Троянски кон вършее в ДАНС

Вътрешните конфликти в агенцията говорят за сериозни връзки на политиците с мафията, смятат от ДСБ
28 сеп 2008 11:02,
24
Троянски кон вършее в ДАНС
В ДАНС очевидно има проблеми. Снимка: БГНЕС

В ДАНС има кървави сблъсъци, защото явно в момента там има Троянски кон, заяви по БНР психиатърът Николай Михайлов, депутат от ПГ на ДСБ по повод похищението над журналиста Огнян Стефанов.

Според него институциите само си прехвърлят топката, без да търсят истинския виновник за похищението.

„През тези чукове и прътове как се обадиха институциите – прокуратурата се обади, като каза, че случаят ще бъде поет от градския прокурор Николай Кокинов. Прокурора го няма, не съм го чул да каже нещо гневно.

ДАНС къде е – тръгнал да търси кой се крие зад „Опасните новини“, намериха тялото и го хвърлиха на убийците", коментира депутатът.

„Кой каза, че Стефанов стои зад този сайт – ДАНС. Така агенцията го хвърли на прътовете“, посочи неколкократно Михайлов.

„Ако това, което пише в този сайт е лъжа, да го дадат на прокурор, ако е класифицирана информация, да кажат кой е издал написаното с грифа "секретно".

„Какво имаме на този сайт – имаме истина и това е по-опасно, защото показва, че управлението е част от подземния свят и затова, какво ще стане – ще бъде премълчано“, категоричен е Николай Михайлов.

Dnes.bg припомня, че журналистът Огнян Стефанов беше пребит жестоко в центъра на София на 22 септември от неизвестни още лица.

Предполага се, че причината за побоя е публикуваната в неработещия вече сайт "Опасните новини" информация за висшите ешелони на властта.

Огнянов отрече да е редактор на въпросния сайт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
zzz преди 15 години
По стар нашенски обичай!
22
0
 
0
 
! Отговори
LOGOS преди 15 години
Гърците са казали още след Войната за ИЛИОН / Троя / - TIMEO DANAOS EST DONA FERENTES - Пази се от Данайците дори когато ти правят подаръци - Имайки впредвид царя на Даная - Дане ,който услужил на Одисей написвайки програма с която подмамил троянците да ПОВЯРВАТ, че Дървения кон ще им донесе Щастие. А нашата работа сега каква е : В ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ = ДАНС има цяло Хергеле Троянски коне. Да са им живи и здрави на Станишев и компания и да не забравят, че конете искат зоб, а Храната струва ПАРИ, Нали!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То не е един Троянският кон там. Стадо троянски коне са на ключови постове в цялата страна! Промяна няма да има.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
този сайт-опасните новини е неизлечимо болен от болестта на волен
19
0
 
0
 
! Отговори
Anti-Mafiot-2 преди 15 години
Предлагам да бъдат показно застреляни депутатите , полицайте , полицейски шефове , кметове , псевдо звездите и всички , които имат връзки с мафията . . и ще бъдат убити . . въпрос на време е !
18
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Няма да го спрат, както няма да го махнат и от кеша на Google, тъй като Google е сделка на същата мафия. Трон притежаваше Mtel, Чорни уж го купи, след което младо руско еврейче спретна Google, а руският евреин Чорни получи забрана да влиза в България 10 години, заради откраднат метод за бързо търсене.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Opasni nowini bg.
16
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
Много са назад българите,които не са наясно,че подземният свят командва още от Жан Виденов насам,Дошлите в България българоубийци са или намиращи жертвите овчари или забраняващи унижаващи човека невидими присъствия,Аре *** редници сега се подпишете колко са ви умни офицерите дето се подиграха със всичко човешко,
15
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Не е необходимо да си масон. Просто трябва да обичаш да четеш и да мислиш. А колкото до масоните - дали са всесилни като рухват бизнесите им по цял свят, пък и не само шотланският боец е безсмъртен... Пък и ако обичаше поне малко да четеш щеше да знаеш че от край време масоните са машите на ционизма и нямаше така да се объркаш.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно дали ще могат да го спрат от wordpress ... или просто оттам ще им кажат да .т майката ...
13
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Абе,тия-ГОЛЕМИТЕ,пак ли няма да си ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ мирно и тихо БАНИЦАТА !? Пак ли за тях да мислим !..На всички ни е ясно какво става...
12
0
 
0
 
! Отговори
Троцкий преди 15 години
пич, като те гледам колко много знаеш, ти си най-малко 9-то ниво шотландски масон или равностойното такова ниво при Илюминатите. даваш ли си въобще сметка къде се намираш ТИ, и че такива теми не са лъжица за точно твойта уста?
11
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Как се казва сайта -"Опасните новини". Доста близко до novinite.com на Максим Бехар, който е бил шеф на пребития "журналист" в Стандарт - орган на хайтек мафията на Живков - Трон, която контрабандира крадени технологии от живково време до сега. Освен това горкият журналист е работил и за Мултигруп. Ако се прочете една статия в "СЕГА" от 2005 г., където Максим Бехар говори от първо лице, ще се види как на 15 г. е ковал два дена щайги и после понеже перфектно знаел английски и баща му го возели в Мерцедес /става въпрос за Живково време/, отишъл да превежда на шефа на завода и от тогава все така. По едно време си поговорили с "Мони Паси" и решили да викнат царя в България. Ама срещал се и със сенатори от САЩ, пък и Клинтън той поканил в София. И какво станало - след тези контакти Cisco от една от многото фирми стана фирма с капитализация 600 милиарда с крадена българска технология за компресия и криптиране. Фирмата 3M Communications на Максим Бехар е консултант на Cisco, Cisco предложи работа на Клинтън като съветник след като престана да е президент. За това става въпрос. Изяснява ли ви се защо и времето на царя е подобно на времето на Беров - ми власт на комунистическата мафия. Американските вестници писаха за царя, че е фалирал и има дълг от комар към руската мафия, после млъкнаха, нали стана министър-председател. Тази мафия какво може да спретне - само дезинформация. Мафията се опита да пробие при демократите с жената на Клинтън - не успя, вероятно се пробват да вербуват Обама, а на Маккейн му изпратиха свой човек за вице. Всеки, който защитатава "Опасните новини" - всъщност защитава мафията.
10
0
 
0
 
! Отговори
Гаргамел преди 15 години
ДСБ - 2% одобрение по последни данни.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a dobar den!tozi otkri toplata voda!sigurno ne sa go vklu4ili v nyakoya shema da to4i pari i sega e nedovolen i govori mnogo!
8
0
 
0
 
! Отговори
terror преди 15 години
haha ama vie kvo si mislite .. mnogo qsno che ognqn e ql boi ot teq durjavni paraziti .. no ima neshto drugo - shtom si mishka i prechish na golemite trqbva da znaesh kvo moje da se sluchi. toi choveka 10 puti preduprejdavan misli si che igra .. tova da ne vi e amerika ?!? namirate se v bulgaria i tuk mafiata oshte vlastva nqma kude da otide chestniq biznesmen ili politk ili policai ako iskate
7
0
 
0
 
! Отговори
Anti-Mafiot преди 15 години
Предлагам да бъдат показно застреляни депутатите , полицайте , полицейски шефове , кметове , псевдо звездите и всички , които имат връзки с мафията . . и ще бъдат убити . . въпрос на време е !
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДАНС
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе някой ще го напише ли как е точно сега сайта "опасните"
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
koy e tozi sait? Stefanov ili Mutafchiyski e redaktor ili treti, koyto e poluchil inform,atsia /byarna ili ne / ot DANS? KOY E TROYANSKIA KON I NA KOGO SLUJI? SAIT' A OBASCHE NE E SPRYAN!!!