Петър Москов? Най-успешният министър в кабинета!

Тръгна срещу статуквото, категоричен е Валери Симеонов
17 фев 2016 09:07,
43
Петър Москов? Най-успешният министър в кабинета!
Снимка: Bulphoto, архив

В лицето на министър Москов имаме успешен министър, може би най-успешният в сегашния кабинет, настоя съпредседателят на парламентарната група на "Патриотичния фронт" Валери Симеонов в ефира на БНТ.

Още по темата

"Той тръгна срещу статуквото, решително съкрати голяма част от "кражбите в НЗОК", коментира той.

Симеонов уточни, че всичко това предизвиква ответна реакция, но хората, които следят политиката, са наясно, че левите мотиви за вот на недоверие са неоснователни.

"Ще има позитиви за пациентите, защото се обхващат процеси, които досега бяха оставени на автопилот. Качеството на услугата ще се повиши", допълни Симеонов.

По думите му, ако реформата в здравеопазването бъде завършена, резултатът ще е очевидно положителен.

Патриотът отчете липсата на дефицит в НЗОК за 2015 г., също и факта, че Москов се е противопоставил на посегателствата срещу екипи на Бърза помощ.

Валери Симеонов защити и използването на пръстов отпечатък като идентификатор за ползване на здравни услуги. Това, по думите му, ще ограничи кражбите в аптеките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
minuvach преди 8 години
Чета коментарите и се усмихвам ехидно. До преди една година когат ви обяснявах, че Симеонов и Каракачанов са патерици на ГЕРБ вие тук ме убеждавахте как те били правили и ще правят полезни работи за българския народ в парламента. Е, сега мисля, че и вие разбрахте колко сте били глупави и наивни.Но това няма да спре до тук. Скоро ще се появят "нови" патриоти и вие ОТНОВО ще клъвнете, защото сте наивни и неспособни да прецените човекът пред вас.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало, ти нормален ли си бе?
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пръстови отпечатъци и кой ще ги съхранява - турска фирма. егати и патриота.
22
0
 
6
 
! Отговори
То6 преди 8 години
Валерии, Валерии показа си истинския сурат. Жалко, а уж са патриоти.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този и министъра трябва да ги вкарат да лежат в психиатрия, но да ги гледат и лекуват с толкова пари, колкото и другите пациенти, благодарение на измислените им *** методики за финансиране.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Народа трябва да каже а не ти лиз.ч.Продажник.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
през 1014год. ВАСИЛИИ II , е един единственият човек заслужил си прякор за векове напред.през 2016год. МОСКОВ I - е заслужил същия прякор, който ще се помни векове наред.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Успешен ПрекрасенПротестър?
17
0
 
16
 
! Отговори
АУУУУ.. преди 8 години
НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ ЧОВЕК САМО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ КАКВО ГОВОРЕШЕ ПО НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ КАК ПЛЮЕШЕ БОРИСОВ И ГЕРБ ИИИИ КАКВО ГОВОРИ СЕГА ОТ КАКВО ЛИ???? ОТ СТРАХ ЧЕ АКО ИМА ИЗБОРИ МОЖЕ ДА НЕ СТАНЕ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ХОРА СА МУ СЪРДИТИ ЧЕ ЕДНО ГОВОРИ А ДРУГО НАПРАВИ ИЛИ КАКВО??? НЕ ИЗПУСКАТ КОКАЛА СЛАДЪК Е ПАРИТЕ НЕ СА МАЛКО КЪДЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИ ТАКИВА НЕ Е УМЕН НИТО ТОЙ НИТО ХОРАТА МУ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА ВЕЛИКИ -ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тоя се побърка , веднага да му се вземат отпечатаци .
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен Сидеров е политически труп! Факт!
14
3
 
14
 
! Отговори
ПАЦИЕНТ преди 8 години
ТРЪГНА ДА ИКОНОМИСВА ПАРИ ЗА СМЕТКА НА БОЛНИТЕ-ТОВА Е ГЕНОЦИД!ЗАЩО ТЯХ ГИ ОБСЛУЖВАТ ВОЕННА И ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦИ.ЗАЩО ЗА ТЯХ НЯМА ЛИМИТИ.ЗАЩО?
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дай на простия власт и му виж акъла. Никой нямаше да чуе за Винкела ако не бе Сидеров да го вкара в Общинския съвет на Бургас.Това че този "ЗДРАВЕН" министър въобще не става го знаят и умрелите. Това да замениш напълно изправни български ваксини за отровни с живак турски като с това ощетиш и държавата си с десетки милиони долара е престъпление от висша степен и "НЕЗАВИСИМАТА И БУДНА "прокуратура отдавна трябваше да се е намесила. Лицето Москов заслужава белезници веднага и затвор като в Румъния.
12
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Директорите на държавни болници са предимно от БКП-БСП и сега пищят на умряло , че не могат да крадат . Браво на министър Москов .
11
2
 
8
 
! Отговори
художника преди 8 години
Когато човек не си върши работата, коментира работата на другите.авт. Художника
10
1
 
20
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Пееха не за осем, а за девет милиона мишлета. А милионите вече отдавна не са толкова.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези петнът думата ПАТРИОТ.
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМАН от т.ъ.п.и. продажни ченгета бе:тОа на снимката,Гоце,Буда,Сава,Сокола,Павел,Димитър,Василев и т.н. и т.н.!Преди мноооого години сем.Антовипееха 8 милиона мишлета,8 милиона ченгета!Нородееее,забрави ли тази песничканародеееее!
7
1
 
18
 
! Отговори
пешо ваксината преди 8 години
Този субект от снимката както и да го наречеш, все няма да му е достатъчно. А и съратниците му - отбор *** с широко отворени джобове без дъно. Срам нямате ли от избирателите си, "патриотчета"?
6
2
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Валерката е...политик-пенкилер и разбира от...медицина колкото прасе от...кладенчова вода.Какво стана с енергийната комисия Валерка.Вадеше едни списъщи по телевизията за раздадени пари за зелена енергия,от още непостроени централи,но нещо се замълча...работата.Нищо,в следващия парламент пак оглави тази...комисия и пак търси...таласъми и така,докато се...пенсионираш като един достоен заслужил...народен деятел крепител на...статуквото.