Депутатите решават за ремонта на бюджета

Окаква се НЗОК да получи още 225 милиона лева
Обновена: 4 авг 2014 07:45 | 4 авг 2014 07:40, Камелия Цветанова
14
Депутатите решават за ремонта на бюджета
Снимка: Булфото, архив

Актуализацията на бюджета на НЗОК и на републиканския бюджет на второ четене се очаква да събере депутатите на извънредно заседание на парламента от 14 часа.

Още по темата
ГЕРБ, ДПС и БСП са единни по отношение на нуждата от отпусканена 225 млн. лева допълнително на Касата, каквото е предвидено в актуализацията на бюджета й.

Разминаване има обаче, в позициите за нуждата от актуализацията на републиканския бюджет, който трябва да бъде променен заради допълнителната субсидия за касата.

БСП не са съгласни  с текстовете, внесени от кабинета, които предвиждат да се увеличи таванът на дълга с 3,4 млрд. лева, което ще го направи 21 млрд. лева.

На първо четене допълнителните пари за Здравната каса бяха подкрепени от БСП, ДПС и ГЕРБ, но актуализацията на републиканския бюджет - само от ДПС и ГЕРБ, което предизвика коментари за нова коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Колю Рашков преди 9 години
По-добре бостан-алъш-вериш, отколкото "дружба навсегда"!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Завърнахте ли се с лаптопите от Бузлуджа, драги ***?
7
1
 
1
 
! Отговори
да видим преди 9 години
Да видим да ли Бойкомунизмът ще мимикрира в Бостан алъш вериш...
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега коалиция "бостан"ще си гласува солидарно актуализация на държавния бюджет и след изборите солидарно ще си ги харчи.Оххаааа,4 милиарда бинки нека да им е зле.А вие гласувайте за тях,щом чавка ви е изпила мозъка и после плачете колко сте бедни.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОРКО НИ ! БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕ ! НАРОДЪТ СТРАДА ! И ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ. ТОВА Е НАШАТА ОРИС. КОМУНИСТА НЕ ДАВА ПАРИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОРИТА ,ЗА БЕДСТВИЯ И ЗА ПОМОЩ НА ТАКИВА БЪЛГАРИ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ЖИВЕЛИ ДА СИ ПОСТРОЯТ ЕДНА КЪЩА И В МОМЕНТА ГУБЯТ ВСИЧКО. ОРЕШАРСКИ ДАДЕ МИЛИОНИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ДДС НА МИЛИОНЕРИТЕ, ДАДОХА МИЛИОНИ ЗА СУБСИДИИ, ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ,НО СЕГА ЩЕ ЧУЕТЕ ПАРИ НЯМА !И НЕ САМО ОРЕШАРСКИ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СА АЛЧНИ ,ТЕ ГЛЕДАТ САМО ДА СЕ ОГОЯТ И НАДУЯ
4
1
 
3
 
! Отговори
Of пост 3 преди 9 години
гНерале основоно право на човека е "невинен до доказване на противното"А с внушение ?!?! и клевета?!?Осъзнавате ли ,че вършите престъпление с това "обвинение"? И каква друга по- подходяща форма на финансиране можете да предложите?
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Окаква се НЗОК да получи още 225 милиона лева"ДАаааааа НЗОК се е КАКАЛО тотално
2
4
 
9
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Закрийте касата и всичко ще е точно.Иначе ще продължи да се краде от корумпирани доктори и мними болни.И след година пак няма да има пари.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ще се актуализира нещо,нека да е бюджета за Здраве и да се отпуснат някакви средства за пострадалите от наводненията ! За КТБ и парите на вложителите до 100 000 евро средства също трябва да се намерят! А за тарикатите като Веждю,само до гарантираната сума !