Чест/н/о задавани въпроси

Сезгин Мюмюн, бивш съратник на Доган, излезе със седем въпроса за Възродителния процес, Емин, изборите...
13 ное 2008 12:07,
50
Чест/н/о задавани въпроси
Сегашните съратници на Доган. Снимка: БГНЕС

        Господин Доган,

        Пиша Ви това писмо, впечатлен от политическото Ви ЛИЦЕМЕРИЕ, което отблъсна десетки хиляди членове и стотици хиляди избиратели на ДПС. Пиша Ви като един от политическите затворници, които лежаха с Вас по килиите заради т.нар. Възродителен процес. Поводът е Вашето обещание да разкриете истината около кризата в Движението за права и свободи, рушителите на етническия мир и виновниците за насилствената асимилация на мюсюлманите в България.

Така лидерът на Федерация "Справедливост-България" Сезгин Мюмюн се обръща към бившия си съратник - Сокола в писмо, изпратено до Dnes.bg.

7 въпроса и точно толкова отговора чака Мюмюн от Доган.

1. Кога бяхте искрен с българските турци - когато пишехте за ЦК на БКП концепция за насилствената смяна на имената или сега, когато искате българският парламент да осъди с декларация т.нар. Възродителен процес?

2. Защо твърдите, че т.нар. Голяма екскурзия е престъпление на комунистическия режим, след като със съдействието на ДПС тя продължава в смесените райони и днес. Десетки хиляди мюсюлмани са принудени да емигрират в Западна Европа в търсене на препитание. Селата се обезлюдяват с помощта на Вашия актив.

3. ДПС нито веднъж не поиска осъждане на Виновниците за т.нар. Възродителен процес. Защо има стремеж, вместо да се посочат номенклатурчиците, разпоредили смяната на имената, вината да се стоварва на целия български народ?

4. Всяка година ползвате гласовете на българските изселници, а не сте си мръднали пръста за признаване и уреждане на трудовия им стаж в България, за да могат да се пенсионират в Република Турция.

5. Как ДПС с идването си на власт блокира Програмата за изпълнение на Рамковата конвенция за защита на националните малцинства, приета през 2001 г.? Защо все още няма Държавна агенция за малцинствата?

6. Има ли наистина етническо напрежение в смесените райони, или то се разпалва, за да се прикрие кризата в партията, породена от убийството на секретаря Ви Ахмед Емин?

7. Как ще излъжете Европейския съюз, който иска да се разкрие криминалното финансиране на Вашата партия от обръча от фирми, който сте създали. Ще научи ли българското общество за черните каси, или ни чакат още показни „самоубийства”?

Това са въпросите, които интересуват не само мен, но и цялото българско общество. Отговорете на тях, а не на слагаческите питания на казионни български журналисти, завършва Сезгин Мюмюн.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Bravo...........na.......19.ti.........
48
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имената на турците бяха сменени не без знанието на Република Турция.
47
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Подлите ни политици използват тъй нареченият 'етнически' проблем да си разиграват коня! Няма проблеми м/у българи и турци! Има проблем в политическа и обществена действителност на страната ни!
46
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
26 ti, abe ti sledil li si izobsto poziciata na MORETO? Toia/Taia, e nezavisim ot pyrviat mu post.
45
1
 
0
 
! Отговори
Турчин преди 15 години
Турчин съм, Горд Син на България.Доган да си ходи!
44
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A ZA KOMENTARITE ZA KOSHLUKOV, TOI NAISTINA SI STRUVA.
43
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
EVALA, PICH, DOBRI VAPROSI,A, OTGOVORI NQMA DA OCHAKVAME OT PRESTAPNIK., KAKVO LI BI KAZAL EDIN UBIEZ ?
42
1
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Има много спекулации около Доган ...Всяка държава си има секретните сътрудници!Само в България те се разсекретяват!Друг е въпроса с Доган, че в даден момент кардиналът от ДС запачва да си приватизира страната..регионализма и религиозните различия започват да се използват като оръжие за добиране до власт и пари!...Червените велможи ни връщат във феодалната епоха...Иначе политиката ..това е пари.. навсякъде по света...Проблема е червените велможи не работят за България , а продават нашите интереси..Кардиналите от ДС..си продадоха ***.....е на други..и забравиха България!Иначе да отидем в един район населяван от българи мюсюлмани..мизерията е същата както и при мнозинството българи от селата дори и много по тежка...погледнете отрудените им лица и ръце...и ги сравнете с техните велможи създали ДПС за да ги яхат..доят .. стрижат..Отидете в което и да е българско село и ще видите червеният дерибей бивш партиен секретар..бивш началник на полицията..бивш директор на местното предприятие..Проблема е че нямаше регламентирани еднакви права, нямаше равен старт за всички..6000червени фамилии владеят страната..В правец е Златков..другаде Хр.ковачки..На трето място той се казва Манджуков..Все червени капиталисти, изнасящи капитали и производства ..източващи и последният жизнен сок от майка България..
41
1
 
0
 
! Отговори
cCc преди 15 години
Ey yuce turk milleti ve tum muslumanlar siz soyunuzu ve dininizi koruyun .
40
1
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Доста участници във форума се радват на писмото на Сезгин Мюмюн, или по-точно на последния му ход. Има такива хора, коита за власт, популярност, слава, да не говарим за пари, правят какви ли не пируети. По странното е, че много пъти успяват порядъчно да ни избудалкат. Той сега пита Доган, а къде беше и какво прави през тези 20 години - върнете се назад, попрочетете това-онова и ще ахнете. Междудругото, когато станаха дружки с Борисов, си помислих, че най-после ще ввлезе в някакво русло, защото с него си приличат в доста отношения, но не би. Но хайде да оставим миналото му и да прочетем внимателно писмото. Прочетете и внимателно анализирайте примерно "5. Как ДПС с идването си на власт блокира Програмата за изпълнение на Рамковата конвенция за защита на националните малцинства, приета през 2001 г.? Защо все още няма Държавна агенция за малцинствата?" и елате на себе си, радващи се. Няма да ви обяснявам защо, можете и сами да разберете.А иначе аз също нямам нищо против нашите нормални турци и помаци, дори сме си помагали по линията на репресираните, като трудовак имах близки приятели турци и т.н. Но ми се струва, че несамо тайфата на Доган, но и такива като Сезгин Мюмюн работят на практика против България и всички нормални български граждани.
39
1
 
0
 
! Отговори
Християн Кънчев преди 15 години
Евалата Сегиз !!!!!!! Вижте, имало и свестни турци !
38
1
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
няма толкова добри хорица, които да мислят само най доброто на тоя Българския народ...кой го знае и тоя какво печели от цялата работа, пък Доган .. нямам думи
37
1
 
0
 
! Отговори
voivoda преди 15 години
Не ми говорете за Новото време и особено за един от лидерите му - Севлиевски. Това е една уникално крадлива мишка,която си мисли че всички са забравили далаверите му в Сл. бряг. Когато чуя това кюфте да говори срешту корупцията се изприщвам!!
36
1
 
0
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Ама иначе добре.. съгласен съм с този Мюмюн и се радвам, че изкача такъв човек като него и застава както трябва.Дано поне тоя направи нещо, че иначе трябва да почваме да се убиваме. Друг изход от тая помярщина в която сме не виждам.
35
1
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
Браво! Най-после един честен човек да каже истината!До всички които се страхуват или мразят тези които са от различен етнос - спомнете си надписа на входа на Народното Събрание - Съединението прави силата!
34
1
 
0
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
След като има турска партия в Българското Правителство няма как да има етнически мир и няма как малцинствата турци/*** и така нататак да се приемат към обществото. Аз поне тези хора немога да ги приема по следната причина:Щом има турска партия която е сложена като турска партия в бъгларския парламент, за да има кой да отговаря за малцинствата това значи, че Вие самите се делите.Ако си бяха само български партии и нямаше такива които да се водят "гласът на малцинствата в България" щеше да има етнически мир както много малко хора от малцинствата искат.Другото което е, да си вървиш по улицата като нормален човек и да те спрат 20 ***, да те счупят от бой, да ти вземат всичко което имаш и да те оставят на земята да лежиш в собствената си кръв... кажете ми след такава случка как мога да се примиря аз някога с *** или най вече турците след тази голяма история която имаме. И най вече, че 500 години са спрели нашета майка България от развитие и така нататак.И по другите държави(примерно тук в Испания където живея в момента) да ни наричат ***/турци или смесени ***, как ще се почувствате ?Или в нашета Българска История по интернет (wiki) да пише, че приличаме на турците/румънците/италианците/сърбите, това как ви се отразява на вас ?Няма да се примиря никога с *** между моите братя и сестри!Ама никога!
33
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A be ti mai si kato 6I6O BAK6I6O ili si ot obkrajenieto na Dogan, ako e taka da lapa6 topki e golqm biznes da znae6, PRODAJNIK MRASEN.
32
1
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Ти си от лидерите на *** или депесарите нали?
31
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За щастие и в България не е имало противопоставяне на религиозен или етнически принцип сред обикновеното население. Политиците са правили много опити да го предизвикат и сега пак правят такива (Доган, Борисов, Сидеров), но се надявам че отново няма да постигнат нищо. А ние малцинствата в България нямаме нужда от отделни партии, имаме нужда да сме част от това общество и като такава част да ни приемат както населението (което за щастие е факт), така и политиците от големите български партии. Но за съжаление тях не ги е грижа за нас и за това в българската политика все още има място за недоразумение като ДПС.
30
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Говоря за държавата Албания , кузум! Косово е друго нещо , а и шиптарите не са баш албанци, ама вземи сам попрочети нещо, че така не се учи от форумите...