Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов

"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"
Обновена: 13 фев 2014 17:25 | 13 фев 2014 15:47, Анисия Иванова
188
Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  В профила си в социалната мрежа той коментира спорния параграф 12, който се оказа включен в доклада на предишната временна комисия за изработването нав Изборен кодекс, в която участваха и граждански организации. Текстът обаче не присъстваше в окончателния вариант на кодекса, който парламентът гласува днес.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също видя задкулисни планове в коментирания текст и заяви, че "за пореден път в проект на закон намират място идеите и плановете на тайни лаборатории за политически инженеринг".

Още по темата

Днес в пленарната зала зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева запита по повод текста дали той е опит за преврат, или решение на някакви кръгове, че в държавата ще се случат процеси, които ще доведат до президентски избори. Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пък заяви, че е видна атаката срещу президента и вицепрезидента.

От страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се включи в дебата около въпросния параграф и написа, че това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат.

"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители"., пише в коментара му на страницита му.

"Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата? След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка.",  анализира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vsi4ko shto e Gerberska mutra trebva da se iz4isti daje da gnie po zatvorite MUTRO
151
5
 
6
 
! Отговори
от ефира преди 10 години
- От кого се управлява днес държавата ни?- От днешното правителство. ХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХА
150
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха,ей *** мутроолигархски и простите разбраха, че *** се опитва с преврат да се върне на власт, но няма да стане! Ако Б.Б. е отново премиер ще тръгнат пак четите по горите и с оръжие ще се свали този изверг милиардер! Записали се?
149
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха ей *** драскачи и по новините ви дават вече с заучените си *** коментари, ама вие простите не се усещате да спрете малко та да отмине. По-ясно от ден стана, че сте платени тикви, който усвояват народни пари дадени от Местан и Станишев, за да заблуждавате "колко много подкрепа" има тва малоумно правителство и как ни спасяват. ОСВЕН ОТ НАШИТЕ ПАРИ ОЛИГАРХСКИ, СТАНИШЕВИ и МЕСТАН от друго не ни спасяват. А вие долни мижитурки, един път да измрете продажници, държавата ще процъфтява!
148
8
 
12
 
! Отговори
анти Трол преди 10 години
Призовавам анонимните и други свободомислещи хакери да хакнат и дребните тролчета и да им постнат снимките и адресите им в нета- па да ги видим тези млади комсмолци.
147
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престъпници как се свалят!? Това което излиза всеки ден / и то е истина , а не компромати/ само може да се роди в болни мозъци на престъпници , по точно на абсолютни престъпници. И ЦЦ и ББ са си болни хора , трябва вече да се признае.
146
13
 
15
 
! Отговори
7665 преди 10 години
МИСЛЯ ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ЗА 2014Г. Е ЧЕ БОРИСОВ МОЖЕ ДА РАБОТИ С ИНТЕРНЕТ
145
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сценарият е в действие отдавна, още от Костинброд, а мисля че дори и по-рано. Целта е убийствено оризиляване. и отстраняване от власт. В нашата страна нищо не стана, както при другите. Оставихме да ни монипулират хората от ДС и да ни управляват тези, дето използуваха високите си постове за лично обогатяване. Много се изложиха и сега в злобата си почасово измислят компромати. Действат по план с опорни точки." Високият морал" е параванът, който ги мотивира. Дребни душици с големи пари. Жалко.
144
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за да настигнат ГЕРБ имат да ядат още много хляб.
143
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛУД УМОРА НЕМА !
142
8
 
12
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Никой не те е свалил,а ти се притесни за спуканите глави на Дучето и Гугутката и сам си даде оставката без да питаш тези които гласуваха за теб същото като Ф.Димитров
141
10
 
11
 
! Отговори
Мръсни тролове преди 10 години
Разкоспирираха ви и вашите босове също -продължавайте да си плямпате глупостите,но вече всички ви игнорират, Срамота е за 5 ст. на пост да обричаш страната си на червената мафия и бъдещето на децата ни. Плюя по вас и ви презирам -продажници на дребно!!!
140
3
 
10
 
! Отговори
съджат преди 10 години
В България е изключително трудно да осъдиш някого за клевета долни лъжи, затова и всеки си говори каквото си иска.
139
13
 
9
 
! Отговори
диди преди 10 години
до кога ще продължаваш с твоите лъжи, виж до къде те докараха, да не те иска народа
138
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ СЕ ЧУДИ- ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е ИЗБАРН, А Е НАЗНАЧЕН ОТ ТЕБ С КОМЕНТАРА- И МАГАРЕ ДА СЛОЖА, И НЕГО ЩЕ ИЗБЕРАТ. ТИ МУ ПОРЪЧА ДА ТИ ПАЗИ 5 ГОДИНИ СТОЛА ! ЗАЩО СЕГА СЕ ВЪЗМУЩАВАШ, ЧЕ ТАЗИ СМЕШНА ПИОНКА НЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ? КЪДЕ МУ Е ПЪРВАТА ДАМА ? ТЯ ДАЖЕ НЕ ГО БРОИ ЗА ЧОВЕК, ИСКАШ НИЕ ДА ГО НАПРАВИМ ! КОГА ЩЕ МУ СЪБОРИШ НЕЗАКОННАТА ВИЛА НА БРЕГА НА МОРЕТО, КАЖИ НЕЩО ЗА ОФШОРКИТЕ МУ, ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОКОПИЕВ КОМАНДОРИ В ДЪРЖАВАТА, А МОЖЕ БИ И В СПАЛНЯТА МУ !
137
1
 
10
 
! Отговори
гуди преди 10 години
Лъжата, манипулацията са станали втора природа на много хора за съжаление.
136
8
 
9
 
! Отговори
бочка преди 10 години
как не те е срам да продължаваш с лъжи те си и поредните интриги
135
12
 
19
 
! Отговори
Наглец мръсен... ей преди 10 години
Не си ли подаде сам оставката, тоя шоп?!Не се ли отказа сам от мандат за съставяне на правителство?!Сега като свърши парите за подкупни стачкуващи взе да се прави на жертва, а преди не спираше да се прави на победител. Но нейсе скоро няма да има кой да му обръща и внимание.
134
11
 
16
 
! Отговори
иванка преди 10 години
никой не те е свалил ти се уплаши от народа и сам си подаде оставката
133
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко К%@во! Тоя *** от Банкя го харесват само бивши ***, журналисти, незадоволени домакини и гейове! Като 1997 г. беше! Всички некадърници трябва да се свалят!