Местан се видя като чавдарче по преяждане на фона на РБ

Той се възмути, че ГЕРБ канят хора от Сърница в НС преди балотажа
18 мар 2015 15:00,
46
Местан се видя като чавдарче по преяждане на фона на РБ
Лютви Местан Снимка: архив, БТА

Лидерът на ДПС Лютви Местан видя партията си като чавдарче по преяждане с власт на фона на Реформаторския блок. Той каза това в контекста на новия председател на ДАНС, когото ДПС харесва, но е номинация на Реформаторите.

Още по темата

Местан отново обясни, че определението преяждане с власт е било несправедливо прикрепено към ДПС досега.

Той е категоричен, че участието на движението в правителствата на Сакскобургготски, Станишев и Орешарски не е отговаряло на парламентарната и електорална тежест на партията.

„Но така или иначе, с повод и без повод, обществото се облъчваше с твърдението, че ДПС преяжда с власт. На фона на властовите позиции, които заеха колегите от Реформаторския блок, ние звучим като пионерчета, да не кажа чавдарчета“, каза още Местан.

Той се възмути, че ГЕРБ са поканили избиратели от Сърница в парламента преди балотажа за кмет в неделя.

По-рано Цветан Цветанов и Цецка Цачева се срещнаха с жители на най-новата община, но обясниха, че целта е опознавателна визита в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MESTAN NE E ZNAEL DOSEGA CE V SARNIZA NE E IMALO LINEIKA,NE E IMALO ASFALT PO PATISHTATA, ZA OTRIZATELNITE NESHTA TOI NISHTO NE E ZNAEL,TOI E CAVDARCETO,KOETO SAMO TURZIA OBICA.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо, бе местане? нека твоите избиратели видят как работите и как защитавате интересите им! пък и не са те виждали от предишните избори!
32
1
 
5
 
! Отговори
Живена преди 9 години
Местане,хората достойни за уважение са тези които като Левски не спестяват нито сили нито разум да помагат на другите до себе си,тези които с знания и умения са полезни на хорта Примера са медицинските лица от турското малцинство които м-р Москов и м.п.Б.Б наградиха днес,тези млади жени преминаваха дълбоки преспи за да изпълнят дълг си,дълбоко уважение към отговорността която поеха и дълга който изпълниха,къде сте вие от ДПС,умните ръково дители,умни сте май в раздора и в кражбите за друго не
31
2
 
8
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
Угасна ти крушката ,Даскал ефенди, УГАСНА....
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е то бива наглост , лицемерие , демагогия , популизъм .. ама тоя на снимката е като децата - няма спирачки
29
0
 
8
 
! Отговори
Биляна преди 9 години
Ох завалата като преяждаше на Господ се изживяваха с Доган,ама Енимехмедов това будно момче много точно реагира,искаше да покаже несъгласието си с политикатана ДПС ,която разделя хората ,да заплашва и лъже електората си само и само да са в политиката и да се къпят в пари и лукс.Има Господ и това ще го усетят двамата братя Местан и Доган.То небяха яхти,дворци ,пари от консултации ,що чудесии що пари изтекоха в джобовите им.Нищо не забравяме ,иска им се но нейси,наглоста и безочието не се забравят
28
1
 
11
 
! Отговори
Ванила преди 9 години
Щом реве Местан значи се страхува,а щом се страхува значи има за какво.Очакваме да научим от какво г-н Местан оглу се страхува.Нещо май е сбъркал много сериозно но за всичко има ред.Няма начин в демократично общество да не изплува истината рано или късно.По добре рано че да се приключва с темата.И да не си мисли че народа забравя за злините и сладките приказки с които умайва хората,грехота е да се злоупотребява с добрината на хората,грехота.
27
1
 
11
 
! Отговори
Силвия преди 9 години
Местан за обикновенните граждани нищо не нанаправи но за семейството си,за олигархичния си кръг,за икономическата мафия направи много и го виждаме резултата който изпитваме на гърба си.Нали с Доган раздаваха порции 25години,това означава опустушаване на държавата и оглозгане до кокъл.Е раздадоха всичко,оглозгаха я .Успяха,само че докато се усетим ни съблякоха дрехите и ни окрадаха парите от труда .Добронамерени сме и не сме допускали че толкова нагло ще се изгаврят с народа.
26
2
 
11
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Местане,Местане нищо не чакат твоите хора от тебе защото ги ограбихте и излъгахте,че ги и заплашвате преди всеки нов избор.Истината е че религиите вместо да обединяват хората ,да ги учат на добро,уважение както е записано в Билията то точно обратното.В България се говори за отделни етнически групи защото ДПС го наложи,а го наложи защото БСП им го позволи,може да се поправи освен ако всички гласуваме за партиите освен БСП и ДПС.Това е спасението.Това тромаво ,назадничево мислене което дърпа държ
25
2
 
9
 
! Отговори
Говедо преди 9 години
Щом пищи Наратив ефенди значи е добре !
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срещу Местан да тичат не могат го стигна в преяждането
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашите наглеци срещу турските наглеци! Само тъмна нинджа може да победи тъмна нинджа. БСП не е нито наглец, нито нинджа и гледа отстрани как нинджите се ръфат. Ние обаче нямаме кой знае каква полза от това, че някои са се заръфали за европейския кокал.
22
2
 
8
 
! Отговори
Ревльо преди 9 години
Местан няма за какво да се сърди. Кой му е крив, че доброволно се отказа от коалицията с БСП и Атака. Сам сдаде властта като за пореден път измами партньорите си. Сега е обречен на пълна изолация поради липса на доверие в другите водещи партии. Единствено може да се коалира с някоя ромска партия ако разбира се го харесат. А дано ама надали.
21
0
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Едни празни канчета смениха други вече пълни такива.Предлагам на българите да изхвърлим канчетата от употреба
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ле ле, ако падне Сърница, Лютви Местан трябва да подава оставка.
19
2
 
18
 
! Отговори
Gogo преди 9 години
Местан е демагог от класа. Подъл и голям лъжец. Вече и самите граждани от турския етнос не му вярват. За толкова години преход не е направил нищо съществено за тях. Някои го подкрепят защото са заплашени от местановата мафиотска гвардия. Сега върви едно настъпление към ромите с голи неизпълними обещания, което е нож с две остриета. Ромите не са кротки като турците и бедна ми е фантазията какво ще стане като разберът, че са ги подвели. Познайте!!!
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свърши се бат Лютви, каквото беше , беше до тук. Власт вече през крив макарон.
17
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При вида на Места Ага булгараците се тресат от злоба и ръфат цурвули! Машаллах ага!
16
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ДАНО ПУТИН ОБЬРКА НЯКОЯ РАКЕТА И ТЯ ПАДНЕ ВЬРХУ ПАРЛАМЕНТА И ЛИНВИДИРА ТОВА ГНЕЗДО НА ПРЕДАТЕЛИ НА БЬЛГАРИЯ
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама къде е Христо Бисеров?