Станишев готов за дебат, но не на улицата

Премиерът изненадан от поведението на столичния кмет, който снощи отиде да го търси в Министерския съвет
23 мар 2009 13:01,
56
Станишев готов за дебат, но не на улицата
Снимка: БГНЕС

Българският премиер Сергей Станишев изрази учудването си от снощното поведение на столичния кмет Бойко Борисов, който в 20.00 часа отиде да го търси за диспут пред сградата на Министерски съвет.

"Да ви призная, и аз съм изненадан от поведението на столичния кмет. Не е тайна, че в продължение на месеци отправям към него покана за публични дебати по основните въпроси, които безпокоят българските граждани. Неформалният лидер на партията ГЕРБ има претенции за алтернатива", каза Станишев и добави:

"Днес всеки се вълнува как световната икономическа криза ще засегне България, как ще бъдат защитени работните места, доходите, финансовата стабилност на държавата. Неколкократно съм отправял такава готовност за дебати".

"Политиците са за това да спорят по един цивилизован, аргументиран начин. Хората трябва да знаят какви идеи, какво съдържание стои зад различните претенции и думи", подчерта Станишев.

"Бях изненадан от това поведение, защото поканих кмета на София за вторник вечерта, доколкото знам в 8,30 е предаването "Референдум" и не знам защо точно в почивния ден е избрал да дойде в сградата на МС.

Искрено се радвам, че той като че ли заявява готовност за дебати, което е важно. И аз съм готов да се явим където и да е – има нужда от такива дебати.

Готов съм да разискваме политически, управленски въпроси навсякъде, само не на улицата, защото не мисля, че на улицата е сериозно да водим такива дебати", допълни Станишев.

На въпрос дали е удачно толкова рано да се започва предизборна кампания, премиерът каза, че от година всички действия на опозицията са с предизборна цел.


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
ZnZ преди 12 години
Какви са тези кофи на улицата зад него. Ако бях на негово място щях да правя "Ленински съботник" всяка седмица ...
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
БОЙКО АКО СИ МЪЖ НЕГО УДОТОЯВАЙ СЪС ПРИСЪСТВИЕТО СИ ТОЗИ гейчо...
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
ПОКАНИЛ НА КРЪЧМА ГАРАНЦИЯ БОЙКО ЩЕШЕ ДА ИДЕ ТА И ДА ТАНЦУВА ПО МАСИТЕ КАКТО СИ МОЖЕ! ЕМИ НЯКОЙ НЕМОГАТ ЗА ТОВА ГО КАНЯТ ПРЕД КАМЕРИ А НЕ ПРЕД КУ*ВИ
52
0
 
0
 
! Отговори
МИ преди 12 години
Най-сериозните разговори от край време са се водили в банята под парата и сапуна,Така не се допуска компютърен вирус да опорочи системата за подслушване и доносничеството е оставало нагледно огледало за това,че решенията взети в даден момент са все пак такива ,че ползу рода има само народа,
51
0
 
0
 
! Отговори
турчин преди 12 години
гледат ни и не вярват на очите си...
50
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 12 години
ВЕЛИК Е В.В. и Ц.Ц е неговият ПРОРОК!Исус и Аллах ни гледат!
49
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 12 години
Приятелю,Общи теми са "Времето", Женската красота", и "Хубавото вино", а тук става дума за съвсем други неща...... Но и темите да бяха "общи", малкия какво щеше да мънка за Женската красота, например...
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
АБЕ ДА НЯМА ДА ПРАВИТЕ ДАЛАВЕРИ ЧЕ ЩЕ СЕ КРИЕТЕ! НАЛИ РАЗГОВОР ПО ОБЩИ ТЕМИ: ДА ЧУЕМ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ!
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
че той Бойко си търси извинения ЗА *** ЗА ДУПКИ, ами те асфалтират все едно сме АФРИКА и тука зима няма! Еми то за зимни условия се асфалтира малко по технически, а не праскааай асфалта, мини отгоре и !
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
АЙДЕ ДА ГО ЧУЕМЕ КМЕТА КАКВО ПРЕДЛАГА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАКВО МУ ПРЕЧИ ТОЛКОВА - ИЛИ НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ ОСВЕН - "АБЕ АЗ ЩЕ ГИ ОПРАВЯ, ЩЕ ВИДЯТ ТЕ"
45
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 12 години
Приятелю,Сериозен диспут се води в служебни кабинети и след наличие на обосновани специализирани доклади по темата, които страните обсъждат и всеки изказва вижданията си..., обосновавайки се на общата информационна база...А, ЦИРКАДЖИЛЪК се прави пред публика - колкото повече, толкова по-добре..., например по телевизия и радио...Професионалния ЦИРКАДЖИЯ, винаги се чувства добре и удобно пред публика..., докато професионалния УПРАВНИК работи уверено и ефикасно в работни кабинети и в присъствието на експерти... Точно това ни демонстрират ЦИРКАДЖИЯТА СТАНИШЕВ и УПРАВНИКА БОРИСОВ..., а колкото до разговор на улицата..., да, ще ти отговоря... "НА КАЛПАВ ВОДОЛАЗ, ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ"... или улицата...Защото великия Български народ е казал: "Който го може - търси начини, който не може - търси оправдания..." ... Защо ли от Позитано 20 ми се счува "нежен" плач, на тъжен професионален клоун...
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Б.Б. - белия братиЦ.Ц. - *** църенсе борят за повече джамии в България и отказват да водят дискусия пред медии да не ги изложат!Да кажат коя е тогава ТЯХНАТА телевизия и там да има дискусияСИГУРЕН СЪМ ЧЕ СЕРГО (който не ми допада също както и Волен и КОСТОВ и ВСИЧКИТЕ) поне ще отиде, защото поне има образование да ГОВОРИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪПРОСИ! А ТОЗИ ОХРАНИТЕЛ МОЖЕ ДА ХОДИ ДА ПАЗИ НЯКОЯ ДИСКОТЕКА!
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
му е и малък и тънък иначе нямаше да се перчи и да се излага. Само мъже с малки патлаци се държат като него!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
ВЛЕЗ В НЯКОЙ ПОРН САЙТ И НАПИШИ ГЕЙ - излизат само мусколести като Бойко па аз да ти кажа! Дребните хора по-голям го вадят от едрите да знаеш! То е като с джиповете - тея дета са им нюню скачат на голямото щото им е малък (Справка световно проучване)
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Велик е ББ, а ЦЦ е неговият пророк! Алилуя!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
айде кажи ни в КОИ СЕКТОРИ ще работи най-осърдно твоята партия? А ама ти си само НЕФОРМАЛЕН ЛИДЕР. ЛИДЕРА Е ЕДНО ЧЕНГЕ! ОТ БКП също като теб!
39
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
тапунгери са такива като тебе,които подържат станишев. най малкото което може да се каже за Б.Б. че е мъжкар а не хомосексуален или най малко бисексуален.но това не все пак толкова важно ако управляваше мъжката а то какво.....?затова такива като теб номер 27 да вземат да си го начу..т,защото не могат да различат мъжкото от женското и то когато се касае за управлението на една държава.ясен ли съм ти бе тапунгер!?
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
бойко излез. голям бабаит си, а тази мижитурка та оплаши. големи приказки, голяма работа и накрая на седна. излез бе страхливецо. излез да те видим да чуем за идеите ти. излез няма да та молим. вмирисах ме се да те молим за *** ся и затова ли да те молим.излез да та видим колко си грамотен. излез да се посмеем малко
37
0
 
0
 
! Отговори
IVA преди 12 години
СОФИЯ ВЕЧЕ ПРИЛИЧА ИЗЦЯЛО НА ВИЕНА.*** по-улиците е 5 пъти повече от капацитета на кофите за смет.Ако през ноща не те изядат кучетата то със сигурност на сутринта ще закъснееш за работа поне 1-2 часа,дупки няма вече защото сме като Виена "напред с Бойко Борисов"!!!!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 12 години
БСП+ГЕРБ са следващите коалиционни партньори-100%гаранция.Всичко е свързано с властта бе хора не разбрахте ли и словестните престрелки м/у Станишев и Б.Б са само за да си вдигнат рейтинга и да изолират баластрата.Не забравяйте кое е най-голямото постижение на дявола-че успял да заблоди хората,че на съществува.