Повдигнати са обвинения на 7 души по случая „Баня баши“

Нямало сигнали за терористични актове у нас, твърди МВР шефът
30 мар 2012 18:37,
27
Повдигнати са обвинения на 7 души по случая „Баня баши“
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Повдигнати са обвинения на седем души, участвали в инцидента на 20 май миналата година при джамията Баня баши. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на парламентарния контрол след въпрос на Павел Шопов от партия "Атака".

Те не са били от участниците в протеста на "Атака" пред джамията. Един от тях е размахвал нож, а друг - тръба по време на протестите, обясни министър Цветанов.

Според Павел Шопов обвиняемите са оказали съпротива при ареста им и са нападнали както членове на "Атака", така и полицаи. Наложени са им мерки за неотклонение "подписки", уточни МВР шефът. 

Още по темата
Няма сигнали за терористични актове в България, каза още Цветанов в отговор на друг въпрос по време на петъчния контрол.

В България само се разпространяват пропагандни материали. Има и незначителни прояви. Нямаме информация за контакти на структури у нас с "Ал Кайда", посочи министърът.

Според депутата Емил Василев в Пловдив дейност развивала организация "Че Гевара", която била крайно лява. Василев поясни, че привържениците й заставали на пресконференции с маски, ходили публично с палки и бухалки.

Василев определи организацията като "психопати и наркомани", които имат "отношения с организираната престъпност".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Двойни стандарти преди 12 години
Когато *** ГАЗЯТ И УБИВАТ - държавата ги пази в 5-звездни хотели!!!Когато българите размахват тръби - държавата ги преследва до дупка.Народе????
18
2
 
2
 
! Отговори
Минаващ преди 12 години
Както винаги милиционерският хайдук Цветанов си върти пропагандата на мафиотизиран обществен престъпник. Преди една година с АТАКА бяха в далавераджийска симбиоза и единствено затова останаха ГЕРБ на власт. Тогава хайдука Цветанов прикриваше Сидеров и бандата му. Сега за да придаде вид на престъпната си дейност по друг начин вече без АТАКА измамника пласира че извършителите на престъплението пред джамията не били от АТАКА. *** дебилната манипулация а от кои са ? От клуба на въздържателите.
17
4
 
3
 
! Отговори
Минаващ преди 12 години
На всичкият снимков и видео материал се вижда очевадно как Сидеров подстрекава към насилие и терор, заедно с облечените като атакисти бандитска ***
16
5
 
2
 
! Отговори
Местам преди 12 години
А Волен задържан ли е?
15
2
 
3
 
! Отговори
do 20 преди 12 години
Когато говориш за неграмотници мога да се обзаложа с теб, че срещу мен да бягаш НЕ можеш да ме стигнеш. Ако искаш да се обзаложим и да се видим, да видим кой - кой е. Образование, кариера, успехи в живота и т.н. Съгласен ли си ?
14
3
 
4
 
! Отговори
Хатакист преди 12 години
Абе тези момчета не бяха от нашите, просто бащицата ги нае за по 20 кинта да размахват разни тръби и тояги за 1 час. това си е добър надник за безделници.
13
5
 
8
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Между турци и *** има огромна разлика, аз пък мога ли да ти задам следния въпрос, като Български гражданин .. кое ги кара хора като вас да си мислят, че те трябва да позволят аз да бъда човек например ? Аре у Левоо бе неграмотници
12
2
 
4
 
! Отговори
2012 преди 12 години
"Повдигнати са обвинения на седем души,участвали в инцидента на 20 май миналата година при джамията Баня баши.Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на парламентарния контрол след въпрос на Павел Шопов от партия"Атака".Те не са били от участниците в протеста на"Атака"пред джамията"A защо тогава вие,от ГЕРБ и продажната журналистическа *** манипулирахте хората,че нападателите са били от партия АТАКА?Или бяхте на принципа:-Аз да кажа,че сестра ти е ***,пък ...
11
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само след 10 години България ще е ***-турска държава. Тогава ще се чудите, къде са АТАКА и защо сте били толкова наивни и дори прости - но ще е късно. Нищо не заслужавате освен робията на запад.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо ЛЪЖЕЦО. Оставка!
9
6
 
7
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
MNOGO BALGARI PODKREPQT DEISTVIQTA.....NA PARTIZANITE OT CHE GEVARA......
8
3
 
11
 
! Отговори
ПЪПЕШЕ преди 12 години
СКИВАШ ЛИ КАКВА Е ПРЕСТЪПНОСТ БЕ,***!!!!!КЪДЕ СИ БЕ !!!!СКАПАНА АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА !!!!!А , И ***!!!!!
7
5
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
STIGA BE........BSP 6A SE PYKNAT OT IAD
6
5
 
13
 
! Отговори
няма демокрация преди 12 години
В България няма демокрация. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!
5
6
 
7
 
! Отговори
без съмнение преди 12 години
Никога не съм се съмнявал, че органът на Цецо - МВР, е импотентен!
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според депутата Емил Василев в Пловдив дейност развивала организация "Че Гевара", която била крайно лява. Василев поясни, че привържениците й заставали на пресконференции с маски, ходили публично с палки и бухалки.Това ще да е някое младежко крило на БСП :)
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия са пълна пародия на нещо наречена партия и взеха да се изживяват като тоталитарна такава, от мен толкова пилците се броят наесен.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха за тероризъм с една подписка алоу.
1
3
 
6
 
! Отговори
истината преди 12 години
Когато лъжливия брокер на имоти ви казва ,,добър ден,, гледайте къде е слънцето!