Волен Сидеров през годините - непредвидим и скандален

Поведението на лидера на "Атака" за близо 8 години в политиката
23 яну 2014 13:17, Екип на Bulgaria On Air
86
Волен Сидеров през годините - непредвидим и скандален
Снимка: архив, БТА

За близо 8-годишна активна политическа кариера лидерът на „Атака“ си създаде и утвърди образа на непредвидима и скандална личност.

"Политиците са стадо грухтящи прасета и безчувствени топки лой", каза Волен Сидеров при първото си изказване от трибуната на парламента през лятото на 2005 г. 

Тогава  депутатите останаха потресени, защото до онзи момент никой не си беше позволявал да им говори по този начин. Днес обаче подобно изказване не би подействало така , защото грубостта и агресията навлязоха в параметрите на нормалността.

През  осемте  години и половина в българския парламент лидерът на  Атака  Волен Сидеров прие скандализирането на обществото за своя запазена марка и стил на политическо поведение.

Вижте хронологията на събитията в репортажа на Радинела Димитракова за Bulgaria On Air.


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
5
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Напълно подкрепям коментар 81!
74
1
 
12
 
! Отговори
ФилипТотю преди 7 години
Болно еобществото а не Волен Обществото е толкованеадекватно ченеможе да осъзнае връхлитащите го опасности Волене обещал 500 левапри положение чеще бъде на власт -премиер.България всяка година губи по 25 тона злато което е дадено на концесия на канадска фирма. Българинът винаги е бил продажен и подкупен . Малко са ни били 500години-нее трябвало руснаците дани освобождават.
73
3
 
16
 
! Отговори
Беба преди 7 години
Давай,Волене!Ний сме с тебе!За победа идва време!!!Да живее АТАКА-партията която свали от власт продажната клика ГЕРБ!АТАКА ЗАВИНАГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
72
2
 
15
 
! Отговори
СЕМ.ПАВЛОВИ-Враца преди 7 години
Г-н Сидеров,на Евроизборите ще им покажем кои сме.В Европейският парламент ще имат мнозинство националистите.Затова грухтящите европрасета са се шашнали,че папото им отива на кино.И между другото ЕС си отива.Какво добро видяхме от ЕС?Всеки да се замисли?Какво???Аз и моето семейство сме за АТАКА и ще гласуваме за нея.Напук на продажните политици от ГРОБ.
71
2
 
16
 
! Отговори
бАНКЯНСКИЯТ НЕРЕЗ преди 7 години
Волен и Атака-това е!Герб...умряха!Боко е за затвора.Цвъто с 6-те и той.дебелата Фидоска на пържоли.Лили е за устно.Цецка е за миска.И другите плазмодии.Сидеров,заставаме зад теб.Щом всички платени медии и мекерета са против теб-ЗНАЧИ ТИ СИ ЧОВЕКЪТ...АТАКА-ПОБЕДА!1
70
1
 
15
 
! Отговори
Тиквата-блогър преди 7 години
Хей,герберасти- и вие успали се студенти,както и Рифурматурският блок-много ви е яд,че АТАКА е в Парламента и не се подведе да развали НС и да даде властта пак в ръцете на ГЕРБ!Аз като глосоподавател на АТАКА напълно одобрявам политиката,която води АТАКА!Те гласуваха против правителството,за разлика от ГЕРБ,които не се регисрираха и ги разкарват като овце,навън-навътре!АТАКА я има и ще я има!8 години се мъчете да я унищожите,но тя става силна и по-силна!Сега ще видите на евроизборите...
69
1
 
17
 
! Отговори
АтакаПобеда преди 7 години
С теб сме Волене !!!
68
0
 
14
 
! Отговори
на ви преди 7 години
До ивоПсихическа лабилност е да ставаш роб доброволно! Да седиш с отворена уста и да чакаш да ти кльопнат поредната помия, без да полагаш изобщо усилия в това да се поинтересуваш повече и да разбереш истината
67
0
 
20
 
! Отговори
Българин преди 7 години
ДРЪЖ СЕ, ВОЛЕНЕ, ИМА ОЩЕ БЪЛГАРИ !!!
66
3
 
16
 
! Отговори
на ви! преди 7 години
Кое е скандализирано, другари редактори? Скандално ли е това да говориш истината? Скандално ли е да се издигнеш на политическата сцена със свои собствени усилия, без никакъв медиен и конюнктурен комфорт? Ето това не може да го преживеете, че някой в България може да стане политик по волята на народа, без да се ползва нито с конюнктурни привилегии, нито с медиен комфорт. Не може да преживеете и това, че в България има и честни хора!
65
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки си има начин да влезе в телевизора.
64
20
 
15
 
! Отговори
иво преди 7 години
хора, престанете да защитавате волен, изкарвайки лудостта му символ на гениалност и величие! с агресията си, провокирана от разминаването между изискванията на егото му и реалността, той демонстрира психическа лабилност, която не само, че е опасна, но в никакъв случай не бива да се толерира!
63
7
 
20
 
! Отговори
ник преди 7 години
Мен пък много ме накефи как Волен го наби на енергийната мафия и на два пъти ни намали тока!
62
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ФОНА НА ДРУГИТЕ ТРАВЕСТИТИ Е СУПЕР
61
12
 
14
 
! Отговори
хайде,стига? преди 7 години
В държава,която се управлява от неграмотни и алчни *** е нормално да изплуват на повърхността разни Сидеровци,Бюрековци,Петна,Патрашурки,Бисеровци,Мишошамарци и купчина още гнилост.Стига вече с тази смрад?Време е да пуснем маркуча и да си измием двора от тях и безмозъчните им ***.
60
24
 
17
 
! Отговори
КАРЛУКОВО ТЕ ЧАКА преди 7 години
У ЛУДНИЦАТА ПЪТНИКО СВИДЕН ТИ ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТЧЕ НЯМА ДА ПОМИРИШЕШ
59
16
 
15
 
! Отговори
qwer преди 7 години
Ако Бг съдът натика в затворът този *** / то и това прилагателно за него е нищожно /, заедно с *** около него, тогава вече тази институция за справедливост в България може и да оправдае отчасти миналото си и да започне да възвръща доверието на народа към себе си.
58
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ме изкефи как Волен го наби болезнено на избирателите си, като ги предаде. По-голямо обрязване и изчукване от това няма. Направо брутално им заби пироните и ги разпъна на кръст.
57
15
 
15
 
! Отговори
тфффбб преди 7 години
сидеров е ***.но по малумни сме ние,които позволяваме да еб.ват с нас
56
11
 
15
 
! Отговори
АХУРА МАЗДА преди 7 години
НЕКА СЕГА ДА ВИДИМ К,ВИ СА ТИЯ ДЕТО ПО САЙТОВЕ И МЕДИИ ИЗКАРВАТ ВОЛЕН СИДЕРОВ (ЛУД).....ЦИТАТ ОТ ТАЛМУДА- (СПОРЕД ЕВРЕИТЕ НАЙ СВЯТАТА) КНИГА ...ЦИТАТ;,,ВСЕКИ ГОЙ- *** (НЕЕВРЕЙН ) КОЙТО ПРЕЧИ НА НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ И НИ РАЗОБЛИЧАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКЛЕЙМЯВАН КАТО (ЛУД),АКО И ТОВА НЕ ПОМОГНЕ ,ДА БЪДЕ УМЪРТВЕН И ДА БЪДЕ СВАРЕН В ГОРЕЩИ *** В АДА.,,(Erubin 21 b ) СИДЕРОВ СТАНА ЛОШ СЛЕД КАТО НАПИСА КНИГИТЕ ВЛАСТТА НА МАМОНА И БУМЕРАНГ НА ЗЛОТО В КОИТО РАЗОБЛИЧИ ЦИОНИСТКАТА ***