Външно министерство спасило организацията в Катар

Николай Младенов иска дебат за икономическата политика
Обновена: 16 мар 2012 11:47 | 16 мар 2012 11:47,
125
Външно министерство спасило организацията в Катар
Николай Младенов. Снимка: архив, Булфото

Трябваше на време да преценим, че първата част от бизнес форума в Катар не трябваше да бъде организиран по начина, по който беше организиран.

Това заяви в кулоарите на парламента външния министър Николай Младенов, който беше похвален от Бойко Борисов за перфектната организация на посещението в Катар. Премиерът обаче обяви, че проваленият бизнес форум взел главата на икономическия министър Трайчо Трайков.

„И докато Ники Младенов се печеше на бавен огън, Трайчо Трайков се печеше на плажа“, обясни ситуацията по-рано днес премиерът. 

Още по темата
„Посещението в Катар трябваше да бъде изложение на българския бизнес, така бяха подбирани от Министерството на икономиката компаниите. За съжаление това не се случи. Изложението в българския бизнес не беше организирано навреме и не можа да се случи. Това, което успяхме да направим, е да спасим все пак по някакъв начин във външно министерство организацията на това събитие с бизнес форума и срещите там“, коментира външният министър. Той допълни, че не иска да обяснява кой за какво носи вина.

„Не може да очакваме в рамките на първите 15 минути или 15 секунди на едно случващо се събитие да постигнем резултатите. Резултатите се постигат с много работа и оттук нататък имаме много работа, която да свършим", коментира още министър Младенов.

Той каза още, че не се притеснява от подадените оставки и добави, че за него е важно да има сериозна дискусия за икономическата ни политика и насърчаването на българския износ

„Смятам, че е нормално във всяко едно правителство да се правят промени. Особено важно е това за нас сега в областта на икономиката. Какви мерки ще бъдат предприети, какви приоритети ще бъдат начертани за насърчаване на икономическия растеж, както в България, така и в Европа”, каза Младенов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
AZEV преди 12 години
IMAM FIRMA V SWECIA ,BULGARIN SUM GLEDAX DA INVESTIRAM I PARI V BG KATO KUPUVAX MNOGO PRODUKCIA OT BG I IZNASIAX ZA SWECIA ,DOVEX SWEDI KOITO ISKAXA DA INVESTIRAT V BG I GO NAPRAVIX ZASHTOTO SUM BULGARIN ,NO S BG FIRMI POVE4E NE ISKAM DA RABOTIA NITO PUK DA 4YJA ,SWEDITE SE OPRARIXA V BG I NE ISKAT DA 4YAAT SU6TA ZA BISNES BG. V BG E PULNO S IZMISLENI FIRMI I IZMAMNICI VSEKI ISKA DA VZEME PARITE I POSLE KYPYVA4A DA SI 4YPI GLAVATA ,I SEGA MINISTARA BOL VINOVEN ,MVR -E VINOVNO 4E NE ARESTYVAT
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха, ха, ха .."Външно министерство спасило организацията в Катар" По-долу някой писа за Визит Лукашенко в Катар - YouTube. Видях го и съм потресен...Лукашенко го посрещат като цар, подписаха такава купчина договори, че арабите не можеха да носят папките после - за малко да ги изпуснат, а на следващия ден след визитата му с няколко самолета долетели делегации от Катар в Беларус, за да започнат съвместна работа. Посещението му отразено във всички вестници и телевизии, а при Боко - празно и тишина
112
0
 
3
 
! Отговори
до 112 преди 12 години
Твоя кумир лентореза Бойко не мисли, хем управлява цяла държава! Ние ще мислим ! Че ние ако мислехме щяха ли тези да са на влсат??
111
2
 
1
 
! Отговори
do dimitar 1931 преди 12 години
Дядка преди да правиш коментар.Провери си правописа си,имаш страшно много правописни грешки.
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знаех ,че цирк герп имат представления извън страната.
109
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък мислех, че външно министерство точно отговаря за тия работи. Откъде да знаят горките какъв е протокола в Катар. Пълни ***. в страната цари невиждана некомпетентност и неграмотност. Ченгета, даскали по физическо, събрани от пътя и хванати от гората = правителство. Евала, евала!
108
1
 
8
 
! Отговори
dimitar1931 преди 12 години
Да ама не е така,лентичките не Бойко могат да му послужат само за тоа.....а.Той тръгна за Катар с празна кошница отнесена с 2 самолета и се върна от там също с прзна кошница и сега други са му биновни.Докато не разбере че за всички неудачи е виновен само той.Време е дриги да си ходиш тем от където дойде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
107
5
 
3
 
! Отговори
до 110 преди 12 години
Единствената причина да не внасяме втечнена газ от Кувейт е,че нямаме подходяща инфраструктура!Така,че инфраструктурата е едно от най-важните неща за развитие на бизнеса!Другият път мисли като критикуваш ББ за това което прави щото се излагаш.
106
1
 
7
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Икономиката на България е мъртва!Каквито и промени да се правят оправяне няма да има.
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има една поговорка, "Всяка жаба да си знае гьола". И друга - Катар не е лъжица за всяка уста. Бедна България, вече и без икономика, но с голямо самочувстие, иска да прави бизнес с богата страна като Катар. И правителството като не си знае мястото, чак сега ще мисли за умрялата ни икономика. Ами ползвайте лентичките, които до сега рязахте. Може би ще помогнат.
104
1
 
9
 
! Отговори
гнус преди 12 години
Браво, Ники ! Надупи се още! Бърши се в бившия колега! Цвъки ще те обича и няма да те махне!
103
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе тоя младок що си мисли, че може да лъже ? и това не му се получава като хората дори... за какъв ... ни е външно министерство, ако едно посещение на правитествено ниво не може да организира като хората ? само за секунда си представете : ако на шейха външния му министър му спретне подобен номер, в движение ще го обезглави и няма да му мигне окото... и ще е прав
102
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бойко да не си го е цанил този за спасителка на плажа ?
101
0
 
20
 
! Отговори
jitan преди 12 години
Единственото което е направил до сега Младенов е едно бебе...
100
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Гаф след гаф, спомнете си посещението в Япония, в делегацията беше и Масларова която окраде японските пари, е как тогава японците да инвестират.Сега пък в Катар е включен мафиота Банов дето се кри в Дубай, е как тогава и катарците да инвестират у нас като в делегациите Бойко все си включва негови колеги мафиоти и накрая другите са му виновни !
99
0
 
7
 
! Отговори
333 преди 12 години
АХ НЕДЕЙ!!!!
98
1
 
1
 
! Отговори
малко търпение преди 12 години
Когато работиш ти следят работата, когато не работиш ти дават шут от доло на горе.
97
1
 
25
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
Как може Младенов така да лъже и да се оправдава с друг колега за некадърността си***************************************Всяко комунистическо протеже е родено лъжливо и възпитано в среда на лъжци. Това за тях е нормално
96
1
 
21
 
! Отговори
Дипломата преди 12 години
Абе, какви ги говори тоя. Делегация на министър председателя Трайчо л ия организира?!Съвсем ни взеха за канарчета!
95
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте какво и аз на мястото на Бойко щях да се ядосам. Народа работи за полети, командировки, огромни заплати а Трайчо неможа да потрай до лятото, тук да се пече, ами разголил прелести на Катарското море ?!! Живот си живеят тия министри на народния гръ, а ние се чудим защо хладилника е празен, обувките скъсани, и как да платим тока не само нашия, че и ***.Да ти дотегне живота от такава оправия