ТИ НАРОДЕ МОЙ,ХАЙДЕ,СЪБУДИ СЕ НАЙ ПОСЛЕ !!!!......
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сами сме си виновни!Тази шепа хора,които НЯКОИ от НАС избраха,засега единственото успешно нещо което правят е да срамят България!!!!!Но по-страшното е,че и останалите са такива!Избираме ги да работят за нас,плащаме им трицифрени заплати,осигуряваме им спокойствие за да са по-продуктивни,а те започват да мислят само за родата и за себе си!!!!!Кой от вас може да се похвали с подобен работодател?Освен това,ние българите сме си стоици,вечно чакаме някой друг да я свърши вместо нас,и затова сме си я заслужили таз душевна мизерия!Кой друг народ се е оставил толкова дълго да бъде мачкан от свои!?Кажи-речи две десетилетия!!!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vsichki u nas sa dovolni! ili si opitvat kasmeta v druga strana, ili kradat kolkoto mogat tuk! nikoy ne misli da si tarsi pravata. gorkite pensioneri!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
истината ще ни освоб преди 15 години
на вниманието на редакцията: АТАКА предложи бойкот на парламента още преди няколко месеца.Едва тези дни Бойко Борисов подкрепи предложението на АТАКА. За да гледаш право в очите трябва да казваш истината.