Има ли път за АБВ към БСП? Говори Румен Петков

"БСП обрича кандидат-кметовете си на изборна самота"
7 май 2015 11:30, Златко Желев
13
Има ли път за АБВ към БСП? Говори Румен Петков
Снимка: архив, Булфото

Ръководството на БСП обрича кандидат-кметовете си на изборна самота и това е много голяма грешка, коментира пред bTV Румен Петков.

По думите му АБВ няма да отиде в ограничен в мащаб на местните избори и заяви, че не може да се говори за път на АБВ към БСП, защото това не е едностранно движение. Той определи поведението на БСП като надменност и неадекватност.

Още по темата

"Не може до онзи ден да си бил носител на плоския данък и днес да си срещу него, само защото си в опозиция. Не може до онзи ден да си съсипал "Белене" и "Южен поток", днес да си първият сторонник (привърженик - бел.ред.) на изграждането на "Белене" и "Южен поток". Не може до онзи ден да си бил носителят на налагането на санкциите срещу Русия и днес да казваш, че тези санкции трябва да бъдат отменени", заяви Петков.

"Хората тези неща ги виждат, хората са чувствителни и тази непоследователност възмущава. Това е част от причините за срива на БСП", посочи той.

За работата си с ГЕРБ зам.-председателят на АБВ каза, че е доволен, защото разговорите между управляващите партии са станали по-чести. Скоро се е провела и работна среща, на която Петков даде висока оценка. "Може да бъде наложено друго усещане за институционализъм", заяви той.

Бившият вътрешен министър обаче разкритикува ГЕРБ за работата в митниците: "Този модел на Танов и тановщината в митниците съсипва фиска България".

За миналата година само от контрабанда щетите са над 1 милиард, посочи Петков.

"Ако държавата има воля, трябва да изгради два обществени съвета. Единият да контролира вноса и продажбата на горива, а другият – да контролира производството и продажбата на цигари", заяви той.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
румене преди 6 години
погледни гредата в твоето око ,а после търси сламката в окото на другия,за това което се случва в България ,не само в бсп вина имаш и ти ,който си толкова години пред очите ни,защо смяташ,че си най-способния ,най-знаещия-това ,че мнозина си мълчим не значи ,че сме съгласни с такива като теб и заобикалящите те,я ми кажи мнението си за решението на църквата-крадеца и съдещия страната ни да се споменава в литургията е това ми е много интересно и какво казват монасите от Атон за този нечуван акт
9
0
 
0
 
! Отговори
До АБВ преди 6 години
ЦИТИРАМ: Не може до вчера да си ............... А обяснете тогава другари: Как така до вчера комунисти, а днес с десни виждания?/ Политиката на вашия социален министър, в кабинета на Мутрагеньо, в никакъв случай не е лява. / Не мога да приема, че политическото котило в момента работи за демокрация. Та всички / или почти всички / са бивши ***. Какво ще ми се ...........да ви ............
8
0
 
3
 
! Отговори
Асеновец преди 6 години
Нещо май станахме фурнаджийски лопати г-н Петков? Какво БСП, нали сте в управлението с ГЕРБ, или при вас няма значение с кой сте, важното е да крадете?
7
1
 
2
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
И мошеника Бойко Борисов ми е противен но тия от АБВ са върха.Какво ли се учудвам:::-Бойко-комунист-Първанов-комунист-Цуци-комунист- Петков-комуниствсе другарчета, все кръвосмучещи, все комунисти.
6
0
 
2
 
! Отговори
Ред арми преди 6 години
Ами пеещи са. Явно урината на Петков е магическа.... Той си взе процента от външния дълг, сега защо да не се завърти отново
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая дружка на Боко тиквата се загрижила за самотата на бъдещите кметове на БСП. ***. Що си не погледне АБВ-нцето.
4
2
 
9
 
! Отговори
Garibaldi преди 6 години
До Ред арми Горкият ми той "пикаещия във фонтаните",надява се да смени лявото пространство,което принадлежи на БСП.Гоцето и тоя не се наядоха на власт! Ренегати - нямат бъдеще.
3
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Г-н Петков вие сте умен човек но не знам наистина ли не се усещате,че ви използуват.Целта на платените телевизии е да се плюе БСП и когато е от техни хора е по убедително.Близнашки също беше употребен като вас.Не си ли задавате въпроса защо толкова често ви канят -ами защото имате остър език и им вършите с него добра работа.В злобата си от това ,че ви откозоха постове от БСП сте готови и ортак с дявола да станете -това е лична вендета,и Герб ви използуват.
2
1
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 6 години
Що бе,парите нали не миришат,добре дошли са
1
2
 
9
 
! Отговори
Ред арми преди 6 години
Г-н Петков, предателите никой никъде не ги обича, а Вие и смешната Ви партийка сте точно това. Водите се само от борбата за власт и личния интерес.