БНБ ще смогне, ще има бюлетини за балотажа

Техническият проблен е отстранен, книжата се печатат
5
БНБ ще смогне, ще има бюлетини за балотажа
Снимка: Булфото, архив

Няма проблем с отпечатването на бюлетините за балотажа, съобщиха от кабинета на вицепремиера Томислав Дончев, който отговаря за провеждането на изборите пред БТА.

Още по темата
Техническият проблем, за който БНБ е информирала, е отстранен и бюлетините в момента се печатат.

По тази причина промяна в датата за провеждането на втория тур на изборите не се налага, добавиха от кабинета на вицепремиера.

По-рано днес се появи информация за искане на БНБ за отлагане на втория тур на изборите, поради недостатъчно време за отпечатване на бюлетините.

От централния трезор се оплакаха, че заради забавянето на обработката на резултатите, може да се забави и отпечатването на изборните книжа за втория тур и това може да наложи отлагането му с една седмица.

Вече процесът е нормализиран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
9
 
! Отговори
Гогата преди 8 години
Не се бойте. Бюлетините са напечатани, подпечатани, попълнени и подписани , вече са в урните! ГЕРП - 40%, невалидни 15%. Обявени при това, още преди преброяването им по всички телевизии.. Хващам бас!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕХ МАМА МУ СТАРА ПАК МИ ИЗБЯГА КЪСМЕТА. ТЪКМО ГИ БЯХ ПАЗАРИЛ ДА МИ НАПЕЧАТАТ МАЛКО МАНГИЗКИ ТЕ ПЪК ЩЕ ПРОДЪЛЖЪТ ДА ПЕЧАТАТ БЮЛЕТИНКИ. ДЕВА И КЪСМЕТА. ПАК ШЕ ТОПИМ ЛЕБЕЦ И ЧУБРИЦА ТО СЕ Е ВИДЯЛО.